אז מי שר מה?!

אז מי שר מה?!

1. The Flood - Robbie and Gary 2. SOS - Robbie 3. Wait - Mark 4. Kidz - Robbie ... 5. Pretty Things - Gary !!!!!!! 6. Happy Now - Jason 7. Underground Machine - Mark 8. What Do You Want From Me? - Mark 9. Affirmation - Howard 10. Eight Letters - ALL

orlyshka1

New member
בדיוק.

ועכשיו, אחרי שהפסקתי עם פרץ הילדותיות, אומר שאני באופן אישי חושבת שגארי שר הכי טוב, ואני הכי אוהבת לשמוע אותו, ואני חושבת שהם עושים טעות.

סעמק עם האנטר הזה..

רציתי לשאול אם זה אחרי הפרץ של הילדותיות?!
קודם כל זה עוד לא סגור הרמטית כי זה לא ממקור רשמי זה ממקור חצי רשמי. בכל אופן תסמכי על גארי שהוא יודע מה לעשות

orlyshka1

New member
כפרה,

אני צריכה לספר לך איך היה בחול! מה את עושה עכשיו? והבנתי שזה רק ספקולציות. ותכלס, מורי, נראה לך הגיוני רק שיר אחד של גארי?

לא הגיוני אבל זה מה יש

אני יותר שמחה על שיר אחד של ג'ייסון ואני מקווה שכולו ג'ייסון סטייל וודן בוט. וכן מוזר שיש שיר אחד גארי ושלושה!! שירי מארק. לא יודעת נחיה ונראה

אני גם שמחה שג'ייסון גם קיבל שיר,

באופן אישי אני שמחה שמארק קיבל מספר מכובד של שירים, אבל אני חושבת שכדאי שנחכה כי הרשימה עדיין לא יצאה ממקור רשמי ואני עדיין מקווה שיודיעו לנו שיהיו יותר מעשרה שירים באלבום!

רשימת השירים כן יצאה רשמי

מה שלא רשמי זה מי שר מה ... ואת זה נגלה יותר מאוחר אני מניחה

אני יודעת, אני אומרת שאני מקווה שנשמע

שיהיו יותר מ-10 כי אחרת החלוקה של השירים לא תהיה שווה

../images/Emo45.gifאני ציפיתי שלפחות יהיו

יותר שירים שכולם שרים ביחד
הם צריכים להוסיף עוד שירים

Tehi5

New member
מסכימה עם כל מילה!

גארי נדחף לגמרי החוצה באלבום הזה, לא חושבת שזה פייר כלפיו. אבל אני כן שמחה שיש לפחות משהו להווראד וג'ייסון

Hadar07

New member
מעניין

האמת שחשבתי שהם יעשו את זה חלוקה שווה יחסית, אם זה נכון גם אותי קצת מאכזב שלגארי יש רק שיר אחד אבל אני גם שמחה שיש שיר של ג'ייסון. והכי חשוב שיר שכולם שרים ביחד
אבל מאוד מעניין אותי לשמוע את הסגנון החדש כי לפי דעתי Flood לא היה סגנון שונה ממה שהכרנו אני חושבת.

למעלה