אז נשארתי הערב בבית..

בשלולית

New member
אז נשארתי הערב בבית..

וזה לצערי לא החלק הכי גרוע. הכלב שלי הולך למות. יותר נכון, הוא גוסס. אני אדע תשובה סופית ב10-11 בבוקר. ז"א בשעה ההיא ידעו אם להרדים אותו או לא.

Cobe Anan

New member
אוי... ממש עצוב לי בשבילך..

אבל אני כבר שמעתי מידידה שרצו להרדים את הכלבה שלה, אבל המשפחה התעקשה ובסוף הכלבה חיה עוד הרבה.. תראי בזה תקווה. ................................................................................................................................................................................................... ...לגבי יום שישי לבד בבית- BEEN THERE, DONE THATג€. .זה מאד נפוץ בתקופה שלפני הצבא, בעיקר אצל מתגייסים מאוחרים. אבל מניסיון אני גם יכול להבטיח לך שהקטע הזה עובר. אחרי שהתגייסתי, כבר הייתי מוצא את עצמי ישן 4 או 5 שעות בכל החמשוש, כי מהרגע שהגעתי הביתה ועד האוטובוס של יום ראשון בבוקר, רק קפצתי מטיול למסיבה, מפיקניק לפאב.. תאמיני לי או לא- גם לך זה יהיה ככה. תצאי לסופ"ש הביתה, ולפני שתספיקי לתפוס חצי שעה שינה בין לבין, את תמצאי את עצמך שוב בצבא, מתכננת את הסופ"ש הבא, כדי להצליח להספיק בו יותר.. אני בטוח, את עוד תראי! זהו.

אוי שלוליתה

אני מצטערת לשמוע גם הכלב שלי מאוד חולה וזקן ומסכן כזה... אני מתארת לי שהרגע הזה יגיע גם אצלינו. מקווה שתרגישי טוב. לא יודעת מה אפשר לומר בכזה מצב כי עד כמה שאני באמת אוהבת את הכלב שלי, אני לא לוקחת את זה מאוד קשה משום מה

Zoharrr

New member
הדס בובה שלי!../images/Emo24.gif

קודם כל חיבוק ענק... אין לי כלב כבר כמה שנים טובות וחלק מזה זה בגלל שבפעם האחרונה לקחתי נורא קשה את זה שהוא מת ואמא שלי לא רצתה להביא כלבים לבית יותר... יהיה בסדר!

בשלולית

New member
אז הוא מת.....

ועצוב לי רק בגלל שיכולנו להציל אותו. ציפה- אם הוא היה זקן וחולה ובסוף מת, או אפילו נדרס ברחוב... הייתי מבינה איכשהו.. אבל יכולנו להציל אותו אם רק היינו מביאים אותו בזמן לבית חולים או---- אם היינו מסרסים אותו!!.... ולא עשינו את זה והוא מת.... (אגב, הוא מת בגלל שהיה לו זיהום במערכת הדם בגלל כל הריבים עם הכלבים בשכונה.....כל הפצעים שהיו לו.. ויותר מזה, הכליות שלו הפסיקו לתפקד... מבינים שיכולנו לעשות משהו כדי להציל אותו? ) בכל אופן... אני אהיה בסדר (שאר המשפחה לקחה את זה יותר קשה ממני... אבא שלי ממש אהב אותו) ותודה לכולם :)

TheWhiteTigris

New member
אין לך מה להאשים את עצמך.

פעם הכלבה שלי כמעט נפטרה ("גססה" מזיהום ברחם שלא עיקרנו, ולבסוף יצאה בחיים מהניתוח שהציל בסופו של דבר את חייה). הבחירה שעשינו לא הייתה טובה בהתחלה - אבל לא יכלנו לדעת זאת. גם את לא יכלת. לפעמים אנחנו טועים בלי לדעת וזה מסתבר אחרי שנים רק. אני משתתף בצערך

Cobe Anan

New member
עצוב..

תמיד קשה לאבד חבר, אם הוא חבר על שתיים או על ארבע.. ולא- לא יכולתם לדעת מראש. לסרס כלב בריא נשמע אכזרי, ולקחת לוטרינר כלב שנראה כאילו נפצע באופן שטחי בלבד ממש לא נראה הכרחי.. באמת לא יכולתם לדעת שזה מה שיהרוג אותו בסוף.. ויהיה בסדר, זאת דרכו של עולם. היו לו חיים יפים, אני בטוח (בכל זאת- לא סירסתם אותו...), וכמו שאומר הפתגם-! LIVE FAST, DIE YOUNGג€ ***מקווה שתתגברו מהר, אבל לא תשכחו אותו לעולם..

זכוכיות

New member
למען האמת, כלבים מסורסים

חיים הרבה יותר טוב. כלב לא מסורס שמריח נקבה מיוחמת אבל לא יכול להזדווג איתה (מה שקורה לרוב, אנשים אחראיים לא מעוניינים בגורים מעורבים והם ישמרו על הכלבה שלהם) סובל מאוד מאוד מאוד. הכלבה שלי אישית מעוקרת, אבל הכלבה של השכנים לא וכשאני רואה את הכלבים שבורחים מהבית כשהיא מיוחמת סובלים ובוכים בחדר המדרגות שלנו ימים שלמים פשוט נשבר לי הלב...

Thotwo

New member
אחד הבוקסרים המדהימים

הכלבים הכי מדהימים הם בוקסרים. בלי ספק..לי יש אחת מעורבת..

נכון נכון, גם לי יש

את אמיגו שלי החסרון שלהם הוא שתוחלת החיים שלהם קצרה מלכתחילה. שלוליתה, בן כמה היה שלך?

בשלולית

New member
האמת שאני לא זוכרת.....

6-7 כזה... אני זוכרת שהוא אצלנו המון זמן לפחות 7 שנים אבל אבא אומר שלקחנו אותו קצת אחרי שבנינו את הבית החדש... וזה היה בכיתה ז'.... אז 6 שנים? אני לא יודעתתתתת.....

Cobe Anan

New member
דיברתי על זה עם דקלה..

שקצת עצוב לגדל כלב, בגלל תוחלת החיים הקצרה שלהם.. ואנחנו דווקא כל כך אוהבים את היצורים המדהימים האלה..

בשלולית

New member
איזה אחד שעובד עם אבא הציע

לסדר לו גורת בוקסר חמודה... אבל אבא אמר שזה סוחט אותו נפשית....
מסכן אבא.. הוא היה קשור אליו.... =\ אבל תודה...

Cobe Anan

New member
עוד משהו עצוב..

עברתי אתמול בחנות חיות, וראיתי את החתלתול הכי מקסים שראיתי כל החיים שלי- והוא היה סגור לבד, בתוך כלוב.. הייתי מת לקחת אותו, אבל אני לא מוכן לשלם בעד בעלות על מישהו, ובטח שלא 1200 שקל.. מישהו מכיר חתולים שאפשר לאמץ פה באזור?

בשלולית

New member
יואואואואו

כפי שאתה \ אתם כבר יודעים..... אני עובדת בבורגר קינג... בנס ציונה. ותמיד בסגירות כשאני הולכת לזרוק זבל... אני רואה את כל החתולים שמתאספים להם ליד הזבל למצוא קצת אוכל ופשוט התאהבתי באחד מהם... והקטע, שלמרות שהוא חתול רחוב (!!!!!) הוא שמןןןן בטירוףףףף.... הוא ג'ינג'י שמן ומהמם!!! אבל אמא שלי לא מרשה לנו לגדל חתולים... היא אלרגית... "שאת תחיי בבית משלך תגדלי מה שאת רוצה" רררררר... בכל אופן, זה לא ממש באיזור שלך... אבל יש שם מלא חתולים בונבונים ממש... שאני בטוחה שהיו נהנים מגידול חם ואוהב.

למעלה