אז מי פנוי ברוטשילד

s h i r k u s h

New member
אז מי פנוי ברוטשילד../images/Emo35.gif ../images/Emo23.gif

מכירים את זה שכשלכם יש בן זוג ואתם מאושרים וטובי לבב (המורה שלי לספרות הייתה גאה בי עכשיו
) פתאום יש פרידה או שאתם שמים לב שחבר/ה טוב/ה שלכם לבד וזה מדכא אותכם ואז כשאתם נפרדים אז פתאום כן מוצאים אהבה
אני רוצה לפרגן אבל לא יכולה שלא לקנא כי אצלי זה נגמר ואצלה זה עכשיו מתחיל וזה כל כך כיף לראות אותה מאושרת אבל מדכא אותי כי אני חושבת עליו ועליי ועל זה שזה נגמר... מה דעתכם

בשלולית

New member
אני מזה מבינה....

(נראה לי אם בכלל הבנתי אותך.. חחחח) זה קשה לפרגן לחבר טוב\קרוב כשטוב לו כשאתה עצוב וחושב על הפרידה שלך מהבן זוג... אין מה לעשות.... הבנתי אותך?

HyPeR SoNiC

New member
מסכים בהחלט!!!

אבל הכי חשוב לשמור על אופטימיות. להישאר עם המחשבה שבן זוג חדש עוד יבוא. אגב.... כשאמרת "רוטשילד" התכוונת לקניון רוטשילד?

yes please

New member
אוי!קניון רוטשילד..

אז אני מבינה שאתה מראשון!עולם קטנטן..וישראל עוד יותר חיחיחי... מתוקה,אני כללל כך מבינה אותך,וזה ממש טבעי שאת מרגישה צביטה,אל תאכלי את עצמך בגלל זה,כי זה טבעו של אדם,עם כל טוב ליבו... זה יעבור,מתי את שואלת?וזה נשמע מרגיז אבל,או כשאת תמצאי משהו חדש, או כשה-משהו החדש של חברתך,ייגמר... אני לא מנסה להיות אופטימית(כי בשלב מסויים כל האופטימיות מרגיזה) אבל אני מנסה להיות ריאלית... מקווה שעזרתי! אה!ואם את צריכה משהו!אנחנו תמיד פה!

yes please

New member
גברת pain is MY love

שנים שלא דיברנו!את בטח לא מזהה...כי זה כינוי חדש... מה המצב ממי?

למעלה