אז מי צריך להלחם הבא על התואר ?

Vizmo

New member
אז מי צריך להלחם הבא על התואר ?

אחריי התצוגה של סיבר וזה ניצחון שני ברציפות בFW, מי לדעתכם אמור להיות הקרב הבא שלו וכמה רחוק הוא מקרב על החגורה ?
אני אומר עוד קרב אחד נגד קוריאן זומבי או דאסטין פוריירה (איך שלא כותבים את זה)

בLW ? שואוטיים אם ינצח. אם מלנדז לא פצוע אז הוא כמובן גם יכול לבוא טוב שם. אם לא - המנצח בין לוזון למילר ?

LHW ? המנצח בין הנדו לגוסטבסון נשמע לי אחלה. למרות של הנדו מגיע כבר, פשוט אין לי כח לחכות ונראה לי אחלה קרב יכול להיות ביניהם.

HW ? רק DC ממש ראוי יותר מהאחרים

BeniTaz

New member
בספורט מתוקן

FW: המנצח בין אריק קוך לבין ריקרדו לאמס. לשניהם יש ריצות מרשימות במחלקה ואין ראוי מהם. סיבר רק 2 ניצחונות ונאם פאן לוחם חלש בקטגוריה.

LW: או גילברט מלנדז באמת או המנצח בין פטיס לסרוני. שניהם הגיעו מ-WEC, פטיס היחיד ב-UFC שהצליח לנצח את בנדו בעבר. בקרב גדול גם. לוזון ומילר אחרי הפסדים.

WW: ג'וני הנדריקס. אבל ניק דיאז כנראה יקבל.

MW: כמה שיותר מהר כריס ווידמן. אם אלן בלצ'ר ינצח את אוקאמי הוא גם כן מועמד ראוי.

LHW: גוסטפסון.

HW: קורמיה.

BT24

New member
שסרוני יקח את האליפות יסתדר יותר מדי טוב עם

מה שאני רוצה שיקרה. אני מנחש שהוא יפסיד כבר מול פטיס כי יש לו נטייה מתסכלת לאכזב ברגעים חשובים. אם הוא ינצח את פטיס הוא יפסיד להנדרסון.

ואני מקווה שגוסטאפסון ילחם לפחות עוד קרב אחד לפני ג'ונס, אאל"ט יש לו זמן, בטווח יש את הביזיון של ג'ונס-סונן (הצלקת של הבושה הזאת תישאר זמן רב).

THE G1

New member
דעתי

בFW אריק קוך,אם ינצח את הקרב הבא שלו(הוא גם היה אמור להתחרות מול אלדו לפני שנפצע).מעניין יהיה לראות איך קליי גווידה יסתדר בקטגוריה.

בLW אנטוני פטיס(במידה וינצח את סרוני),אם סרוני ינצח,אז האופציות פתוחות...

בWW ג'וני הנדריקס.

בMW מייקל ביספינג(במידה וינצח את בלפורט) ולאחר מכן ווידמן.

בLHW הנדו(כמובן שתלוי בניצחון על מאצ'ידה) ולאחר מכן גוסטבסון.

בHW אוברים(תלוי כמובן באם ינצח את סילבה).

moriarty

New member
איך ביספינג, איך?

מה יש לו לחפש בקרב אליפות?
ברור שלווידמן ובלצ'ר הכי מגיע, ואחריהם יש עוד רשימה לא קצרה לפני ביספינג.

danielmo1

New member
לדעתי

צריך לתת לוידמן את הקרב אליפות שלו

ואחרי שביספינג יפסיד לבלפורט להרים את בלצ'ר - בלפורט כמו שהיה צריך להיות וזהו.

THE G1

New member
שם אחד שקצת נשכח בLHW

זה פיל דייויס...היחיד שניצח את גוסטפסון עד כה...הוא אומנם נוצח על ידי רשאד בצורה די מוחצת,אבל זה לא אומר שצריך להתעלם מקיומו(בטח ובטח כאשר הוא מחזיק ניצחון על גוסטאפסון)...

שאלה טובה

קודם כל יש את מי שמגיע לו מבחינה ספורטיבית ויש את מי שמקבל מבחינה בידורית/כלכלית.
אני אכתוב את דעתי רק מבחינה ספורטיבית.

WBW - רונדה ראוסי מקבלת את ליז קארמוש שלא בצדק. כנראה רוצים קרב הרהיב בשביל להכיר אותה לקהל של הUFC.
הכי מגיע לסייבורג במידה והיא תרד למשקל הזה או לשרה מקמן.

FLW - ג'ון דודסון מקבל את ההזדמנות בצדק. גם ככה המחלקה רדודה בצורה יוצאת דופן והוא הכי מרשים מבחינת קונטנדרים.

BW - דומניק קרוז פצוע והאלוף הזמני רנאן בראו יגן על החגורה מול הקונטנדר הכי ראוי בדמותו של מייקל מקדונלד.

FW - חוסה אלדו ילחם מול פראנקי אדגר בקרב הגיוני וטוב למחלקה. הבא בתור יכול להגיע מכמה כיוונים ותלוי ביכולת של הלוחמים בקרב שלפניהם.
המנצח בקרב של ריקרדו לאמס ואריק קוך בהחלט ראוי ויש גם את דניס סיבר וקאב סוואנסון בכיוון שקרב ביניהם במידה ויתרחש בהחלט יוליד קונטנדר ראוי.

LW - המנצח בין אנתוני פטיס ודונאלד סרוני הכי ראוי. קצת מאחור יש את המנצח בין טי ג'יי גראנט ומאט ווימן שבשקט מתחת לראדר עושים עבודה נהדרת!

WW - הכי ראוי ללא ספק הוא ג'וני הנדריקס. אחריו יש את רורי מקדונלד, ניק דיאז והמנצח בקרב בין דמיאן מאיה וג'ון פיץ.

MW - גם כאן אין ספק לגבי דמותו של הקונטנדר בדמותו של כריס ווידמן. אחריו יש 3 קרבות שיכולים לקבוע את הקונטנדר הבא, מייקל ביספינג נגד ויטור בלפורט, טים בוץ' נגד קוסטנטינוס פיליפו ואלן בלצ'ר נגד יושין אוקאמי. הכל תלוי מי ינצח בקרבות ובאיזה צורה.

LHW - כאן עונת הTUF והמצ'אפ ההזוי של ג'ונס סונן תוקעים את המחלקה. אני חושב שאלכסנדר גאסטפסון הכי ראוי אח"כ המנצח בין דן הנדרסון וליוטו מאצ'ידה וקצת מאחור יש את פיל דיוויס וגלובר טיישיירה במידה וימשיכו לנצח בקרבות הבאים את פורסט גריפין וראמפייג' ג'קסון.

HW - כאן גם אין הרבה ספק ואליסטייר אוברים בהחלט הכי ראוי. אחריו יש את דניאל קורמיה ואת פבריציו וורדום במידה ויעבור את מינוטארו נוגיירה בקרב הבא.

באסטר1

New member
אני חושב

שקרב של סיבר נגד אלדו זה קרב מצווין בעיקר כי הוא יהיה קרב סטריקינג , ודניס הוא אחד הקיקבוקסר הטובים שיש , הוא הפסיד בLW בגלל הגודל שלו נטו.
אבל יש עדין את אדגר.
למען האמת מתחת למשל הFW אני אפילו לא מתעניין.
מבחינתי זה לא קרבות שעושים לי את זה , הזריזות מטורפת מידי בטריות נלחמות וזה לא נראה לי טבעי בכלל , צריכים לשים אותן בפייט נייט ואירועים שהם לא PPV.

בLW , יש במחלקה הזו בעיה ענקית , שנה שעברה היה עודף לוחמים לתואר , בגלל המצב לוחמים נלחמו מול לוחמים בטופ והפסידו.
זו הסיבה שמילר ולוזון הפסידו
גם פטיס לא לשכוח הפסיד לגווידה שהוא היה האלוף של WEC
גם מלנדז אז לא אמור לקבל את הקרב על התואר בעיקר כי הלוחמים שנלחם נגדם לא ברמה לדעתי.
אבל אם כבר מלנדז צריך לקבל את המנצח בין לוזון למילר ושהמנצח שם יקבל קרב , או כמובן פטיס במידה וינצח אבל עדין הוא הפסיד למתאבק והייתי רוצה לראות שהוא עבד על הרקע הזה לפני שנכנס נגד עוד מתאבק.

בWW , טוב זה ברור שהנדריקס על הנייר אמור לקבל אבל אני לא אוהב לראות קרבות ששלוחם יש נשק אחד לנצח סטייל ראמפייג' נגד ג'ונס.
בתכלאס הייתי רוצה לראות את מאיה אם הוא ינצח את פיץ.

בMW ממזמן מגיע לביספינג לדעתי הוא ניצח את סונן גם , אבל לביספינג אין סיכוי מול סילבה.
אז אולי לווידמן רק כי לדעת רבים פה יש לו סיכוי לנצח.

LHW עוד מחלקה בעייתית הנדרסון אמור לקבל , במידה והוא לא הייתי נותן לגוסטפסון את המפסיד בין הנדו למא'צידה ואם ינצח אז אותו.

HW אם אוברים מנצח אז לו.

בכללי כל המחלקות בעייתות במקום שנראה כל אירוע PPV קרב אליפות עם כל המחלקות אנחנו רואים פעם בזיבי קרב אליפות שללוחם בכלל לא מגיע

AmitNHB

New member
לצערי, זה הכל עניין של כסף וטיימינג.

למשל ב LHW, אם הנדו לא היה פצוע, היה מקבל את הקרב על התואר ובמקום זה קיבלנו שני קרבות אליפות שעל אחד מיהם אני עוד מוכן לסלוח אבל השני הוא פשוט בדיחה. עד סוף 2013 אלוהים גדול. אני לא מאמין שגוסטפסון יחכה כ"כ הרבה זמן ובמילא הנדו כנראה יקבל לפניו אם יעבור את משידה ולא יהיה פצוע (שני תנאים שרחוקים מלהיות מובנים מאליהם כ"א בהפרד...), מה שאומר שגוסטפסון עלול לחכות עד אמצע 2014 ככה... וזה אומר שהוא בטוח ירצה לערוך עוד 2-3 קרבות ובמקרה זה מי יודע...

ב LW כמובן שרימטץ' בין בנדו לפטיס נראה ברור מאליו אם פטיס מנצח את סרוני. מה עובר על גילברט - כל הקריירה שלו, אני שואל את זה... אילו היה רוצה היה ב UFC מזמן ובקרב אליפות מזמן. וואטאבר... שיעשה קרב 4 עם תומפסון מצידי... ראינו כבר 15 סיבובים, בואו נלך על 20 ונשבור שיא...

אמרת HW אמרת פציעות, סטרואידים ושאר הפתעות וזה במסגרת מעט הכישרון שכבר יש שם. בוא נגיע ל JDS\ולסקז 2 בלי הפתעות
ונמשיך משם... אוברים, קורמייר, מה שיתנו, אני לוקח... אם ולסקז מנצח, מצידי גם JDS\ולסקז 3 במיידי טוב לי.

למעלה