אז מתי אתן רוצות לעשות מפגש?

אז מתי אתן רוצות לעשות מפגש?

נתוש ואני חשבנו אולי לארגן איזה מפגש חמדמד, אז... מה דעתכן בעניין? חשוב לנו לדעת באיזה תאריך ושעה נוח לכן ואיפה. לדעתי צריך אבל לעשות את זה במקום ציבורי- כמו הקניון. ותכינו פלאיירים! O: צריך להתחיל לפרסם את הפורום שלנו...

אמממ..

לדעתי חשוב שזה יהיה אחרי צהרים/ערב (אם בוחרים בארומה), ושלא יהיה בימי חמישי (יום נקיונות וזה) בעיקרון- לי אישית מאוד חשוב איזה יום, שעה ומקום כי אני מסיימת בי"ס מאוחר, ויש לי נוע"ל וקונסרבטוריון ועוד איזה פרויקט בבי"ס.. אבל יש לי מקום להשתחל
לדעתי כדאי להתחיל לזרוק תאריכים, ורק אח"כ לדסקס על הפרטים הקטנים- מקום שעה וזה.. ובקשר לפרסם ת'פורום- צריך לברר מי מתחזק את האתר של מעלה אדומים, ולבקש מאותו עורך להכניס קישור לפורום. וצריך לדבר עם העירייה, לנסות לסכם איתם על פרסומת לפורום (שיכניסו איזו פרסומת בתחנות אוטובוס או בעיתון) ולדעתי זו הדרך הכי אפקטיבית, כי גם אם נכין פליירים.. אפשר לחלק או לשים בוישר של האוטו, אבל בד"כ אנשים לא טורחים לקרוא את זה, אלא ישר זורקים לפח. מה דעתכם?

אהמ

אולי אחרי צהריים, או בסביבות 5 או 5:30, אבל שלא יהיה בימי שלישי- כי יש לי פעולה בבני עקיבא ככה כל שבוע. צריך לברר גם מתי כל אחת מסיימת את הלימודים בכל יום, כדי שנוכל להפגש כולנו. כי אם אחת לא תגיע, כל העניין חסר טעם. וגם צריך לברר באיזה ימים כל בת לא יכולה, ככה שננסה לתאם בייננו. אולי אחרי החג נעשה מפגש, כי אתם יודעים- חג, ולא כולם נמצאים בבית. (בתאל, איפה את?! ><) בקשר לפרסם ת'פורום בעיתון- זה עולה כסף. זה עולה איזה 200 ומשו ל8 שבועות למודעה בעיתון... אבא שלי עובד בערייה במעלה אדומים, ככה שאולי אני אנסה להפעיל קשרים P; אבל בקשר לפלאיירים- לדעתי זה רעיון טוב להשים את הפלאיירים בוישרים של האוטו. אבל גם אפשר לחלק את זה בקניון ולהביא לאנשים. בואו רק נתפלל שלא יזרקו את זה לפח, אחרת חבל באמת על כל המאמץ...

לא, התכוונתי

התכוונתי להודעה שישימו מטעם העירייה.. נכון שיש בעיתון כמה עמודים שהם הודעות מהעירייה? אז בעמודים האלה התכוונתי..

שוצאן

New member
אולי כדי לעשות את זה בחופש...../images/Emo220.gif

זה שעכשיו... ביום ראשון יש שביתה אולי ביום הזה.... ואפשר ליקבוע בבפארק המרכזי כמקום מיפגש ומישם נלך לארומה או סתאם לטייל (אבל קודם כל מישחקי חברה והקרות!) אני מביאה שקית דיבור! *קרטית לטנייה*

יש בעיה קטנטנה

בתאל! את פה!!!!! D:::: איפה היית???? O::::: בשבוע הקרוב אני לא ממש יכולה... יש את השמחה תורה, הקפות ראשונות, הקפות שניות... אז... זה די בעיה ^^" אז אולי באמת אם יהי ביום ראשון שביתה- נעשה. אבל גם צריך לשאול את שאר הבנות אם זה נוח להן, וגם את נתוש- שהיא לא ממש בעיר והיא חוזרת רק במוצ"ש.

שוצאן

New member
יש שביתה...שלחו לאמא אסמס../images/Emo220.gif

מארגון המורים...(היא מורה)

יואו! איזה קקי! ><

יש לי הרגשה שהבצפר שלי יחליט שהוא לא שובת. זה תמיד קורה! מתי שיש שביתות- אומרים שהבצפר ממשיך כרגיל.... >.>" ככה זה גם עם הישיבות. אוחחח... רוע לב יש לאנשים, אני אומרת לכם...

שוצאן

New member
למה לא?../images/Emo220.gif

יש שביתה קבעו את זה כבר... נוכל להיפגש ביום הזה מ12 בצהריים או אפילו 1 בפארק...ומישם לארומה וטיולים וכאלה....

כי יש לי בגרויות השנה

אז או שנצטרך ללמוד באוטוסטרדה ת'חומר, או שזה פשוט יגלוש לחופש הגדול :/

היא חוזרת מוצ"ש

אז היא בטח תשלח הודעה. כולן להתחבר מוצ"ש! O: לי לא אכפת באיזה יום זה יוצא, חוץ מימי שלישי. עוד שבוע בכלל אני לא אוכל, בגלל חודש ארגון XD אמא, אבא, אם אני חוזרת ג'יפה הביתה- תשמרו לי מים.

dirty look

New member
מזה להתחבר במוצ"ש../images/Emo46.gif

ההופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוי! נכון!

סליחה סליחה סליחה! >< תשלחי תמונות, ותגידי איך היה! D: יום ראשון יש שביתה כנראה, אז אפשר להפגש. בשעה 2:00 זה בסדר?

למעלה