אז מתי יוצר לגוון הקליפ באותו זמן

dilan angel

New member
הקליפ יוצא לפני האלבום../images/Emo110.gif

עוד שבועיים שלושה בערך

donell

New member
הסינגל עצמו כבר ברדיו(בארה"ב כמובן)

לא יודע אם כבר שמעתם או לא. אני די התאכזבתי. זה שיר פופ-דאנס , אל תצפו לליריקס מתוחכם במיוחד. אני לא יודע אם גוון בעצמה כתבה, ואם כן, האכזבה כפולה, כי האישה (לרוב) יודעת לכתוב ליריקס טובים. מצד שני זה טראק פופ-דאנס, אז ...מילים לא הצד החזק פה. קוראים לשיר what you waiting for , אם אני לא טועה. זה גם מילות הפזמון... אני יודע שהיא אמרה שהדיסק אמור להיות דאנס-80s אבל לא ציפיתי לדבר כזה. לחובבי הדאנס-פופ זה אמור להיות טוב, או לפחות לחובבי הפופ. כשיר דאנס הוא גם לא משהו. oh well..

dilan angel

New member
כן, שמענו../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

ואתה צודק, מילים לא הצד החזק פה.. אבל ככה זה פופ (לרוב) לא הרבה עומק. רק מי שאוהב פופ יכול לאהוב את זה ולהתחבר ובגלל זה מאוד אהבתי את השיר. אבל לדעתי זה טוב כי אם היא בסולו תשיר דברים עמוקים בסגנון רוק/סקא אז זה לא יהיה מיוחד ,זה יהיה בדיוק כמו נו דאוט...

NoWords

New member
שיר

תסבירי לי בבקשה איזה סגנון זה סקא כי אין לי מושג ואת תמיד אומרת את זה

dilan angel

New member
אממ../images/Emo110.gif

אני לאדעת בדיוק איך להסביר את זה אממ זה מן רוק - פופ כזה..סגנו מיוחד.. בוב מארלי ושוגר ריי
(אולי תמונה תעזור) מנגנים סקא..

donell

New member
ובכן..

סקא זה לא ממש פופ רוק , הדרך נראה לי הכי פשוטה להסביר את זה. תהיה שילוב של פאנק ורגאיי עם חצוצרות וכלי נשיפה. להקות בסגנון הם sublime.catch22 ...מאוד מומלץ , וכמובן השנים הראשונות של נו דאוט, 2 האלבומים הראשונים (no doubt,the beacon street collection( הם סקא, סטריט קולקשן יש שם כבר התפתחות לכיוון רוק, אבל שומעים בפירוש סקא. לפני איזה חודש קניתי את האלבום, ראיתי אותו והתפלאתי בכלל שהוא נמצא בארץ , התלהבתי מהמראה שעלה רק 40 שקל וקניתי :) דיסק חובה לחובבי נו דאוט . והשיר של גוון. קשה לי לחשוב שאפילו אנשים שאוהבים פופ יכולים להתחבר אליו. אין לי בעיה עם פופ, ושירי פופ טובים אני גם יודע להעריך אותם בקטגוריה שלהם. אבל אם כבר פופ, אז אני אמליץ לאנשים על להקות/אומנים אחרים. אבל בשלב הזה כבר יש לה כסף/מעריצים, אז היא עושה מה שבא לה. ובא לה מוזיקה כזאת, שיבושם לה. ונכון, אם היא היתה פונה לכיוון של נו דאוט, זה באמת היה אותו דבר (מה שגם נו דאוט פנו לכיוון הזה לאחרונה, אבל לא נדוש בנושא שוב) אבל לא הייתי מתפלא אם היא היתה מוציאה דיסק שיותר לכיוון בלוז (כמובן פופי במעט) , שמעתי כמה שירי בלוז שלה בהופעות חיות. אומנם לא מרשים במיוחד, אבל לדעתי עדיף מפרוייקט פופ אייטיזי .

dilan angel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

אתה יודע הרבה יותר ממני
איזה צירוף מקרים, אתמול משיעמום הורדתי את the beacon street collection ואני פשוט לא מפסיקה לשמוע אותו מאז
דיסק מדהים! באמת חובה חובה חובה לכללללל מי שאוהב נו דאוט! לצערי, לא נראה לי שנו דאוט אי פעם יחזרו לסגנו הזה,שייחודי רק להם!

donell

New member
ממ..

דווקא את הדיסק הזה, אם אתם רואים בחנויות, אני ממליץ בחום לקנות. לא תתחרטו על הקניה הזאת. (למרות שקשה לי להאמין שתראו את זה בחנויות). הסגנון הזה לא ממש ייחודי לנו דאוט, המון להקות ניגנו בסגנון הזה (ונשארו נאמנים אליו) ביניהם סובליים, איתם נו דאוט גם נגנו בעבר (וגם בדיסק הזה יש להם שיתוף פעולה איתם בtotal hate שאגב, גם את השיר הזה הפיק פלי) . רק שאין הרבה להקות (מוכרות) עם סולנית שהצליחו בסגנון. הלהקה היחידה שממ, גם לא הכי בסגנון , אבל אני לא יכול לחשוב על להקה אחרת עם סולנית שהגיעה לרמת הצלחה מספיק קרובה הם letters to cleo , להקה חמודה ביותר (גם יש להם הופעת אורח ב"10 דברים שאני שונאת אצלך", או סרט אחר בסגנון, לא זוכר בדיוק). כמה אני מזיין את השכל בגלל הערה אחת ? Oh well, אפסיק כאן.

SummerBreeze

New member
letters to cleo...

אוי אני חולה על השיר שלהם i want you to want me
השיר הזה לא כל כך נשמע סקא אלא יותר בכיוון של פופ...

donell

New member
זה קאבר שהם עשו.

..אבל יש להם גם שירים מקוריים טובים.

Grey Faerie

New member
ממ ../images/Emo118.gif

כומה עם כל אלה שאהבו את הסגנון של נו דאוט ? מה הם עשו רע ??

dilan angel

New member
נצטרך לחכות../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

ואני מקווה שלא הרבה זמן.. להערכתי עוד שנתיים שנתיים וחצי יצא דיסק חדש.. אני מחכה
לבנתיים נסתפק רק בגוון...

dilan angel

New member
די אני מתה פה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

למעלה