אז מי מגיע היום למופע בבארבי?

אז מי מגיע היום למופע בבארבי?

בעקרון חברה שלי שהייתי אמורה ללכת איתה די הבריזה לי, אז אני מתלבטת אם לבוא בכל זאת. מישהו מכאן מגיע?

אז מה לגבי מפגש קטן?

בכניסה לבארבי ברבע לעשר משהו כזה? רוב הסיכויים שאני אגייע גם אם לא יהיה לי עם מי. בכל מקרה אם בא לכם לאתר אותי פשוט תחפשו מישהי מאוד בהירה עם שיער בלונדיני מאוד ארוך.

Adonai

New member
יווו איזה יופי

זה היה פשוט גדול!! הם מעולים!! חוצמזה שלסולן היו כמה יציאות מעאפנות, למשל כשהוא התחיל לשיר במבטא של הארלם
אולי מישהו ראה אותי, ישבתי על המדרגות למטה, הייתי קצת מסטול(גאנג'ה ופינק פלויד משו בסט)

../images/Emo45.gif באמת היה מעולה ..

הם מנגנים ממש טוב. לא חשבתי שאפשר לחקות את פינקפלויד ברמה כזאת טובה. והסולן די אדיוט, והוא שר לא משהו. אבל הוא מצחיק
ערס כזה. וראיתי את טלי! איזה כיף לי.

היה לי כיף../images/Emo9.gif

היה ממש נחמד.. התור הארוווווווווווך בהתחלה קצת עיצבן, אבל זה עבר בשלום ואז נכנסו לבפנוך..הייתי בהלם.. לא חשבתי שיהיו כלכך הרבה אנשים! היה פשוט מ פ ו צ ץ!!! אז פגשתי את טליה
ואז אני וחברה שלי נשארנו לעמוד במעבר..[כי היה..מפוצץ..כן..] ליד חבורה של כמה בנים שישבו על המעקה.. והיה צחוקים האמת..שאני ממש מאוכזבת מהזמר הזה..אני לא מבינה, למה הלהקה[הנגנים] השקיעו והגיעו לרמה ממש טובה לדעתי [חוץ מכמה פאקים די מעצבנים] והוא, דני שושן, לא יכול לפחות ללמוד את המילים בעל פה, ולא להתיימר להיות מי שהוא לא, אלה פשוט לשיר..בעעע...הוא התבלבל במילים, שר במיבטא מעצבן, בקיצור..
ועוד דבר..אני היחידה שהיה חסר לה הסקסופון בשיין און יו ובכללי והקולות ליווי של הבנות היו מ מ ש חסרים ב'טיים'..לא? בכולופן..היה ממש כיף וזה היה ממש ממש במקום ובזמן, ההופעה הזאת. הם ביצעו שירים גם מהחומה, גם מוויש וגם מדארק סייד היה אחלה! ו..green is the color... אתה יודע משו? נראה לי שראיתי אותך.. נפלו לך הסוכריות 'טיק-טאק' כשרצת לאוטו, נכון? אז זאת הייתי אני וחברה שלי שהבאנו לך אותן

Nir of GondoliN

New member
להופעה...

מממ הזמר מאפיונר כזה. חתיכת סולו הם דפקו בקומפורטבלי. וחוץ מכמה זיופים היה ממש ממש ממש ממש טוב. מי בא מהפורום ואיך הוא נראה אולי אני אנסה להזכר באנשים שראיתי. אני הייתי בדיוק בפינה הנגדית לכניסה על הקטע בצד ליד המעקה. ממ חולצה שחורה ומכנסיים שחורים.

אההה..הבנתי../images/Emo9.gif

כן..אחלה סיומת הם הביאו.. אממ..בקופורטאבלי נאמב..באמת היה אחלה, אבל אם אני לא טועה, הוא חירבש שם קצת את הסולו גיטרה...לא? חבל... ובnobody home..הוא בילבל שם ת´מילים וזה היה קצת מרתיח
אבל..באמת..היה אחלה! טוב, כמו שכבר הבנתי אני הייתי, עמדתי ממש קרוב לכניסה, במעבר הזה לרחבה איפה שיושבים..אז הייתי עם חברה שלי ליד המעקה.. וה לא ממש עוזר שאתה אומר שלבשת מכנסים וחולצה שחורים..אתה יודע כמה היו לבושים כמוך?
וגם טליה הייתה..וראיתי אותה

אממ..

אני הייתי בכניסה ליד המעקה שקרוב לדלת. ליד המעבר הזה.. ואממ.. לבשתי ג'ינס וחולצה. והייתי עם חברה בלונדינית עם פונצ'ו. אה.כן. באמת היו להם כמה זיופים, Run like hell זה השיר היחידי שהם עשו לא טוב לדעתי. כל השאר היה פשוט גדול. אני חושבת שהגיטריסט המתולתל צריך להחליף את הזמר, כי הוא נראה איש טוב ונחמד. והוא שר יפה נורא.
והבסיסט.. הוא היה כזה תותח. ובקושי התיחסו אליו. אבל הוא ניגן מדהים.

הפעם לא הייתי,

הבריזו לי. חבל. לא נורא! הייתי כבר ב 6 הופעות שלהם. ובקרוב הם יתחילו לעשות גם בכפ"ס. שזה הרבה יותר קרוב אלי!

למעלה