אז נראה כאילו שהאבדה נמצאה לא ?

אז נראה כאילו שהאבדה נמצאה לא ?

הנה אני פה. אני מודה, נעלמתי לשבוע - כולה שבוע מה נלחצתם? אני באמת מחכה ל - ADSL שלא מגיע ואני לא יודע למה... קראתי הכל, - אלינ´וש, אני מצטער על הכל. - אייל (סלסה) השיר שכתבתה- נשארתי עם פה פעור לא ידעתי מה להגיד.שיר ממש מקסים. - אלון ודורית, איך אני מקנא בכם! - ולכל השאר - אני
אותכם סוף העולם. השבוע הם יבואו ה בזק האלה ואני יהיה פה כל הזמן. תמשיכו להיות כאלה אחלה ולעודד את כולם. שלכם תמיד גם אם אני לא פה משה

a251

New member
משה!!!!!!!!!!

קודם כל טוב שחזרת !!! שנית גם אני הזמנתי ADSL ובזק יבואו אליי רק ביום ראשון הבא .ואמרו לי שגם זה לא בטוח זה יכול לקחת יותר זמן זה ממש מרגיז!!! אני כבר מת שהם יבואו כבר ---ככה מגיע אם זה בחבילה windows xp אפילו שיש לי כבר. ומצלמה שאני כל כך מחכה לזה!!!*****רותם*****

משה- כבר הוצאתי שניי קלסטרונים../images/Emo5.gif

איפה אתה נשמה? בקצב הזה עו ד תגיע לרפי גינת וכל זה שידור חוקר וכל זה למה לך בעיות נשמה שלנו ?אנחנו רוצים אותך כאן ולא " לשיר בין סורגים" חחחחחחחחח חולים עליך משה אתה גם כן אוהב אותנו ?אותי אתה לא כל כך מכיר אבל אתה תכיר לאט לאט <<<<< שיהיה לכולם שוב שבת שלו שלום . אוהבת מושבעת>>>>>>>>> ילדת החופים>>>>> אלין

a251

New member
תאמת ........

גם אותי הוא לא מכיר...חחח...לא נורא משה אני מקווה שאנחנו נסתדר זאת הפעם השנייה שאני מדבר איתך...חחח...אנחנו עוד נכיר ועזוב את ה-adsl עכשיו גם לי צריך להגיע אבל אני כל הזמן נכנס לפורום... *****רותם*****

שלום לך מושון שלנו

משטרת ישראל מודיעה, משה המנהל נמצא, וכל הניידו הוחזרו לתחנת המשטרה, על פי קלסתרונים שהכינה ילדת החופים, נמצא בן אדם אחר. גם לא קוראים משה אבל הוא מסתורי כרגע. משה אח שלי, אני מתגעגע אליך, ידידך, אלון זכריה.

למעלה