אז... סגרנו כבר שלושה שבועות,

jSb1

New member
אז... סגרנו כבר שלושה שבועות,

שלושה שבועות. אני כמעט מפסיק לספור את הדייטים. חלק ממני עדיין לא מאמין שאני שם. לא מאמין שיש מישהי שממש רוצה לראות אותי ולפגוש אותי כל יום, ולהוטה מהפגישות כמוני. לא מבין איך אחרי שנים שהנחתי שלדבר כל יום או כמה פמעים ביום בזוגיות זה כ"כ מזיף ומאולץ ומעיק ומייגע, זה בא לי כ"כ בכיף. איך אחרי שנים שהנחתי שזוגיות תנגוס לי בחיים בצורה שאני אתבאס ממנה, אני אפילו לא חושב על מה שנשאר מאחור. אני פחות חושש שזה יגמר ויותר נהנה מההווה, אבל התהיות לא נעלמות.
היא כל היום בראש שלי. הייתי שמח להיות איתה כל היום, כל יום. וזה שעברתי דירה באמצע החיים למרחק של שעה וחצי נסיעה אמנם מסבך את העסק בכ"כ הרבה רבדים, ומתיש, ומייגע, ומתאגררררר, אבל גם עושה את הציפיה שלנו להפגש בכל פעם הרבה יותר מוחשית. גורם הרבה יותר להעריך את מה שיש לנו. כמו חייל שחוזר מהצבא לחברה שמחכה לו בבית בסופי שבוע

מפעם לפעם אנחנו נוגעים יותר, אבל עדיין לא משהו "רציני". גם הנשיקה עדיין לא הגיעה
. אבל בירור קטן (בסמס, כי לא הצלחתי פנים אל פנים) העלה שהיא בסדר עם הקצב שלנו. שזה קצת מרגיע. אבל עדיין יש את החשש המבעית, מה יהיה אחרי הנשיקה. משם ה"הדרדרות" ודאית ומפחידה הרבה יותר, ואולי זה מפחיד אותי יותר מהנשיקה עצמה. זה מחייב.
וכמובן שגם סימן השאלה הגדול עדיין מרחף באוויר. מתי לומר משהו על חוסר הניסיון הטוטאלי?
החיים מורכבים

אין לי כ"כ זמן להגיב לכל הדברים שכתבת. אבל יצא לי לקרוא באופן סמוי את כל ההודעות שלך לגבי הקשר המתהווה, ורציתי להגיד שאני פשוט שמחה בשבילך! נשמע מדהים ומרגש, וגם נשמע שאתה בחור מקסים! אני בטוחה שכשיגיע הזמן לנשיקה ולחשיפתחוסר הניסיון שלך הוא יגיע מעצמו, ולא בדייט מספר איקס. מחכה שגם לי יגיע קשר כזה, ומקווה שהוא יהיה מרגש ומלהיב כמעט כמו שלך
בהצלחה ותמשיך לעדכן! כיף לקרוא ולהתלהב מכך יחד איתך!

jSb1

New member

שמח לשמוע

אני מניח שזה יגיע "בזמן". מצד אחד אני סומך על עצמי שאעשה מה שצריך כמו שעשיתי עד עכשיו, אבל מצד שני עכשיו מדובר בדברים יותר רציניים שלא בהכרח אפשר להשוות. נראה...

מקווה שגם לך יגיע כל מה שאת מבקשת!
אגב, יש לך כינוי מגניב. האם במקרה זה בהשראת הספר של יואב בלום?

jSb1

New member
ספר מעולה, עם הרבה חומר למחשבה על איך קשרים נוצרים.

אני כל הזמן חושב על הקטע (שמופיע עוד בטריילר של הספר ביוטיוב) של השארת כסאות סמוכים פנויים כדרך לשדך בין אנשים, בגלל שמקרה כזה דירבן אותי לפנות לבחורה הזו שאני פוגש.

Matzeket

New member

כמה כיף!!!!
אתם חמודים לגמרי.

קודם לשאלתך:
מתי שיהיה לך נח.
בדיוק כמו שהצלחת להתנהל בקשר הזה בשלושת השבועות האחרונים עם האינטואיציות שיש לך (ולה), אתה גם תדע מתי יהיה לך נכון להעלות את עניין חוסר הנסיון.

לגבי הנשיקה ומה יהיה אחריה:
גם אם זו תהיה הנשיקה הגרועה בהיסטוריה (ואני בטוחה שהיא לא תהיה!) נשיקה זה עניין נרכש. בדיוק כמו שאר הדברים שלומדים על מה מתאים/לא מתאים עם בן הזוג, גם בנשיקה זה ככה...
הנשיקה הראשונה- היא לא הנשיקה האחרונה.. לרע. ולטוב.
אז לא לתלות את כל יהבך בנשיקה ולחשוב שהכל מתכנס אליה.

וכדי להוכיח לך:
Ryan and Shanna first kiss on their wedding day....
and a year later
:)

jSb1

New member
לגבי מה שאחרי הנשיקה - לא מטרידה אותי האיכות שלה

(טוב, נו, גם. אבל עם זה אין לי הרבה מה לעשות), אלא המשמעות שלה. נשיקה אחת אומרת שאחריה חייבות להגיע עוד, ומשם חייבים לעלות מדרגה, ועוד עלית מדרגה. וכל מדרגה הרבה יותר מסובכת.

ובלי קשר, הפורום הזה הוא המקום היחיד שבו אני יכול לשתף ולשמוח בהתפתחויות. אף אחד אחר לא יודע עד כמה המצב שלי... מורכב. הייתי אפילו רוצה לפרט עוד על מה שכבר היה, אבל זה באמת יישמע פתטי לדווח על הנגיעות (גם אם אוסיף דיסקליימר שאני יודע שזה נשמע כמו יומנו של בן 13 מתלהב, כמו באחת ההודעות הקודמות שלי)

jSb1

New member
איזה אקט? של הנשיקה?

הסברתי שהוא פחות מטריד אותי. יותר מטרידה אותי המחויבות שהוא יוצר, בהנחה ששני הצדדים מעוניינים. קטע פסיכולוגי מטופש, לפיו לפני הנשיקה הכל עדיין פתוח, אבל אחרי הנשיקה אני באמת צריך להכנס למערכת יחסים שמאוד מפחידה אותי (בגדול, בלי קשר לבחורה הספציפית הזו).

Matzeket

New member
כן, אבל...

אלה מדרגות שאתה תרצה לעלות :)

בהתחלה חשבת שלהיות בקשר זוגי ישבש לך את החיים ואת השגרה והזמן שלך לבד.
זה קרה? כן.
זה מפריע לך שזה קורה? להיפך.

אותו דבר.
כן, תהיה נשיקה
ויהיו עוד אחריה
ואתה תמצא את עצמך יוזם אותן

ואז שוב תגיע למדרגה כזו או אחרת בקשר ושוב יהיה את החשש הזה ושוב תבין שהחשש הזה הוא משהו בראש- בפועל, זה כל הכיף.

לא ככה?!

(נשמח לדיווחים וכיף ומעודד ומשמח ומרחיב את הלב שאתה כותב-
אפשר להחליט על מינון שיתאים גם לצורך ולרצון שלך ושלנו לשתף וגם לא יהפוך להיות 'יומני היקר' :) בינתיים, גם בהקשר הזה, אתה בסדר גמור)

נ.ב.
המצב שלך לא מורכב- אתה מרכיב אותו :)

jSb1

New member
, מקווה שבאמת יהיה ככה

והמשפט האחרון שכתבת מגניב

למעלה