אז סיכום, אה?
טוב..למרות שניסיתי לרשום את כל זה ב"מידע אישי" אבל למי שלא קרא: קוראים לי יוני, אני מקרית ביאליק ובלה, בלה,בלה
השבוע לא יצא משהו, אבל מתרגלים לזה.. יום ראשון-עדיין הייתי בהלם אחרי חו"ל -סגנון, למה חזרתי, ומה אני עושה עכשיו.בוא נגיד, שכמות כזאת של שטחים מכוסים ביערות אפלים, כפרים קטנים וחמודים, ונופים מדהימים קשה לעכל בהתחלה, וקשה להפרד מהם, כשחזרתי לארץ.אני עדיין מתגעגע עד מאד
(אגב, הייתי באוקראינה) כל היום ניגנתי פרט למדיטציה של הבוקר והערב, וריצה לילית (לא יודע למה, אבל לרוץ שטח בחושך מוחלט פשוט עושה לי את זה- רק אני, טבע, ואלים מסביבי. מאד ממליץ
יום שני- מצאתי עבודה, אבל השתכרתי, ושכחתי ללכת לשם.. לא נורא, יש הרבה חברות טלמרקטינג. חוץ מזה, לא זוכר שום דבר חוץ מהבוקר של יום שני.. יום שלישי- מצאתי את עצמי, יחד עם השמש העולה בשמורת טבע מקומית. מסתבר, שבגלל שזיזלתי בכללי השרדות בסיסיים, התנים גנבו לי את הארוחת בוקר בלילה..אל תשאלו, איך הגעתי לשם..לא אדע לעולם. יום רביעי- מצאתי מספיק מזון כדי לא לצאת מהשמורה מאז יום שני בלילה. בחכמתי, החליל האירי היה איתי, אז שוב פעם ניגנתי כל היום,רק על הכלי אחר ושחיתי קצת באגם (אמבטיה לא תזיק). "הזורמים" שתלו קצת קנביס ליד הגדר (כי אף אחד לא ימצה את זה שם..), אז השתמשתי בזה לטובה, למרות שבד"כ איני נוטה להשתמש בסמים. יום חמישי- הציוויליזציה מתסכלת אותי, אפילו מאד, יתר על כך מעצבן אותי לעבוד למענה ולתרום לה ב"פולמוסים" שלה נגד הטבע.. אבל עדיין, מצאתי את עצמי בונה מפלצות בטון מכוערים להפליא, כל התחלתי לעבוד בבנין. את שארית היום ניצלתי לקריאה וטיפול בקקטוסים ובכלל בצמחיה מסביב. יום שישי- פוטרתי מעבודות בניין, משום שמצאתי ליותר מעניין לנהל שיחה ארוכה עד מאד, במקום לסחוב בלטות ולשמוע את הבדיחות של פלסטינאים שעבדתי איתם..הם מחוסרי חוש הומור, דרך אגב. היום נגמר ביציאה לפאב "שכונתי", במקום לנסוע ל"לילינבלום 25" בת"א בגלל בעיות למצוא רכב שיסע יותר מ100 מטר. (האוטו שלי מסוגל לסחוב בדיוק קילומטר וחצי עד שכולו עולה בעשן, למזלי זהו בערך מרחק מהפאב..
כרגע אני מכיל יותר חומר דליק ממשאבת דלק, אז עדיף ללכת לישון. ותזכרו -אלכוהול זה רע
ד"א אני מפרסם הרבה שירה באתר של ה"במה", אז אם זה מעניין משהו:
טוב..למרות שניסיתי לרשום את כל זה ב"מידע אישי" אבל למי שלא קרא: קוראים לי יוני, אני מקרית ביאליק ובלה, בלה,בלה