הייי...אני יתגעגתי לכולם, ומה איתכם
אתם יתגעגעתם?
היה טוב "אני והשיר" לא? היה ניצחון עצמי פחחחחחחחחחחח
(נקרעתי מצחוק) איך שוב רמי ניצח את עצמו,,, אוולה צודקת, כמעט מגיע לשנות ה-40 של חייו, ומתנהג כמו ילד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון שילודותי לגמרי כול ה- חחחחח חחחחח אבל זה מה שנשאר לומר על מה שנעשה. עכשיו יש לי כמה דברים לומר אמיתים,,, תראו איך אתם רוצים משהו טוב אה? רק תגידו, כול הזמן, שנאה מלחמות ,,,, הם בניכם לבין עצמכם,,,מה עוד לא הבנתם את זה! ולא, שלא תחשבו לרגע שאני מפחדת ממנה, אני פשוט לא יורדת לרמה הנמוכה שלה. אסור להכניס ראש בריא למיטה חולה,,,פתגם טוב זה לא? והכי קטע שאני כול יום חושבת לעצמי אולי היא תתבגר, אולי היא תצליח סוף כול סוף לנצח את עצמה, כולנו איתך חומד, אוהבים אותך (קבוצת תמיכה רק בשבילך חח
) די את לא מבינה שאת נלחמת עם עצמך, מנסה לנצח את מי? חומד זה רק את עצמך! והדבר הכי שוס,,,,שיש פה הרבה שלומדים ומה אתם נותנים להם להבין אה? תיהו בטוחים לא דברים טובים! בקיצור כמה אני יכולה להגיד שהכול זה מלחמה עצמית? נמאס להגיד את זה! ולחשוב שאנחנו עוד יכולים להגיע למקום טוב,,, אבל השטן לא מניח לרגע, וכולם עוד הולכים אחריו, כאילו לא מבינים, את כול ההשלכות של מה שאנחנו עושים, כיאלו אנחנו בוחרים לעצום עניים. אבל מי אני שאני אומר את זה,,,(סתם אחת, שחולמת, אבל חולמת להגיע למקום מושלם!והקטע, "ה-קטע" זה שאני יודעת במאה אחוזים, שאנחנו באמת מרחק נגיעה מכאן...אז בבקשה בואו ביחד ננסה לנגוע.) והמקום המושלם הזה נמצא כבר כאן, ומה אנחנו עושים מתעלמים מאור, והולכים לחושך, כמה חבל! כול אחד הוא אור קטן לא לשכוח! ביחד אנחנו אור ענק,,, אבל בימים כאלה אני קצת חוששת שלא נוכל להגיע לשם, כי אנחנו פחדנים!!! אנחנו מפחדים להוציא את מי שאנחנו באמת... או אולהים שלי, תביא לנו קצת אור לעולם, אלפי שנים אנו, חיים בחושך,אלפי שנים חיים,,,, מה לא מגיע קצת אור,,,,טוב קצת הרבה
בקיצור מלחמה לכי לבית שלך, ותחפשי קצת חיים, במקום להרוס ילדים. אני אישית אוהבת את כולם!!! פייס לאב זה סוד העולם,,, לא עוד מלחמות קרות יאללה אוהבת את כולם
נ.ב. תודו נכון יתגעגעתם למגילות אסתר שלי,,,חחח