אז ננסה לקבוע תאריך חדש למפגש פורום?

netmaster1

New member
אז ננסה לקבוע תאריך חדש למפגש פורום?

אמנם לא היה מפגש אבל עכשיו יש לנו הזדמנות לקבוע תאריך שנוח לכולם, במרווח זמן יותר גדול בלי אילוצי הפקה, בלי לחתום על טפסים ובלי מצלמות, רק אנחנו! אם נשאיר את הדיון לפחות על אש קטנה נוכל לקבוע תאריך ומקום בקלות. אני עדיין מציע את ביתי הקט לאירוח אם תכירו בעובדה שראשון זה לא סוף העולם, ואני יודע שיש עוד הרבה במקומות מרכזיים יותר שישמחו לארח. ואפשר לעשות תכנונים לסוף דצמבר תחילת ינואר, ולעשות מפגש פורום ראוי, כי באמת שמגיע לנו לראות אחד את השני פעם בכמה שנים. אני הייתי מציע משהו כמו יום חמישי ה20 לדצמבר, אבל הכל עדיין פתוח:)

netmaster1

New member
האמתי שבניתי עליך

אבל לא יפה לנדב את הדירה שלך ככה סתם:) אם אתה רוצה נראה לי שזה אידיאלי מבחינת כולם, לא?

tommy walker

New member
נראה לי...

פשוט עדיין אני לא יכול לתת תאריך מדויק... אבל לדעתי זה יכול להיות באזור סוף דצמבר-תחילת ינואר. פשוט הדירה עדיין בשיפוצים וקשה לי כרגע להעריך בדיוק מתי הכול יסתיים...

אוקי בקשר למפגש

ב16.11 בשעה 20:30 בערב יערך המפגש של הפורום, אני מציע את הדירה שלי, אתם תציעו את עצמכם ואוכל ותוכנית אומנותית. מי בא?- לשרשר כאן- הדירה בתל אביב. פרטים מלאים במסרים למי שישרשר שהוא בא.

Hippie Jeannie

New member
ברשותך כמנהלת הפורום אני מבקשת לשנות תאריך

אני אומנם לא שומרת שבת אבל יש כאלה שכן, אז מפאת קדושת השבת (וגם מפאת ענייני תחבורה ציבורית - לא כולם גרים בת"א ולא לכולם יש אוטו) אני מבקשת להעביר את המפגש לתאריך אחר. אם כבר - אז אני מציעה את ה-17, שזה יום שבת, כי אז יש תחבורה ציבורית (השבת כמובן כבר יצאה) וכך גם אלה שנמצאים בצבא ויוצאים רק לחמשושים יוכלו להגיע. נשמע טוב?

BroadwayBaby511

New member
You beat me to it.

תודה!

netmaster1

New member
אני בסדר עם כל תאריך עד ה30 לחודש

או מה13 לדצמבר כדי שאני לא אהיה בחו"ל במפגש ההיסטורי אם שישי זה בעיה, אולי נעשה את זה בחמישי פשוט?

BroadwayBaby511

New member
ימי חמישי אני לא אוכל להגיע...

חזרותחזרותחזרות. האמת היא שעד אחרי חנוכה אני די עמוסה בחזרות... יש לי את 25 לחודש הזה פנוי. חוץ מזה... רק אחרי חנוכה. אלא אם כן אנשים יכולים בבקרים, אבל אני מניחה שזה פחות גמיש.

למעלה