לא התקפה סקאלי ,אולי מתקפת שאלות../images/Emo6.gif
היי , סקאלי אני לא מתקיפה , אולי כל הנושא קצת מעיק עלי כי אני דואגת לילדים האלה, אני דואגת למה שקורה כששמים על ילד כזו תווית, כזה משקל , גם אם את לא מספרת לה את מהדהדת את זה בהתנהלות שלך , אני חושבת לאחר שקראתי אותך משמח אותי לדעת שההורים לא רצים לספר זאת לילדים שלהם. אני ממש לא התכוונתי שהתכונות שלה כילדת קיסטל , יהו מיכשול עבורה , אני בטוחה שזה יעזור לה בחיים ,או שלא , היא כמובן תיבחר את דרכה . למה שאני התכוונתי וכנראה טעיתי , זה שחשבתי שהורים רצים לספר לילדים שלהם על הדברים האלה , ומשמח אותי מאד לדעת שטעיתי בנושא זה , ואני מקווה שכל ההורים מתנהלים כמו שהסברת ולא רצים להסביר דברים לילד שאין ביכולתו להבין גם אם הוא נשמה עתיקה ומוארת . הרי ילד בסופו של דבר הוא ילד , נכון? ועדיין לא ענית על שאלתי למה נחוץ בתור הורה (את זו שענית אז אני שואלת אותך ), הסיווג הזה ?מעניין שילדי הקשב והריכוז הם אינדיגו ,האוטיסטים לפי דברייך הם קריסטל, והריינבו עדיין לא הבנתי מה הם , אולי הסיווג הזה מקל על ההורים להתמודד עם החריגות של ילדיהם? ואני מאמינה שלא כל הילדים הללו הם חריגים נכון? בטח יש ילדים רגילים עם תכונות כאילו ? ואז אני שואלת את עצמי למה נחוץ להורה של ילד רגיל לסווג אותו בתור ניבדל מהכלל? מה זה נותן להורה ? לאגו של ההורה ? אל תיקחי את זה בתור התקפה סקאלי , תיקחי את זה בתור שאלות שאולי יביאו אותך לתשובות , שהבחירה לסווג היא שלנו , אבל למה ? מצטערת אם הרגשת מותקפת, זה לא אישית נגדך כמובן ,זה בכלל כל סיפור הסיווגים האלו לא סוגר לי בראש שבת של אור ג'ודי