אז נראה לי

nIcKiTa

New member
אז נראה לי

שאני צריכה מישהו שכבגיסט או מישו שבאמת מבין בצופים שיעזור לי לנהל!!!!!... אני יעשה למי שיתנדב ראיון וכו וכו וכבר נראה... יש מתנדבים?

כן, ניקיטה. לי לא אכפת לעזור.

זה בתנאי שאתם משלמים לי 150ה ש"ח לפעולה, כמו לכל השכירים... (ראה ערך שבט מיתר כמיקרו-קוסמוס) סתם. אם אתם צריכים עזרה בפתיחת דיון, בשביל זה אני פה...

היא לא צריכה עזרה בפתיחת דיון...

היא צריכה מנהל חדש. כי את המנהלת הקודמת שהייתה איתה היא העיפה בלי לדבר איתה אפילו, בגלל שאותה ילדה עשתה משהו לא לרוחה, ועכשיו היא מתבכיינת שהפורום קורס...! אבל עזבי, חן, במילא זה חרא פורום, ואני רציתי להפסיק להיות מנהלת שלו לבד, אבל לא היה לי נעים ממך, את יודעת....פגשתי אותך, והכל. מה שמפריע לי זה העובדה שלא אמרת לי כלום על זה שאת מעיפה אותי... אם מישהו רואה את ההודעה הזאת לפני שחן מוחקת (גם) אותה, תגיבו, עדיף שתשלחו לי מסר!

זה שאתם מפנים את בוגרים שלכם

לנהל את הקנים שלכם במקום לתת להם עבודה התנדבותית עם ערך זאת בעיה שלכם... לא שלנו.

מה לעזאזל ? ../images/Emo55.gif

יונתן. לנהל קינים הינה עבודה התנדבותית. יש בה ערך מכיוון שזה עיסוק בחינוך ובשאר ירקות. והנה, לפחות אנחנו מנהלים את התנועה של עצמנו בכוחות עצמנו לרוב ולא מסתמכים על שכירים והורים עשירים כמו בצופים. ולכן גם ההבדל בין התנועות, בצופים אין קשר בין מנהלי התנועה מכיוון שהם לא בהכרח צמחו ממנה, זה בסה"כ עבודה, גם אני יכול לעבוד בצופים. ולעומת זאת בנוער העובד יש קשר הדוק בין רכזי הקינים והמדריכים לתנועה מכיוון שהם עדיין חלק מהתנועה וצמחו והתחנכו על ברכי התנועה. חזק ואמץ או מה שלא יהיה ... עמית, ג. ארבל

אני? מתעלמת????

מה פתאום! שלחתי לך מסר.. לא קיבלת אותו? בכל מקרה תשלח לי לניקיטה מסר... אם כל הפרטים שלך.. (שזה כולל : גיל שבט וניסיון בצופים) ונדבר

noa_n

New member
אני אשמח לעזור!

אולי אני לא שכבגיסטי"ת אבל אני באמת מבינה בצופים וכו´ וניראה לי שאני אוכל לעזור...

ענתוש...תסבירי...

לי פה משהו...מה קורה כאן?...כאילו מה,אני לא נימצאת כאן קצת זמן...אני חוזרת,ואני מגלה שהפורום קורס?,טוב כאילו תיראו,ידעתי שאתם תלויים בי,אבל לא ידעתי שעד כדי כך....(סתם). חוצמזה-אם חן תימחוק לך את ההודעה,או לכל מי שזה לא יהיה,אז זה רק אומר שהיא לא יודעת לקבל ביקורת,ואסור שמישהו כזה יהיה מנהל הפורום! אבישג!

מנהל שמנהל

התפקיד של המנהל זה רק למחוק הודעות, בינינו, אתם לא יכולים לצפות משכב"ציסטית בת 12 לפתוח דיונים רציניים. הפורום מועד לקריסה, או לפיתוח תת קהילה חסרת כל פואנטה, לא צריך להיות יותר מידי חכם בשביל להבין את זה

אבישג...

מה שקרה זה ככה- אני העפתי מישהו מהפורום, וסיכמתי עם חן שכל פעם שמעיפים מישהו אז צריך להגיד את זה ולא לעשות מה שרוצים ככה סתם, אז התכוונתי לכתוב לה, אבל נדפק לי המחשב למשהו כמו שבוע... אני חוזרת לפורום אחרי שיש לי מחשב חדש, באה להודיע לעולם שחזרתי, ומה אני רואה? רק ניקיטה מנהלת את הפורום, לבד, בלעדי. מתקשרים לשירה. "שירה מה הבעיה של חן, למה היא העיפה אותי?" "היא אומרת שאת העפת מישהו בלי לשאול אותה..." ... כתבתי כאן כמה הודעות, הרב נמחקו... מילא אם היא הייתה מודיעה לי, הרי יש לה את הטלפון שלי וכל זה, לאאאאאאאאא, למה שהיא תודיע?! היא עושה מה שבראש שלה... עכשיו הבנתם למה הפורום מידרד מרגע לרגע?! אני מקווה שכן
אוהבת
(לא את חן ה****) ענת!¡

את העפת אותי...!

במדינות מפותחות יש עונשים הרבה יותר חמורים על הפשע של העפתי מפורום! בסך הכל הוציאו אותך מהניהול, לא נורא...

למעלה