אז מי שמע את שלומי ברדיו היום?
O orianush New member 8/11/08 #4 ../images/Emo6.gif מה את רוצה שאני אפרט? מה שמעתי? בדיוק את מה שאת שמעת היה נחמד נראה לי הקליטו את זה יום רביעי
../images/Emo6.gif מה את רוצה שאני אפרט? מה שמעתי? בדיוק את מה שאת שמעת היה נחמד נראה לי הקליטו את זה יום רביעי
K karoleking New member 8/11/08 #5 למה נראה לך?../images/Emo13.gif הוא אמר שהוא בד"כ אצל ההורים שלו אוכל בורקס ו"הואבוס חמינדוס" ביום שבת בשעה כזו... מסכן...בטח נשאר רעב... שמת לב שבפעם הראשונה הוא לא הזכיר את הקטע עם הדיסק המזוייף באילת? הוא דווקא דיבר קצת על דברים שונים... קצת שינוי, רחמנות עלינו! כל הזמן שומעות את אותם סיפורים שיחדש קצת!
למה נראה לך?../images/Emo13.gif הוא אמר שהוא בד"כ אצל ההורים שלו אוכל בורקס ו"הואבוס חמינדוס" ביום שבת בשעה כזו... מסכן...בטח נשאר רעב... שמת לב שבפעם הראשונה הוא לא הזכיר את הקטע עם הדיסק המזוייף באילת? הוא דווקא דיבר קצת על דברים שונים... קצת שינוי, רחמנות עלינו! כל הזמן שומעות את אותם סיפורים שיחדש קצת!
O orianush New member 8/11/08 #6 "הואבוס חמינדוס"?? כן הפעם היה קצת שינוי.. אבל זה תלוי בשאלות של המראיינים השאלות חוזרות על עצמן בדרך כלל אז ככה גם התשובות
"הואבוס חמינדוס"?? כן הפעם היה קצת שינוי.. אבל זה תלוי בשאלות של המראיינים השאלות חוזרות על עצמן בדרך כלל אז ככה גם התשובות
K karoleking New member 8/11/08 #7 אלה הביצים של שבת חומות כאלה שאוכלים עם הבורקס ...אבל מה אני מדברת איתך על אוכל... את לא רצינית בעיניינים אלה ... תלמדי לאכול ואחר כך נדבר על אוכל!
אלה הביצים של שבת חומות כאלה שאוכלים עם הבורקס ...אבל מה אני מדברת איתך על אוכל... את לא רצינית בעיניינים אלה ... תלמדי לאכול ואחר כך נדבר על אוכל!
N nina41 New member 9/11/08 #8 איזו תוכנית הייתה? יש שידור חוזר או משהו? שתוכלו להעלות לפה קישור? שבוע טוב מאיה
K karoleking New member 9/11/08 #9 אולי יהיה בעתיד...מי יודע../images/Emo161.gif חבל שהפסדת היה ממש נחמד ושונה מכל התוכניות הקודמות... הוא אפילו סיפר שכרגע הוא שומע באוטו את הדיסק שלו.... חחחח איזה מתלהב מרוב שהוא שמע מכולם שהוא מעולה אז הוא בטח חשב לעצמו "בוא נשמע ממה הם מתלהבים"... מעניין אם הוא חתם על הדיסק של עצמו ומה לדעתו השיר הכי יפה...
אולי יהיה בעתיד...מי יודע../images/Emo161.gif חבל שהפסדת היה ממש נחמד ושונה מכל התוכניות הקודמות... הוא אפילו סיפר שכרגע הוא שומע באוטו את הדיסק שלו.... חחחח איזה מתלהב מרוב שהוא שמע מכולם שהוא מעולה אז הוא בטח חשב לעצמו "בוא נשמע ממה הם מתלהבים"... מעניין אם הוא חתם על הדיסק של עצמו ומה לדעתו השיר הכי יפה...
K karoleking New member 9/11/08 #11 סליחה...מה את רוצה ממני זה הוא אמר "הואבוס חמינדוס"...לא המצאה שלי לא שמעת?