אז ניסיתי ותוך כדי גיליתי....

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אז ניסיתי ותוך כדי גיליתי....

שאני מסוגלת לאונן 3 פעמים ברציפות ולגמור בזמן שבסקס אני לא גומרת בחדירה מאז ומתמיד דבר שחל על הרבה נשים.
נפלאות הגיל,,,,

seymore butts

New member
תוך כדי שאני קורא מה שאת כותבת כאן ובפוסט השני לגבי פנטזיות

אני קולט שגם לי יש פנטזיה שמעולם לא מימשתי - לצפות באישה מאוננת מקרוב, אבל רק לצפות, לא לתת לזה להיסחף לזיון.

שאלה ברשותך לגבי האוננות שלוש פעמים ברציפות - החרמנות בסיבוב השלישי נשארת כמו בראשון? מה מונע ממך להמשיך עוד ועוד לפעם רביעית וחמישית ?

ולגבי נפלאות הגיל - גם אני שמתי לב שאכן עם הגיל מגיעות "נפלאות" אצל האישה, וביחד עם מה שכתבת בסוף השני כיוון שהכל בראש לדעתי גם המפתח לגמירה בחדירה נמצא שם. אם אחת יכולה - כולן יכולות...

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
קרה לי בעבר הרחוק

שגבר ביקש ממני לאונן לידו ומאחר וזה קשור בגירוי ודמיון ומשהו ששייך רק לך לא הרגשתי עם זה נוח אולי זה שייך לפתיחות שמצריכה עם אותו הגבר לא יודעת בכל אופן עם עצמי זה מצויין כי רק אני מכירה את הגוף שלי,
לשאלתך למה לא המשכתי וואלה לא יודעת כי כנראה הספיק לי
מי אמר שצריך 6,7 גמירות? מה זה אמור להעיד הכל שטויות ברסק תאמין לי.
קרה לי פעם אחת שגמרתי תוך כדי חדירה אבל עם גבר שבאמת היה אכפת לו והשקיע וידע לעשות סקס אבל מעבר לזה זו אני והיידיים הנפלאות שלי,

יום נפלא

אני.

seymore butts

New member
אם היה גבר אחד ויחיד שהצליח להביא אותך לאורגזמה

בחדירה בגלל שבאמת היה אכפת לו - מה זה אומר על יתר הפרטנרים שהיו לך ? לדעתך רוב הגברים לא יודעים לעשות סקס ? או שלא באמת אכפת להם מההנאה של בת הזוג שלהם ?

לא צריך כמובן 6-7 גמירות. הכרתי נשים שלא הייתה משמעות לספירה הזו אצלן, כי כשהיו מגיעות לשיא זה נראה ונשמע כמו משהו מתמשך עד כדי מעורר קנאה. האורגזמה הנשית נראתה לי תמיד עוצמתית יותר מזו שלנו, שלא לדבר על ההתמשכות שלה לעומת השניות הבודדות והנפילה במיניות שבאה אחריה אצל הגבר.

אני יכול להבין את המבוכה שבלאונן ליד הפרטנר למרות שלכאורה את עושה איתו מן הסתם דברים יותר אינטימיים. יש באמת רמת חשיפה עצומה בלהראות למישהו איך בדיוק את מענגת את עצמך, חשיפה ברמה יותר גבוהה מאשר למשל לתת לו ללקק את איברייך האינטימיים...

ואיזה כיף שהאנונימיות פה מאפשרת לחשוף את עצמך בכזו קלות

יום נפלא !

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ואיזה כייף שנשארת כפי שהיית אכותי

אני זוכרת את הניק שלך מלפני שנים והמון זמן לא הייתי בפרדס
אפילו לא קטפתי תפוזים..
זוכרת כמה אתה כותב אכותי ולעניין והאמת שאני מעדיפה להשאר אנונימית מה שנותן לי יתרון שאני יכולה לכתוב מה שבא לי ואייך שבא לי מבלי שיבקרו אותך או אחר,
חוצמיזה מי שם פס.

אכן אין הרבה גברים שבאמת אכפת להם אם את גומרת או שלא,העיקר שהם נהנו ולעשות סקס עם אישה ולשאול אותה כל רגע "נו גמרת מאמי" ממש מנתק אותי מוחית ואז אני נכבת כאופייני לנשים שהכל בא מהמוח,
את האפשרות ובכלל לגמור שלוש פעמים או יותר גיליתי לפני כמה חוד' תוך כדי שאני עם עצמי,מי אמר /שבגיל 54 יורד החשק המיני
..מי? אבל זה אכן משתנה בגלל ירידה בהורמונים אבל אישה שהיא מינית תמידדד תשאר ייצרית ומינית,

המשך יום נעים
אני,

Sharoman

New member
חבל רק שלקח לך כל כך הרבה זמן לגלות את זה

מקווה שהשותפים העתידיים שלך יהיו בעלי ידע ויכולות יותר מפותחים מקודמיהם :)

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
גם אני חן חן

העניין הוא שאני תמיד חשבתי/אמרתי שאני גומרת רק עם חיכוך ולא בחדירה וכך זה נשאר המון זמן עד שהיה לי סקס עם מבוגר ממני שלימד אותי באמת אייך וכמה.
עם עצמי זה לגמרי טבעי לדעת מה עושה לי טוב ,הדמיון שיש לי ועוד רק מסייע ו...שמחה לראות אותך כאן(זוכרת את הניק מלפני כמה שנים*)

Sharoman

New member
טוב לראות שאני זכור לטובה(?) ;)

היום אני ומיצי מנהלים את הפורום, או מה שנותר ממנו.... אבל תמיד שמחים לברך חזרה את הותיקים :)

שמח לגלות שהיה לך לפחות שותף טוב אחד בחייך, אבל זאת לא שאלה של גיל אלא של רצון לספק.
סקס לא יכול להסתכם בחדירה פשוטה או בגמירה זריזה שלרוב לא תהיה מי יודע מה מספקת גם ככה, אם אתם לא משקיעים בהנאה אחד של השניה, מה הטעם בכלל להיות שם? כלומר, כמה זה כבר שונה מאוננות?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
חחח האמת

כשכתבתי לך לא שמתי לב שאני מתייחסת לפורום הזה אלא חשבתי שלפורום סטוצים ולכן כתבתי לך
..
ובהתייחס למה שכתבת אין ספק שהרבה זמן לא היו לי מערכות יחסים ובעבר הרחוק הייתה השקעה אבל הבעיה הייתה אצלי,חוסר פתיחות למיניות שהתפרצה כשהייתי בת 40.
אגב,,השממה בפורומים היא גורפת אני רואה, ולמה?

Sharoman

New member
וואו, שם לא הייתי שנים!

לפחות לא מאז שסיליין ניהלה אותו ואחרי כל הגילגולים שהוא עבר.
האמת, לא מרגיש לי שהפסדתי משהו בהעדרותי....

באמת חבל לשמוע על הגירעון במערכות יחסים אבל לצערי זה מוטיב מוכר היום, במיוחד עם הקלות שבה ניתן להשיג סקס לאנשים יש עוד פחות מוטיבציה להשקיע ומוותרים נורא מהר.
לכל הפחות עברת את השלב שאיפשר לך פתיחות מינית והיום את חופשיה להתקדם ולהתפתח בהנאה שלך (בהינתן שותף מתאים) :)

השממה בפורומים היא ללא ספק גורפת, פורום מנהלים היה שוקק שיחות בנושא, אבל מהר מאוד הבינו שאין באמת למי להתלונן ושלתפוז אכפת רק מבדבר אחד - מכירת פרסומות, שזאת לא רק הפלטפורמה היחדיה שהם משקיעים בה אלא ההשקעה בה מטורפת!

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אז אני ניהלתי את הפורום אחריה

היא הייתה מצויינת והשקיעה את נשמתה והייתה פרח נדיר כאן ,ומן הסתם גם להנהלת הפורומים היה אכפת לא כמו שהיום.
כתבתי להם מסר בעניין הפורום שם ולא קיבלתי מענה.
בנוגע לסקס ומערכות יחסים הרבה זמן לא ניסיתי,משהו כבה וזה קשור להרבה דברים אבל אני משוכנעת שיהיה האחד שידליק בי את המנועים כי אישה שהיא מינית תשאר לעד מינית.

בוקר נפלא,

Sharoman

New member
סיליין מזמן עזבה את הפרדס

ואישית לא הייתי איתה בקשר שנים.
חבל מאוד ששנים שאת לא מוצאת את האחד שידליק בי את המנועים ומפספסת את ההנאות שהיית יכולה לחוות עם האדם המתאים.
במיוחד לאור העובדה שרק לאחרונה מצאת את המיניות שלך אחרי עשרות שנים של בורות מינית.
יכול רק לקוות לשיפור משמעותי ומהיר במצב הביש הנוכחי שלך :)

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מצב ביש לא חושבת

אבל חלק גדול מזה זו צלקת לא פשוטה מהילדות שגרמה לי לעכבות הרבה שנים ולכן כתבתי לך שלקראת גיל 40 "מצאתי את עצמי" למרות שתמיד הייתי מאד מינית וייצרית במיוחד עם מי שהדליק בי את המנועים,

שבת שלום
,

למעלה