אז סופית - התמכרתי לפורום...

1שייכת

New member
אז סופית - התמכרתי לפורום...

...ויש לי כמה שאלות אליכן: 1. כל כמה זמן אתן מחליפות לאק? 2. האם זה בהכרח קשור להתקלפות שלו? 3. האם בכל החלפה אתן עושות את כל ה"מסביב" - שכבה מתחת, שכבה מעל, שמן לעור, שיוף וכו' - או שאתן מחפפות לפעמים? נראה לי מייגע לעשות בכל פעם את כל הטקס הזה... תודה למשיבות!

lulilol2

New member
../images/Emo24.gif

אני מחליפה כל שבוע, אם הלק מתקלף אני ישר מורידה את כולו ושמה חדש. כל פעם שאני שמה לק אני מקפידה על שתיי שכבות+שכבת הגנה (מייבש) אני לא משתמשת בשמנים וכל השטויות האלה, מה שכן לפני שאני מורחת לק אני מנקה טוב את ציפורניים ומורחת קרם ידיים. כמובן שפעם בשלושה שבועות פחות או יותר (זה תלוי במידת הצורך..) אני עושה את "כל הטקס" של השיוף.

Angel Of Moon

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

אוהבים אותך... חחחח .. זה על הוידוי להתמכרות! 1. אני מחליפה לק בדרך כלל לפי מצב רוח. יש כאלה כל כך יפים שאני משאירה עד שהם מתחילים להתקלף, וכאלה שאני מורידה אחרי יום אחד כי נמאס בעיניים. 2. לא, אולי פתאום הצבע לא בא לי בטוב. 3. אני משתדלת תמיד לשים שכבה מתחת זה נורא חשוב לי כי אני שומרת על ציפורניים יחסית ארוכות וחזקות. שמן לעור אני בדרך כלל שמה לפני השינה או אחרי מקלחת, 3-4 פעמים בשבוע. שיוף של הציפורן זה פעם בשבוע וחצי, ובאפר אני משתדלת שלא אלא אם כן יש איזשהו פגם מסויים או שהציפורניים הצהיבו. אני מציעה לך להסתכל בסירטונים ביוטוב תחת חיפוש - my french manicure יש שם הרבה עצות וטיפים.

LOLI152

New member
להתמכר לפה זה קלי קלות!

1. בזמנים יפים יותר עם יותר זמן פנוי הייתי מחליפה כל יומיים- שלושה (בל"ג בעומר הייתי בשתי מדורות, ערב אחרי ערב, ובכל אחת מהן היה לי לק אחר , שקשור לעניין. ) 2. זה כמעט אף פעם לא קשור להתקלפות שלו. זה עד שנמאס לי /בא לי חדש. 3. לרוב אני מחפפת..בעיקר כשאין לי זמן (ככה זה כשיוצאים ב7 בבוקר מהבית וחוזרים ב11 בלילה.. ) אני מנקה ציפורניים, משייפת לפי הצורך, במקרים מסוימים קרם ידיים , ואז שתי שכבות לק לפחות.. וטופ.. כן, זה שגרה מתישה, לכן אני לא מחליפה לק המון, בעיקר בימי ראשון- בהם יש לי הכי הרבה זמן.

iefrat

New member
שותפה להתמכרות, פורום מקסים וגולשות נהדרות

1. תלוי בשגעון ובזמן. לק שאני מאוד אוהבת אשאיר אפילו 5 ימים אם הוא לא מתקלף. 2. לא לפעמים זה ממש לא מתלבש לי עם הבגדים, או שקיתי חדש ואני רוצה לנסות אותו. הכי קצר - באותו יום המקסמום 5 ימים. 3. לא עושה את המסביב, יותר מפעם בחודש, לפעמים הן ארוכות ואז מוכרחה לשייף..., אחת ל 3-4 חודשים הולכת למניקוריסטית תהני מהפורום!!!

למעלה