אז מי נשאר?

zed246

New member
אז מי נשאר?

אז מי נשאר להעריץ? מיהו הגיבור הישראלי אליו ילדינו ינשאו עיניהם בגאווה ויגידו - ``כשאני אהיה גדול אני אהיה בדיוק ככה``? נבחרת הכדורסל לא מהווה דוגמא טובה או רעה וכל ילד שיבחר להיות גור שלך או נייט הפמן יגמור בלא להגיד שום דבר מעניין ורק מדי פעם לקלוע כמה סלים נגד ארצות אחרות. אני לא רוצה לדבר על מצב הנבחרות בכדורגל. סופרים - אלא עם כן הם יכתבו ספר על פיקאצ`ו ילדים לא יקשיבו להם. זמרים - יקום האדם שיגיד שהוא רוצה שילדיו יגדלו להיות כמו אחד מזמרי ישראל הקיימים. שחקנים - כנ``ל. אז מי נשאר? הממשלה. נהדר. אני שמח מאוד שהילדים שלי ילמדו לבגוד בעקרונותיהם ובהבטחותיהם לחבריהם ויעשו מה שבא להם כל עוד זה תואם את דרישות הרבי המקומי. בין לבין יש איזה שר חינוך. למה הוא לא דואג קצת?

stranger

New member
גיבור תרבות...

עכשיו כשאתה מעלה את זה, אני באמת לא יודעת. אם היית שואל על גיבור באופן כללי, לא משנה מאיזה עם או עדה, הייתי עונה לך ג`ון לנון, או קורט קוביין. אבל מישהו מישראל אף אחד לא עולה לי בראש. מעניין מי נכשל, הדור הקודם שלא סיפק לנו גיבורים, או הדור שלנו שלא דרש אותם. או אולי בכלל האינטרנט הוא הגיבור שלנו. מי היו הגיבורים שלכם?

zed246

New member
קורט קוביין???!!!???

עם כל הכבוד לקורט קוביין לבן אדם היה חבר בידיוני בשם בודהא, הוא נישא לקורטני לאב (דבר מוזר לכשעצמו) והתאבד. עם זה גיבור תרבות אני שולחן סגול.

stranger

New member
אי הבנה, או אי הסברה נכונה

מה פתאום גיבור תרבות... לא לזה התכוונתי. זה שהוא נישא לקורטני לאב זה באמת תמוהה, אני אישית דיי מתעבת אותה. אבל מבחינה מוזיקלית, הבנאדם הזה ע-נ-ק. אולי אין מה להשוות את הנגינה שלו לנגינה של ג`ימי הנדריקס, אבל המילים שלו, השירים שלו [נירוונה] [ושל ג`ון לנון] שינו לי את החיים, ואני רצינית. זה שהוא היה מעורער בנפשו לא מוריד ממנו דבר. הוא היה אמיץ, להתאבד זה לא מעשה קל, קורט קוביין לא אהב את החיים שלו, לכן גם לא הייתה לו סיבה להשאר בחיים.

למעלה