אז סוף סוף האלבום של השבט

RunNGun

New member
אז סוף סוף האלבום של השבט

אצלי! כשפגשתי את השבט פעם ראשונה (מטאפורית), חשבתי שזה איזו ישות בלתי מוסברת: משהו כמו כמה הרכבים שהתחברו להם יחד, לכדי קבוצה של ראפרים שלא בונים על משהו מוגדר, אלא עושים מוזיקה לשם עשיית המוזיקה ותו לא. אני חושב שעד ש"ז'אן קלוד" באמת יצא לרדיו, לא באמת הנחתי שהולך לצאת להם אלבום. מה שטוב בשבט, לדעתי, הוא שההיפהופ שלהם מאוד נטול יומרות. ובהיפהופ, זה לא עניין של מה בכך. הם לא באים במטרה להטיף, או להתפאר ולהתיימר, אלא פשוט לעשות כיף ולדבר בגובה העיניים. מאוד אהבתי את "שין", "גוביינא", "מאתיים חלומות" (שיר עם לא מעט היסטוריה מבחינתי), "דובדבן", "הדברים הנכונים" ועוד כמה וכמה (רפי רשף שולת!1
). וכמובן - "אבאל'ה תגביר" (כן, השעות עם עידו עשו את שלהן...
) ועוד שאלה קטנה: מישהו יודע אם יש למתוקה חבר?
נ.ב. אגב כתר, כבוד לעידו על הקרדיט באלבום! יא מלך!

ש-ב-ט!

אני מחזק את דברייך ואומר האלבום הזה חיי, נושם, ובועט חיי מועדונים! התחלתי לטעון לפני יציאת הדיסק שיש להם סגנון דומה מאוד לblack eyed pears אבל לא רציתי לצאת בהצהרות לפני ששמעתי את הדיסק. כמובן שיקח להם עוד אלבום 2 להיכנס חזק למעדונים אבל אני מוכן ל"סבול" את התקופה הזאת
. שירים שאהבתי בדיסק (שלא הכרתי קודם) הם
אבאל'ה תגביר (שניהם), סוף עונה (שלדעתי אפשר לעשות ממנו אחלה ראגאטון רמיקס! דברו עם braindead
), דובדבן (הבית של טונה שולט השאר מיותרים!
), ברזלים (הבית הכי טוב הוא של מיטל!), הטריק עם הלשון. בקיצור את רוב הדיסק!
ד"א אדם ומיטל ביחד.

Mיקי_

New member
הם יחד כבר המון שנים....

וגרים יחד כבר הרבה זמן.. זה סוג של חדשות ישנות לא?

Funky Giraffe

New member
בהחלט דומים לבלאק אייד פיז

רק שפרגי לא מגיעה לקרסוליים של מתוקה
הם מזכירים לי את בלאק אייד פיז בימי 'Bridging the gap, במיוחד

אפ פעם לא אהבתי את פרגי...

אני חושב שהיא אחת המכוערות!
עידו, חכה ככה 1-2 אלבומים והם ישמעו כמו monkey bussines! באלבום הזה של השבט יש הרבה נגיעות "במקור ההארדקורי שלהם" אבל גם הרבה זעקות של נוכחות של "כוסעמק, אנחנו כן רוצים לכבוש את המיינסטרים! ואתם על הזיין!". אני תומך בגישה הזאת ב100%
.

לא יודעת מה אתכם..

אבל היא פשוט אחת הכוסיות. אפילו אני הייתי עושה אותה

למעלה