אז נכון לעכשיו, הדרוג שלי.

אז נכון לעכשיו, הדרוג שלי.

קודם כל, ממש כיף שהצטרפו כותבים משובחים לפורום, מעצים את ההנאה מהתכנית.
ונכון לעכשיו ומשתנה כל פרק, בסדר יורד:
ליאל וגל, זה לא עריכה זה הוא והיא, שמאפשרת זאת. הם זוג חזק אבל מבחינתי כצופה, זה לא שווה כלום, אם הוא לא מחבק אותה בשעת משבר ובכלל כל הדינמיקה שלהם לא נעימה לי כצופה. שולט ונשלט. הם לא נעימים וגם די מעיקים. משהו שם אצלה מאולץ.
לינור ויוכי, קצת מיציתי, הן פחות מעניינות אותי.
מאירי ודניאל, זוג חזק מאד מכל ההיבטים. פחות מעניינים אותי ואני לא מתחברת ליהירות, שיש לה כיסוי, של דניאל.
השלישייה הראשונה מאד צמודה מבחינתי,
שני ושי, אוהבת אותם מאד, חזקים אבל לא מספיק נחושים, יכולים להתברבר. מעניינים אותי.
טום ואוריאל, זוג חזק, אוהבת את הדינמיקה שלהם, היה שם קצת פאקים באמינות. עדיין מגיע להם והם נעימים לצפייה וחכמים.
וובה ואלה, מאוהבת בהם. נהדרים.

זה גם הדירוג שלי

אורישקי

New member
יש לנו כמה נקודות דמיון

אצלי הדירוג זה:
1. טום ואוריאל - בעיקר כי הם מעלים לגמרי את האווירה בתוכנית, הקשר ביניהם מאד יפה ואני מאד אשמח לראות אותם זוכים.
2. דניאל ומאירי - זוג חזק מאד, מאד חכמים, מאד רציניים.
3. שי ושני - בהתחלה שנאתי את שני ממש ועם הזמן היא ממש גדלה עליי, את שי מההתחלה חיבבתי. חלה זוג למרות החסרוננות שלהם.
4. גל וליאל - אני מאד אוהב את ליאל, ובד"כ הם זוג מאד חזק. למרות זאת הקטע עם גל היה די מגעיל בפרק האחרון אבל לא יכול לדעת בדיוק מה שקרה שם והטלוויזיה יכולה לגרום להרבה דברים להראות אחרת...
5. וובה ואלה - חמודים, משעשעים - אבל מרגיש לי שמיצו. די.
6. יוכי וכוכי - את יוכי בהתחלה ממש שנאתי לעומת לינור שממש אהבתי, עם הזמן גם לינור התחילה לעלות לי העצבים. לא מעניינות ובאמת מיצו.

Bar EL

New member
שלי כרגע:

1.שי ושני-מעניינים,משעשעים, זוג חזק שעם קצת יותר מאמץ ונחישות יכול לנצח, היא חמודה ומשעשעת רצח והוא בכלל מצחיק.
2.דניאל ומאירי-שולטים במשחק ללא עוררין, מובילים בכל המשימות וסה"כ מאוד חמודים, למרות שדניאל קצת שחצן זה בצורה חמודה
3.אוריאל וטום-אהבתי אותם מאוד בהתחלה והם קצת נעלמו לי מהעין,כנראה בגלל שהם במקומות האחרונים בפרקים האחרונים.סה"כ יש שיתוף פעולה מעולה ביניהם, טום מאוד חזק ואוריאל קצת פחות, מה שהפוך ממה שהיה בהתחלה.
4.וובה ואלה-מביאים את הרגעים הכי מצחיקים בתוכנית, לוקחים הכל בכיף ולא נשברים מהעצורים שמקבלים כל הזמן, הבעיה שיש להם המון מזל ואני חושב שלשאר הזוגות(חוץ מיוכי ולינור)מגיע להגיע יותר רחוק מהם מבחינה משחקית.
5..גל וליאל-הם בסדר גמור, עדיין חמודים ועדיין הזוג הכי חזק כנראה אחרי דניאל ומאירי(מה שהיה בפרק האחרון עם גל היה עריכה נטו)הבעיה שהם לא מספיק מעניינים אותי
6.יוכי ולינור-מיצו לגמרי את התוכנית. יוכי מזעזעת, לינור חמודה.

DANAMIR4

New member
די, העריכה הכניסה לגל לפה את המילים? וואלה, איך עשו את זה?

מנו 7

New member
לי אין דרוג, יש לי רק זוג מנצח, זוג

שבאשר לי עושה את העונה. ואני לא נותן לעובדות, למציאות ולשיבוצי הזוגות לבלבל אותי.

הזוג המנצח שלי הוא - וובה ושני. מה שאומר שבמקרה הטוב מהמרוץ הזה אצא רק עם חצי תאוותי בידי.

מה המיוחד בהם ? - שניהם הגונים, שניהם משעשעים ובעיקר - שניהם יודעים למצוא את האיזון בין לחימה ללא פשרות להבנה שבסופו של יום המדובר במשחק.

Gרר

New member
אצלי זה מתחלק ככה...

האהובים: תום ואריאל - אהבה ממבט ראשון בצ'ארם הכל כך מרענן שלהם ועוד יותר משמח שהם הצליחו לשמר על זה גם במהלך המשימות ולעבור כל קושי בצורה הכי חברית וקולית שיש. היה רגע של משבר במשימת החרקים אבל בסדר. גם להם מותר פעם אחת.

המעניינים: שי ושני - מלכתחילה עניינו אותי בעיקר בגלל החיבור הלא שגרתי. שני מקסימה. שי למרות הפרמיטיביות המובנית שלו מקבל אצלי הרבה הערכה בעיקר בגלל שזה באמת משימה לא פשוטה לעשות את המסע הזה עם האישה של חבר שלך. מאד מגיע להם להיות בגמר ואם הייתי צריך לבחור בינם לבין וובה ואלה - הבחירה היא מאד קשה.

הזוג המוזר: אלה וובה - כתבה נכון מי שכתבה שאם הזיווג היה וובה ושני - הייתי בעדם ביג טיים. כאן יש לי בעיה עם אלה שמערימה יותר מדי קשיים אבל הרבה בזכות וובה והרבה בגלל שבכל זאת למרות הכל הם התגברו על הפרסות הם מקבלים את הפירגון שלי.

המוערכים: דניאל ומאירי. בדומה לקובי וטליה שלא נקשרו אליי במיוחד אבל לא יכלתי שלא להעריך אותם, גם כאן אני לא מחבב במיוחד את הזוג הזה ולא הצלחתי להתקשר אליהם במיוחד, אבל קשה שלא להעריך את העבודה שהם עושים.

הדחויים: גל וליאל. הרבה כתבו על גל. אני גם, ותסלח לי ליאל, לא יכול לסבול את הפרסונה הטלביזיונית של ליאל. שום הסבר רציונאלי. סתם הנוכחות שלה מעצבנת אותי וכשהיא מתוגברת בנוכחות הלא נעימה של גל לא נותר לי אלא לייחל לעזיבתם הקרובה.

המעצבנות: יוכי וכוכי. יש גבול לכמות הפעמים שאני מסוגל לשאת מריבות חוזרות ונשנות ברמה של גנון.

שלי

גל וליאל- זה לא היא זה הוא
וובה ואלה -זה לא הוא זה היא
יוכי ולינור
שי ושני
דניאל ומאירי
ואוריאל וטום

מי הגולשים החדשים?

הדירוג שלי - שכולם יגיעו לגמר חוץ מהליליאניות. באמת שאין לי בעיה מי מכל השאר יגיע, רק לא שניהם. והאהובים עלי ביותר הם שי ושני. חבל שהם קצת רבים מדי ומתווכחים וזה רק פוגע בהם אבל לפחות הם לא אחרונים.
וובה ואלה כבר לא הפייבוריטים שלי כי... משהו בהתנהגות של אלה קצת פחות עושה לי את זה. כאילו שהיא כל הזמן שלילית (או לפחות הרבה). ואני אוהב את וובה אבל עדיין. יחד עם זאת, אני לא רוצה שיצביעו להם.

יש לנו סדר זהה, אחד לאחד!

מהפחות אהובים לאהובים ביותר בסדר עולה:

ליאל וגל - ממש לא נוח לראות את האינטראקציה ביניהם על המסך. מבטי ההערצה שלה אליו, האופן המזלזל שבו הוא מתייחס אליה 90% מהזמן, האלימות המילולית... מרתיע, מרגיז ומעורר סלידה. חוץ מזה, הם כל הזמן חושפים טמטום נוראי, שאולי אמור לשעשע (ולכן אני לפעמים תוהה אם הם מגזימים בכיוון הזה באופן מכוון) אבל בעיקר מעצבן. מחט בערימת שחק, באמת?
לינור ויוכי - מתישות אותי עם הריבים המטופשים שלהן ולא מעניינות מספיק בשביל לחפות על כך.
מאירי ודניאל - מאירי סבבה בעיני, דניאל עף על עצמו באופן מופרז, ומעבר לזה הם פשוט לא מעניינים ונטולי כריזמה לחלוטין.
שני ושי - שי מאוד כוחני ונקמני כשהוא מתעצבן, ואני לא אוהבת אותו במיוחד. שני פלפלית ומצחיקה אבל גם אצלה אני פחות מתחברת לכוחניות (בעיקר כשהיא מנסה להשלים משימה ולא רואה בעיניים). בכל זאת לעומת הזוגות שציינתי עד כה, מעניין לצפות בהם רוב הזמן.
טום ואוריאל - הם היו הפייבוריטים שלי כמעט מהתחלה, קצת ירד לי מהם כשלא עמדו במילה שלהם והצביעו לוובה ואלה, אבל בפרק האחרון הם חיפו על זה כשלא הצביעו להם פעם נוספת. הם מצחיקים ואני אוהבת את היחס שלהם אחד לשני ואת הדרך האינטיליגנטית שבה הם מתמודדים עם משימות.
וובה ואלה - אהבתי אותם מהתחלה ואני אוהבת אותם יותר ויותר עם כל פרק שעובר. אלה אמנם יכולה לעצבן עם השליליות האינסופית שלה אבל זה נהיה כמעט מצחיק כמה היא וובה מנוגדים מהבחינה הזו. אצלה הכל שחור, אצלו הכל ורוד, וזה יוצר אינטראקציה מעניינת ומצחיקה ביניהם. יש לי תחושה שהם לא יגיעו לגמר, ולכן אני נהנית מכל רגע שהם עדיין איתנו. כשהם יעזבו, אין ספק שהם יחסרו לי מאוד בתכנית.

לדעתי הליהוק הפעם לא משהו בכלל..

והזוג המעניין היחידי הוא טום ואוריאל. שהם באמת זוג מקסים ומצחיק.
טופז ומאירי פשוט באו לעבודה. מזכירים לי קצת את הסוורים, שגם לא היו מאוד מעניינים. (לפחות הסוורים היו חתיכים, מה שאי אפשר להגיד על טופז ומאירי)
שני ושי מוזרים. השילוב ביניהם מוזר מאוד ואני לא מבינה איפה החיבור.
יוכי וכוכי איומות. הן אנטיתזה לאינה ובר, שגם היו דומות ובלונדיניות, אבל תמכו אחת בשניה, פירגנו ואהבו. היה שם משהו מיוחד. מה שממש אי אפשר להגיד על יוכי וכוכי..
ליאל וגל - גל תמנהג מחפיר. וגם היא לא שיא הפרגון והאהבה.
וובה ואלה - אני באמת לא מבינה על מה ההתלהבות. אלה בכיינית ולא מאוד חזקה. מקטרה הרבה יותר מאלכסה אבל מועצרת ואהובה.

just Orli

New member
כי היא מצחיקה ולא מתנשאת...

ואני חושבת שרבים מאיתנו יכולים להזדהות עם הקיטורים שלה, בניגוד לקיטורים של אלכסה שהיו פשוט התבכיינות בלתי נגמרת.
אבל כן, בפרק האחרון אלה גם קצת התחילה להגזים.

אם זה היה תלוי בצופים הזוכים כבר הוכתרו

ברגע שווובה ואלה עפים מבחינתי התוכנית הסת יימה. מבין הזוגות האחרים מאיר ודניאלי, טום ואוריאל הכי עולים לי על העצבים.
היהירות והאטימות והשביעות רצון עצמית הבלתי פוסקת של מאירי ודניאל - מגעילה אותי. בגדר השבע שלא מבין את הרעב, אחת הרעות החולות של החברה שלנו!
טום ואוריאל הצחיקו אותי בהתחלה אבל ככל שחולף הזמן צורת הדיבור בלשון נקבה נהית מאוסה ומעצבנת. . אז מה אם הוא הומו? למה לדבר בלשון נקבה? הומסקסואל הוא עדיין גבר, הוא מגדיר את עצמו כגבר ככל שידוע לי וזה סתם נשמע מתאמץ ומוזר. ולא סלחתי להם על נאום "מלכת הכיתה" שמייד אחריו נישקו למלכת הכיתה את הרגליים.
גל וליאל הם כרוניקה ידועה מראש של אומללות שבסופה גרושים מכוערים או כותרת עצובה בעיתון. מקווה שהם יתעשתו וילכו לטיפול לתקשורת נורמלית ושליטה בכעסים.

למעלה