אז מי מגיע להופעה של קולולוש + מארש דונדורמה

parnar

New member
אז מי מגיע להופעה של קולולוש + מארש דונדורמה

ההופעה תתקיים מחר (30.11.07) יאללה
או

SV Design

New member
הייתה אחלה הופעה, כמו תמיד

אין הרבה מה לפרט די דומה לליין אפ הרגיל רק שנראה לי היה את השיר החדש "people of da streets" היה סבבה ולאט לאט קולולוש מוסיפים יותר שירים חדשים להופעה ומוציאים את השירים מהאלבום הישן..לדוגמא some place לא היה.. למרות שרשום אותו בליין אפ אבל זה באמת מוזר לשים את סם פלייס כשיר אחרון בהדרן אחרי שיש שירים יותר מקפיצים לפניו סט איט אוף ומיינד אנד סול...ככה שכנראה זה בכוונה.. בכל מקרה היה ממש אחלה.. בקשר למארש פעם ראשונה שאני רואה הופעה שלהם ושומע אותם בכלל..הם לגמרי מגניבים ואני נראה לי עוד אשמע אותם במייספייס ואולי מתישהו אני אקנה את האלבומים שלהם..בכל מקרה אני ממליץ לבדוק אותם..הם הלהקה נראה לי היחידה בסגנון הזה בארץ והם עושים אותו טוב.. אה וקניתי את האלבום החדש Live In The Dark טיפה שמעתי והוא נשמע אחלה.. ב-14 אני חושב יש הופעה ברזניק בהר הצופים אני לא יודע עדיין אם יש שם הגבלת גיל או לא אבל זאת הופעה אחרונה בירושלים לפני שהם טסים לסיבוב ולהקלטות בארצות הברית.. קיצר אחלה הופעה ותודה על הכרטיס

SV Design

New member
הוא לא כזה מוכר אבל יש להם

הייתי בו אני לא סתם אומר..נראה לי זה : www.myspace.com/marshdondurma אולי אני לא בטוח ואממ אם כבר אז אממ אני מנסה להוריד את יה יה יה והבלדה של ברוס לי מהמייספייס שלכם וזה לא הולך..אתה יכול לשלוח לי או דרך אחרת שאני אוכל להשיג אותם ?

basbabloon

New member
הם לא היחידים בסגנון

יש את בלקן במחסן (איכות) ובלקן ביט בוקס שהם לא ממש אותו דבר אבל בהחלט יש מחנה משותף (הבלקן כמובן:))

Funky Giraffe

New member
רזניק דרך אגב זה המקום של שאנן

וגם יאיא יופיע בו בקרוב במופע אקוסטי מיוחד

SV Design

New member
כן אני יודע

אבל על ההופעה של יאיא לא ידעתי נראה לי נלך לזה אם זה לא נופל על כלום..

basbabloon

New member
אני בת

ויותר חשוב, מתי יאיא מופיע ברזניק? עדין לא היתי שם אבל בקולולוש אני היה... אין לי מושג מאיפה אני מכירה את בלקן במחסן... מהחיים כנראה:) אבל מסתבר שאני מכירה מישהו שמנגן איתם ולא ידעתי על זה עד לא מזמן

למעלה