אז מי סנדי ודני זוקו הישראלים ?

אז מי סנדי ודני זוקו הישראלים ?

הכי מתאימה להיות סנדי , למרות שהיא לא פייברוטית ולא מובילה ואולי גם קצת מעצבנת, היא דווקא נעמה. יש לה את המראה התמים והעידון של סנדי המקורית ( אוליביה ניוטון-ג'ון). עם קצת ליטוש ועבודה של האנשים הנכונים היא מתלבשת על התפקיד בול. תעקבו טוב אחריה , גם כל הגינונים שלה ,,,, אני מצטערת כמה שזלצמן תשיר ותציג טוב אין לה את המראה הדרוש לסנדי - היא נראית מבוגרת ולא נערית. דני זוקו הוא אסף גולדשטיין, יש בו ערסיות במראה יחד עם תנועות הגוף , מי שיכול אולי להתחרות בו הוא רק שחר ,היתר חסרים את המרכיבים ב"לוק" הכללי של זוקו למרות ים הכשרונות חשוב גם המראה , יש ציפיות וזה מאכזב לראות בסוף על הבמה סנדי מבוגרת או דני זוקו "חנון" .

MoRaN SaShA

New member
חחח נעמה היא הכי לא סנדי.טוב לא הכי, יש את גל

שממש לא סנדי.. אבל נעמה סתמית. היא לא נראית כמו סנדי היא לא מרגישה כמו סנדי.. היא לא מרגשת כמו סנדי. היא לא סנדי. שני - היא סנדי. היא פשוט מתאימה ! אני מסכימה שרויטל ממש לא סנדי. בסדר אז היא שרה מאוד יפה, אבל היא ממש לא סנדי. היא לא נראית כמו סנדי בגרוש.. באשר לדני- יונתן הוא דני זוקו האגדי. (הוא גם שיחק כבר את דני זוקו בגריז) שני הבנים האחרים חמודים וזה.. אבל יונתן עוקף את שניהם בלי בעיה. יונתן הוא פשוט יפייפה, הכל זורם אצלו.. המשחק- הריקוד- השירה. אני מאמינה שהוא גם יכול לשחק ערס כדני זוקו כי זה פשוט מתלבש עליו בול. הוא גם כזה חמוד
. אם יונתן לא יהיה דני אני לא אראה את ההצגה , מהסיבה הפשוטה שהשירים בעברית לא עושים לי את זה. הרבה מהשירים בתוכנית- כששרים אותם בעברית נשמעים ממש נורא (לדוגמא- מר דולר שהיה מזעזע בעיניי). אם יונתן ישחק את דני אני בטוחה שלא יפריע לי שום תרגום לקוי של שירים

מיכלי235

New member
הלוק הראשוני מאוד חשוב בעיניי .

יונתן יפה , שרמנטי , מוכשר ,- הכל !!! אבל המראה שלו של ילד טוב ויפה ולא של ערס או של נער חבורה כמו ג'ון טרבולטה. אנשים מסתכלים רק על ההופעה , על הקסם האישי ולא בהקשר למחזמר המקורי . אני חושבת על הציפיה שלי כצופה שקנתה כרטיס להופעה ומצפה לראות עד כמה שניתן שחקנים ישראלים שהכי מתקרבים לשחקנים ההוליוודיים המקוריים , הם המודל. בתכנית סיננו הרבה שכעת הגיעו לשלבים שכולם מוכשרים בלי הבדלים משמעותיים כל -כך, וכל אחד מהם אם יעבדו עליו טוב-טוב , ילטשו כמו שצריך אפשר להוציא ממנו את הדמות שרוצים ולכן עכשיו אפשר לבחור לפי לוק ולא ביצוע מדהים, אני לא רואה כאלה הבדלים תהומיים. כמוך אם נעמה לא תהיה סנדי אני לא אהנה מהמופע , כי זה לא עונה לתדמית של סנדי לה אני מצפה .

MoRaN SaShA

New member
יונתן יכול לשחק את הערס בצורה מעולה.

כשהוא בתוכנית הוא פשוט דני זוקו!.. התפקיד תפור עליו..

Fairywitch

New member
להיפך- על לוק אפשר לעבוד, על כשרון

של שירה ומשחק- ממש לא. לכל שחקנית אפשר יההי לשים פיאה, וכנ"ל לכל שחקן (או לסדר תסרוקת מתאימה). אבל מי שחסר כשרון לשחק את הדמויות- מה זה ייתן לי שהוא נראה כמו ג'ון טרוולטה?

Pure M

New member
מי שהכי רחוקה,

זו כינרת. יש לה יכולות ווקאליות יוצאות דופן (שאני מכיר ומעריך עוד מתקופות שקדמו לעליית התוכנית), אבל המראה שלה רחוק מאוד מסנדי, והיא נראית לי גם מכנית מאוד. מכנית מדי. אני בעד נעמה, פשוט יש לה את זה. היא סנדי מודל 08'.

Fairywitch

New member
סנדי- רויטל או כנרת. דני - שחר או אסף.

המראה לא חשוב, צריך כשרון משחק.

MoRaN SaShA

New member
והשחקן הכי טוב שם זה יונתן.

רויטל ממש לא סנדי. נו באמת. וכנרת חמודה אבל גם לא סנדי. שני היא סנדי.

Fairywitch

New member
יונתן../images/Emo45.gif

רויטל היא הכי סנדי (לטעמי כמובן, וממה שראיתי עד עכשיו, למרות שיש עוד דרך לעבור, וכבר החלפתי לעצמי פייבוריטיות יותר מפעם אחת), אבל אני בהחלט אוהבת גם את שני. וכנרת, כאמור. אלה השלוש שכל אחת מהן יכולה להיות סנדי מדהימה, ואשמח לראות אותה במחזמר. מה שהורס יוץר זה איך לעזאזל לוקחים את מיכל אמדורסקי להיות ריזו??? וצביקה פיק- וינס פונטיין
פונטיין אמור להיות מבוגר אבל נאה וכריזמטי, מה מביאים לי את הסחבה הפאייטית האנושית הזאת?

T903

New member
ההימור הלוקח-כנסו

ההימור שלי - שני סנדי, גלעד או שחר- דני רויטל גסה מדי לטעמי..לא מתאימה לסנדי..אבל לא רעה.. כנרת לא,, כי לא.. לוגסי- מהממת מקסימה אבל לא סנדי, תגיע רחוק גם בלי.. יונתן ממש לא, מזכיר לי את ששי קשת... ניר חמוד, אבל לא דני.. מי נשאר...

למעלה