אז מי מכם מתכנן לנסוע להופעה

האמת שיותר מעניין אותי ההופעת אורח

של סטיבן ווילסון שם. אבל גם אינקובוס זה נחמד בתנאי שהם ינגנו יותר שירים ישנים אממ..נראה אם מצב העבודה יאפשר בכלל לנסוע

AdamINC

New member
יש הופעה של בלאקפילד ב14.2

ללקוחות אורנג' אם אני לא טועה.. בלאקפילד - סטיבן ווילסון יחד עם אביב גפן..

על זה אני מדבר

אבל זאת לא תהיה הופעה של בלקפילד ממש. זו הופעה של אביב, עם סטיבן שמתארח לכמה שירים, כמו בדרך כלל.

TMF

New member
חבל שוילסון לא מופיע לבד...

איך שאני רואה את זה , הוא מנגן עם אביב גפן רק בגלל שהוא יודע שזה יתן לו הצלחה בטוחה בישראל, חוץ מזה שהוא אוהב את הארץ הקדושה , הוא גם כנראה מבין קצת ביח"צ... (ואם אני לא טועה הוא גם אמר באחד הראיונות לגבי עניין 'בלק-פילד'...), אבל אני משוחד, אני ממש לא מחבב בלשון המעטה את אביב גפן.... מעבר לזה, אין ספק שההופעה הכי מעניינת בחודש הזה של אורנג' זו ההופעה של אינקובוס....גם למי שאוהב מירי מסיקה והראל סקעת לדעתי יש מספיק סיבות לבוא לראות להקה בסדר גודל כזה...

../images/Emo45.gif

זה בדיוק מה שאני אומרת לחברים שלי שאומרים שהם לא באים כי הם לא מכירים הרבה שירים!

יאלללה איזה כיף.. נראה אותך!

ובאמת כדאי להשיג כרטיס במהרה!! רק יש בעיה קטנה... מי שלא לקוח אורנג' ורוצה לקנות כרטיס דרך חבר שלו שכן לקוח... חייב שהחבר יבוא איתו למופע.. אחרת הוא לא יוכל לקחת את הכרטיסים.. כי צריך תעודת זהות!!.. בקיצור סרט... תקוו שיש לכם פלאפון של אורנג' או חבר שיש לו אורנג' שנוסע איתכם... בכל מקרה לי יש כרטיס חינם אני לא יודעת מה איתכם....

למעלה