אז מי מגיע לים המלח בשבת?

sl 3977

New member
לי אין איך להגיע

לים המלח לחוף נוה מדבר ומאוד חבל לי ועצוב לי שכך
את מגיעה בשבת לים המלח?

giora10

New member
בשבת הקרובה רבים יגיעו לחוף נווה מדבר../images/Emo42.gif

צפוי מזג אוויר נעים 32 מעלות. מיס קוקי! אשמח אם תציגי את עצמך ותברכי אותנו בשלום...
אני יושב בסככה המרכזית יחד עם כל זקני העמותה.

giora10

New member
הכל דיבורים, כולכם וירטואלים....../images/Emo8.gif

אני מבקר בחוף נווה מדבר כמעט כל שבת, אך טרם זכיתי לראות איש מבין בכותבים כאן (פרט לאורן). גם אותך מיס קוקי טרם זכיתי לראות, האם הכל דיבורים??? האם לדעתכם נטוריסטים הם רק בפורום או שאתם נטוריסטים גם המציאות? צאו מהארון ובואו למפגשים.

giora10

New member
מיס קוקי, החמצת את הנקודה....../images/Emo39.gif

אין זה משנה אם מיס קוקי הגיעה לים המלח במעטה סודיות ותחת שם כיסוי. הנקודה היא שרוב רובם של כותבי הפורום אינם מגיעים למפגשים, או אולי מגיעים ונשארים בארון.... רובם כאן בפורום בוחרים להיות נטוריסטים וירטואלים/ אנונימיים, וזה בסדר גמור מבחינתי. אני הייתי שמח אם גם היו כותבים וגם היו מגיעים. ברשימת התפוצה של העמותה ישנם 900 שמות. במפגש ממוצע מגיעים פחות ממאה איש. שאלתי, היכן כל המאות. בשביל לבנות קהילה נטוריסטית איתנה ומפגשים מוצלחים, אנו צריכים את הכמות.

רגע, למה אתה מדבר רק על ים המלח?

געש כבר לא נחשב? אני הגעתי לגעש הרבה פעמים בימי ששי בקיץ האחרון, ואפילו אתה ראית אותי. עם זאת, לא היה לי צורך לבוא לכל הנוכחים ולהציג את עצמי כ"מתי מטיקה" מהפורום בתפוז. ואני לא היחיד - עוד כמה וכמה חברי פורום אמרו כאן שהם מגיעים לגעש. אני כמובן לא מדבר על הרשימה של ה-900, אני לא מרגיש שום צורך להיכלל באף רשימה אלא רק להגיע לגעש כשמתאים לי. לדעתי הדרישה של הזדהות מלאה ברישום מבריחה לכם אנשים.

giora10

New member
הכל נחשב, אך מיס קוקי פתחה את הנושא...../images/Emo42.gif

על ים המלח. בודאי שגעש הוא החוף הנטוריסטי הנחשב ביותר בים התיכון, ועל עובדה זו אין מה להתווכח. מתי, אינני זוכר אותך, אך מה זה משנה. אני מנסה להעביר מסר ולא ביקורת. כאשר ישנה כמות כה גדולה של נטוריסטים אנונימיים כמוך ואחרים, המגיעים לחוף ותופסים פינה, איננו נחשבים לקהילה מאורגנת. מטרת הפורום הזה ופורומים אחרים הקיימים באינטרנט הוא, לאגד את הנטוריסטים תחת קורת גג אחת, אם בחסות העמותה ואם תחת קורת גג אחרת.

למעלה