אז נכון שהחלמתי אבל.....

אז נכון שהחלמתי אבל.....

אז נכון שהיה לי סרטן ברחם. ונכון שגילתי את זה ממש מהר...... זה בטח אמא שלי שומרת עלי מלמעלה.. הרי גם היא מתה מסרטן....... אבל מה עכשיו איזה קשה אחרי זה לסבול בגיל 37 מגלי חום חזקים מדימוי נשי נמוך ביותר......... ולחשוב למה זה בעצם מגיע לי?? להיות עצבנית ולא שמחה.............. להעזר בטיפות הרגעה..... כולם חושבים שמבחוץ הכול נראה תקין טפו טפו האם אומרים אבל מה מבפנים האם עוד כאלה עוברות את זה פה אוףףףףףףףףףףףףףףף חם לי ביי

ואם תדעי..

ואם יהיו לך תשובות לכל הלמה, זה יעשה את ההתמודדות שלך קלה יותר? יהיה לך יותר קל לקבל את כל מה שאת עוברת עכשיו? אם את רוצה שמשהו ישתנה, אני חושבת שאת צריכה להחליט ולשנות. אז כן, לפעמים צריך עזרים כדי להרגיש יותר טוב, ועם דימוי גוף גם צריך להתמודד ולפתור את זה, לבוא ולחיות בשלום הגוף שלך בלי החלוקה של אני - הגוף שלי. כי הם אחד והם חלק משלם גדול אף יותר. אם גלי חום ועצבנות שולחים אותך בחיפוש אחרי משהו שירגיע אותך אז אולי זה מה שאת אמורה לעשות, אולי תמצאי מה שאת מחפשת, אולי תמצאי משהו אחר שהוא טוב יותר. אם תהפוכות החיים שולחות אותך עכשיו לחיפוש... לא מסקרן אותך?

מיליתו

New member
הי

אין לך מושג כמה אני מזד'הה עם קריאת האאוווףףףףףףףףףףףף שלך - אני אלופה בקריאה הזו. תשתדלי רק לעשות אותה בקול רם - זה מאוד משחרר. לגבי החיבור לנשיות - אני התחלתי ללכת לחוג ריקודי בטן, רק כדאי להגיד למורה שאת אחרי ניתוח הוצאת רחם כדי שלא תהיינה אי נעימויות כשיגידו לך לרקוד "מהרחם". חוץ מזה, רק הרחם הפיזי הוצא. אנרגית הרחם עדין קיימת, ואני אישית מדברת עם אנרגיית הרחם שלי כל יום. אני בעד טיפות הרגעה (איזה את לוקחת?) כי אני חושבת שזה מאפשר לעבד את הדברים בצורה אופטימית יותר וטראומטית פחות. מבחוץ הכל נראה תקין, וכולם אומרים לך מזל טוב, קיבלת את החיים במתנה, אבל מי כמוני יודע שאלו חיים שונים לחלוטין. מותר לך לקבל הורמונים של גיל המעבר? נראה לי שגם זה יכול להיות רעיון טוב, כי לפחות תרגישי צעירה יותר ו"כמו כולם" מבחינת צפיפות עצם, עייפות וכו'.

נאן

New member
"זה רק אני והגלשן שלי"........./images/Emo98.gif|שי

אהלן אפרסקית ברוכה הבאה לממלכת גלי החום..... אני יודעת שאני לא ממש מנחמת אותך אבל לא אגיד לך שכולן עוברות את זה... את מסע לגלי החום אני מכירה בעל פה יש לזה תכונה מעצבנת לתפוס אותך דוקא בדקה הלא נכונה וגם אני נחשפתי לזה בגיל 37. אז יש מניפות..... ויש מאווררים וזה נחמד כי תמיד חם אפילו בחורף זה בא בלע הפסקה... לומדים לצחוק על זה...אפילו הבנות שלי מאומנות.... ברגע שאני מניפה את היד לצוואר במין קסם החלונות נפתחים... והאויר נכנס..... יש עוד נשים במצב שלנו אצלנו זה יותר קשה כי המנפאוזה נכפתה עלינו במידית. ועושה שמות בגוף. ושלא יספרו לך שלכל הנשים יש מנפאוזה הן לא יודעות מה שבא בניתוח אחד או בזריקה שהופכת אותך להיות הכאלה של צעירה בגוף זקן. זה לא כמו 10 שנים שנשים נכנסות בהדרגה למנפאוזה. יש כדורים שעוזרים אלו לא הורמונים שמקילים. אני יכולה להבטיח לך שאחרי תקופה זה ירגע קצת. תלוי עם את לוקחת טומוקסיפן או ארימדקס כי זה מגביר קצת את גלי החום.... כולי תקוה שתקופה זו תעבור והגוף יתאזן מהשינויים הורמונלים ומה שאני אומרת לך אני מנסה כמו מנטרה על עצמי.... ונכון אנחנו נראות שלמות מבחוץ וההרגשה שמשהו רקוב אצלנו שם בפנים וחסר לנו שם משהו.החלל הזה שאיננו הוא מכאיב... וכן יקרה יש עוד נשים שעוברות את זה את לא לבד... זה חלק מתהליך האבל על מה שכבר לא יכול להיות ומה שלא יהיה. על השילוב הזה של גיל המעבר בגיל צעיר. אני תמיד אומרת למי שאומר לי יו איזה יופי את נראת אז אני עונה בלי להניד עפעף נכון אני יפה לגיל 60 ואני בלי קמטים. ואם יתנו לי עוד 20 שנה עם כל הנכויות שנכפו עלי לא תהיה מאושרת ממני. אז החזיקי מעמד..... ולפני כל גל של חום....... תכיני בראש גל של ים... או בדיחה. יש שיר חמוד שמתנגן בראש שלי. כי הבנות שלי כבר יודעות איזה גל מגיע..... "הנה עוד גל גדול... זה רק אני והגלשן שלי...." מקוה שעליתי לך חיוכים. בקשר למה זה קורה ? ולמה אמא שלך וכדומה? ניסתרות דרכי האל אני רצה להתחיל בשיא הגשם עכשו... מאוורר.... הגל בא לאסוף אותי שוב.... שבת שלום נאנוש

תודה../images/Emo23.gif

עד עכשיו קראתי את מכתבך עשרים פעם מדהים כמה קלעת בול לסבול משהו שלא היה מוכר לי מלפני חודשיים ולשאול את עצמי שוב ושוב מדוע תודה על העידוד.......... מיכל

talb99

New member
אפרסקית יקרה!

מציעה לך לפנות לגניקואונקולוג ולבקש טיפול תרופתי לענין. אם את זוכרת, סיפרתי לך שאני לוקחת כדור מסוים באופן קבוע שאחד מהדברים שהוא עושה , הוא מונע גלי חום. אל תתיאשי. הרימי טלפון! לרופא, או אלי. אם אין לך את הטלפון שלחי מסר. סוף שבוע נעים וחזק ואמץ!

lili the one

New member
לאפרסקית

גם אני בת 40 וכבר סובלת מגלי החום. לא פייר נכון? המליצו לי על הליכה מרובה ואכן זה עוזר. אני הולכת כל יום שעה ויכולה להעיד כי תדירות ועוצמת גלי החום פוחתים ופוחתים. ידוע לי גם על תרופה פסיכיאטרית שעוזרת להלחם בתופעה. אין לי מושג מהו שמה אבל האונקולוג/ית יכולה לידע אותך. מי שמקבלת טמוקסי אינה יכולה לקבל הורמונים או לחילופין כדורים שמבוססים על סויה. ובמקרה גילו שהתרופה הפסיכיאטרית הזו מקלה גם על תופעות גיל המעבר. מקווה שקצת עזרתי,

קורל ו

New member
אפרסקית יקרה...

לפני כשנה החלמתי ממחלת סרטן (השד), מכירה את גלי החום עליהם את מדברת.. ישנם דברים שלא תיארתי לעצמי שיישארו איתי גם לאחר המחלה אך מנסה להתגבר ולא לחשוב על זה...אחרת אצא מדעתי... מכירה את זה שמבחוץ כולם מחמיאים שאני ניראית טוב וזוהרת אך אנשים שלא עברו "חוויה" זו לא מסוגלים לתאר לעצמם מה אנחנו עוברות בתוכנו... אפרסקית, ניתקלתי בך בפורום אחר...ואת גם ניתקלת בי אך בשם אחר מכירה יערית 1? זו אני...אך, בפורום זה מוכרת כקורל ו סתם יצא כך...במקריות

יערית 1

New member
אפרסקית מתוקה,

בהמשך למסר ששלחתי לך...החלטתי להחשף בניק הנוסף שלי בפורום זה... מאחדת ביני לבין קורל ו פשוט איני ניכנסת יותר בניק הישן..

למעלה