אז נעשה סקר קטן???

אז נעשה סקר קטן???

טוב, אז השאלה היא מה האלבום האהוב עליכם, not that kind או freak of nature או בכלל אהבתם את השירים boom או love is acrime שבכלל לא היו באלבומים שלה, אז בקיצור, תנמקו, הסבירו ופרטו... והכי חשוב:תגיבו!

FreakOfNature

New member
Freak Of Nature

דיסק מקפיץ הכולל גם בלדות מרגשות וחבל"Zיות, הדיסק האהוב עליי ביותר, של אנסטסיה ובכלל

DIRRTY

New member
אוקי אני יתחיל

(אל תשכח גם אתה לענות) אהבתי יותר את פריק אוף נאצ'ר אלבום מדהים ומקפיץ וכמובן ש BOOM הוא הסינגל שהכי אהבתי למרות שנשונא כדורדגל

FreakOfNature

New member
דוד למה אתה לא מחובר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

DIRRTY

New member
התחברתי עכשו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

DIRRTY

New member
אני ואתה נסגור חשבון

שרית חדד קראת לי אה
ואללה חכה חכה חיחיחיחיחיח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

חחחח

חחח איזה עצבון, אני כתבתי את כל ההודעה שלי, אני שולח אותה בדיוק ב-13:52 ואז אני לא יכול לשלוח כי שינכם שלחתם את זה באותו זמן... טוב לא חשוב, ניגש לעניין... אז האלבום האהוב עליי בניגוד אליכם הוא דווקא: not that kind שלמרבה הפלא יש בו את השיר האוהב עליי: love is alive אז בקיצור לדעתי זה אלבום מושלם, ואל תשכחו להגיב!!! וכרגיל, יש תמונה...

LoVeMe4Me

New member
פריק אוף נאצר הגירסה המיוחד

ת* והמוגבלת וכמובן שלוב איז הכרים סינגל שולט
כי הוא סינגל שונה צבעוני ומדליקקקקק ושיר מדהים ואכן כן אהבה היא פשע חמור מאוד והנה אגבתי תגידו לי כל הכבוד בננות חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח

FreakOfNature

New member
בואו נרחיב את הסקר:

כל אחד רושם מהו הסינגל האהוב עליו מתוך האלבומים הבאים: 1. Not That Kind 2. Freak Of Nature 3. Freak Of Nature - Collectos (רק מהדיסק השני
) 4. Boom!/Love Is A Crime

FreakOfNature

New member
תשובות שלי:

1. I'm Outta Love 2. ODIYL או Freak, עדיין אני לא גיבשתי החלטה. חוצמזה, אני חולה כמעט על כל השירים בדיסק... 3. (Freak (live from Japan 4. !Boom

DIRRTY

New member
נאו דיס איז מאי טין....

1. ואן די אין יור לייף (שיר שאנסטסיה הקדישה לי) 2. סומדי מי פרינסס וויל טו קום 3. קובוי אנד קיס 4.בOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOם

למעלה