אז סופסוף יש תוצאות לסיטי...

ihovav

New member
אז סופסוף יש תוצאות לסיטי...

סה"כ יש שיפור, אבל עדיין מלווה אותי תחושת אכזבה. אולי בגלל שאבא שלי משחק אותה גיבור גדול ולא נותן הרגשה שהוא חולה, כולנו ציפינו לתוצאות מושלמות... 2 הגידולים בבתי השחי נעלמו לגמרי (אחרי 3 טיפולים שנחשבים קלים יחסית). הגידול בסטרנום התקטן משמעותית. הגידול בריאה ושלושת הגידולים בבטן - התקטנו, אבל בהחלט לא בצורה משמעותית... הספירת דם תקינה וגם הערכים של ההפטיטיס בסימני ירידה מעודדים... עצוב לחשוב שיחליפו לו את הטיפול לטיפול קשה יותר ול- 3 ימי טיפול רצופים פעם ב-3 שבועות (במקום יום אחד, כמו עד עכשיו...) כנראה שישלבו גם מבטרה. גם ככה, רואים את העייפות, עצירות וכו' שמתלווים אליו (כמה שהוא מנסה להסתיר...) מה יהיה הלאה?... מקווים לטוב...

yaldasukar

New member
חייבים להאמין שיהיה טוב ../images/Emo6.gif

בס"ד ihovav מותק! ברוך ה' שיש שיפור. ברור שהיינו רוצים שהתוצאות יהיו מושלמות- אבל לא תמיד הכל הולך כמו שאנחנו רוצים, ולפעמים כגודל הציפיות- כך גודל האכזבה. אני זוכרת שכשבסוף הטיפולים עשיתי בדיקת pet- היה לי מובן מאליו שסיימתי עם הכל ושהתוצאה תהיה טובה- אבל שם למעלה היו תיכנונים אחרים בשבילי ובתוצאה ראו עדיין יש קליטה. חטפתי שוק וממש לא הייתי מוכנה לזה
(וכנראה גם אתם מרגישים ככה) אבל אחר כך הבנתי שלכל דבר יש סיבה. כנראה למעלה חשבו שלא עברתי מספיק טוב את הנסיון הזה. רצו שאני לא אקח שום דבר כמובן מאליו. שאני אעריך יותר את הבריאות, ושאני אבין שיכול להיות שהתוצאות לא יהיו טובות- ואם הן לא טובות- שאלמד מזה שגם עם זה אני צריכה להתמודד ולא להיכנע
מכל דבר משמעותי שקורה לנו בחיים- אנחנו לומדים משהו. אני למדתי שיש לי כוחות יותר גדולים ממה שחשבתי (ולמדתי מזה עוד המון דברים אחרים שכאן קצרה היריעה מלספר..) נכון שזה קשה עצוב ומאכזב מאוד לשמוע בשורות כאלה, אבל חייבים להסתכל על חצי הכוס המלאה. חייבים לקחת מהנסיון הזה את הטוב חייבים להיות חזקים לאחד כוחות מול השטן הזה שמשתלט על גופנו להאמין ביכולת לנצח ולצאת מזה אני מאחלת לאביך, לך ihovav ולכולם המון המון בריאות ואושר
שמעתה והלאה נשמע רק בשורות טובות ושנצליח למצוא בכל דבר גם את הטוב
תהיי חזקה (ואם לפעמים לא בא לך להיות חזקה- זה גם בסדר
)

נמלולה

New member
הי לך..

תמד טוב להמשיך לקוות, אבל חוץ מזה נראה לי שאנחנו לא יכולים אחרת, זאת אומרת חייבים כל הזמן לקוות- אחרת לא נוכל לחיות את חיינו! שיהיה בהצלחה!! א-מ-ן

ihovav

New member
מודה על התגובות,

נו, ברור, ההגיון אומר שצריך את הסבלנות וסה"כ יש תוצאות (לא כמו שציפינו, אבל עדיין שיפור...) אבל הרגש... הרגש...

yiska11

New member
הרגש..הרגש....

עובד גם כשההיגיון אומר שיהיה טוב. אבל לפי מה שנשמע-יש התקדמות ממש טובה.כמו שאמרת-סבלנות היא מילת המפתח..לאט לאט הכל יהיה יותר טוב. את מדהימה על הדאגה והאיכפתיות.כל הכבוד !!!!זה בין הדברים שעוזרים הכי הרבה להבריא. כי כאב זה משהו שמתרגלים אליו, אבל יחס חם ואיכפתיות הם דברים שתמיד טוב לקבל!!! בהצלחה רבה רבה ורפואה שלמה

elylan

New member
תראי את החצי

כוס המלאה
אחרי טיפול קל יחסית כבר יש שיפור גדול. אחרי טיפול שיהיה קצת יותר קשה נקווה שיהיה שיפור עוד יותר גדול, וכל הגידולים יעלמו.

למעלה