אז מכירים פלטפורמות טובות להכרות?

• פותח הנושא DWHO
  • פורסם בתאריך

DWHO

New member
אז מכירים פלטפורמות טובות להכרות?

אז ככה, אני דיי חדש פה, יקח לי קצת זמן להיפתח, בכל מקרה אשמח להמלצות לאתרי הכרויות או דרכים אחרות שבהן אני יכול להכיר בנות ולצאת לדייטים, אני מנסה בok cupied וזה לא מראה יעילות גבוהה, יצאתי משמה רק לדייט אחד שלא המשיך קדימה. ואני חייב לפחות להתקדם בזה שאני ארכוש ניסיון בזה, כשאני בינתיים עם ניסיון אפסי בזוגיות. אשמח לכל המלצה לאיזו דרך יצירתית להכיר, ואני אזכיר שאני ביישן בקטעים האלה ומאוד קשה לי להתחיל עם בנות, אם זה לא השתמע מההודעה שלי. תודה רבה לעוזרים.

Airplane Kid

New member
הממ..

זו שאלה מעניינת.
בתכלס, כן, אתרי הכירויות בדרך כלל מתבררים כיעילים מכיוון שאתה יכול לסמוך על כך שרוב האנשים שנרשמים לשם, כמוך, מעוניינים במערכת יחסים רצינית ומחפשים אחת בהתאם. ואז כמובן שנפתח לך העולם של Okcupid, Jdate ואחרים.
ישנן גם אפליקציות שיכולות לעזור לך להכיר, כמו: Tinder (שלאחרונה התחלתי לשמוע עליה דברים טובים), פייסבוק (תמיד אפשר לנסות, גם אם לא מכירים. לפעמים השיחות דווקא יכולות לזרום עם האדם המתאים, והרי אין לך מה להפסיד) וכדומה.
אני מנסה לקרוא אותך מהמילים שרשמת כאן, ולכן אני אציע אופציה נוספת:
אי פעם שמעת על "בית מרזח פייס", בפייסבוק?
מדי פעם הם מארגנים אירועים של משחקי קופסא כאלה. מלא אנשים מגיעים, עם רצון משותף להתנסות יחדיו בכל מיני משחקים מגניבים, ומשחקים עד אור הבוקר. זה די מגניב ובהחלט יכול להיות אחלה של בילוי.
אני מציע את זה, כי זו למשל דרך טובה לנסות לפגוש מישהי חדשה (המשחק גם מהווה אווירה טובה להתחלת שיחה, גם אם סתמית). וגם אם לא, אז זה מקום טוב להרחיב את המעגלים החברתיים, להתחיל להכיר ולהסתובב עם אנשים חדשים - וגם להיחשף לאנשים חדשים. שזו, דרך אגב, עוד דרך מצוינת לפגוש בחורות.
אירועים בסגנון הזה, או נניח, כל מיני כנסים בנושאים שמדברים אל ליבך, יכולים להוות פלטפורמה מצוינת להיכרות עם בחורות חדשות בחיים האמיתיים. ואין שום סיבה לא לנסות. :)

אגב, דבר אחרון שאני מעוניין להגיד לך..
לפעמים, עד כמה שזה קשה, לנסות ולגשת למישהי בנסיבות המתאימות - דווקא יכול להיות הפתרון הטוב ביותר. נכון, זה לא קל. בכלל, אפילו. אבל בפעם הראשונה אתה מפחד ומתבלבל לגמרי, בפעם השניה גם כן.. בשלישית קצת פחות.. ובסופו של דבר, אתה מתחיל להבין שזה לא נורא כפי שתיארת. ומתחיל אפילו להבין היכן הטעויות שלך מתמקדות, ומשתפר בהתאם.
זה תהליך ארוך וממושך, ואני לא אומר בשום אופן שהוא יהיה פשוט וקל - אבל לנגח את הפחדים שלנו ראש בראש, זו דווקא הדרך הכי טובה להשאיר אותם מאחורינו.

DWHO

New member
בכל מקרה

מה שאני באמת מחפש זה לא סטוצים, אלא קשר רציני, כי סקס זה משהו שמפחיד אותי, כאחד שלא עשה את זה ,אני מעדיף לעשות עם בת זוג שאני אוהב ולא סתם ככה במהירות שכנראה אני לא אהנה.למרות שסיכוי גבוהה שאני אתפתה לסטוף אם תקפוץ הזדמנות כי אני עדיין גבר ויש לי יצרים, אבל זה לא יהיה טוב לי. מה שבאמת מפריע לי זה שאף פעם לא הייתה לי חברה ואף פעם לא התנשקתי, זה הרבה יותר מפריע לי מהעניין של הסקס עצמו. אני מחפש מישהי שאני באמת אוהב ויש כימיה איתה. בכל מקרה , דברים בסגנון טינדר פחות מתאימים לי, אולי אני ני אנסה אתרים בתשלום כמו ג'יי דייט או החצי השני, למרות שאני לא בטוח שזה יהיה כזה שונה מהניסיון באוקי קיופיד, דווקא הרעיון של המשחקי קופסא יכול להיות טוב, אני אבדוק על זה.

dori78

New member
כל פלטפורמה היא טובה, אם נעים לך בה.

הסבר:
אם אתה אוהב פאבים שכונתיים שאפשר לרדת אליהם בג'ינס ונעלי בית - סביר שהבחורות שיגיעו לשם יהיו בעלות העדפה דומה. אם אתה מעדיף מועדונים רועשים - סיכוי טוב שהבחורות שם נהנות מאותו דבר וכד'.

הייתי רשומה כמה שנים בכמה אתרי היכרויות.
הכרתי שם אנשים נחמדים, היו לי כמה וכמה דייטים אבל שום דבר לא הבשיל לכדי קשר רציני.
את בן הזוג הנוכחי שלי (וגם את זה שהיה לפניו) הכרתי בפורומים, לא באתרי היכרויות.
אל שניהם נמשכתי מלכתחילה בגלל אופי הכתיבה, עוד לפני שהכרתי אותם פנים אל פנים.
לכן אני אומרת - מה שמשנה זה האדם אותו אתה רוצה לפגוש.
חפש את האחת שלך במקומות שאתה יכול ליהנות בהם, זאת נקודת פתיחה לא רעה.
יש לי חברה שהתחתנה עם מישהו שהכירה באתר "קופידון" (זה עוד קיים?), אחת שהכירה את בעלה במועדון.
אני מכירה זוג שהכירו בערבי שירה בציבור וזוג אחר שהכיר בקבוצת עניין מסויימת בפייסבוק.

בנוגע לביישנות אין לי הרבה מה לתרום, רק שתי נקודות למחשבה:
1. מה אתה שווה? תנסח לעצמך את הערך שלך, כי אתה שווה. תאמין בזה.
כשתאמין בזה - אני חושבת שיהיה לך יותר אומץ לגשת לבחורות.
זה יכול להיות תחומי עניין, אינטליגנציה רגשית, יחס לבעלי חיים ועוד הרבה פרמטרים.
אל תנסה למדוד את הערך שלך בכסף או בהשכלה, כי אין לזה משמעות.
פגשתי אנשים עם תואר שני שהיו אידיוטים משעממים, יש לי חברה שנשואה לנגר שאין לו בגרות והוא האיש הכי מקסים שהיא יכלה לאחל לעצמה ואבא מופלא לילדים שלהם. וכסף לא קונה אושר.
2. הפחד מה"לא" הוא אלמנט רציני בחשש להתחיל עם נשים.
תדמיין את הסיטואציה, תנסה "לחיות" אותה בראש. מה כבר יכול להיות?
הכי גרוע - מישהי שלא הכרת עד לפני כמה זמן תגיד לך "לא".
זה לא סוף העולם. מניסיון. התחלתי ואמרו לי לא.

בכל מקרה - שיהיה בהצלחה!

למעלה