אז... סיכומחג?

Sigal H

New member
אז... סיכומחג?

סיכום החג בשלוש מילים:

מאיזו "עבדות" את/ה שואפ/ת להשתחרר?
מה את/ה עושה לשם כך או מה צריך לקרות לשם כך?
(כן, אם צריך אפשר לענות: "כאשר זברות ירקדו טנגו עם ג'ירפה").

משהו להשאיר מאחוריך בחג?
משהו לקחת איתך מהחג?

מה הייתה המכה שלך בחג?
איך הלך עם הכאב?

איך שרדת את המעבר מקיץ לחורף?
איך שרדת את האוכל הפסחי?

שיהיו לנו שבת ושבוע חדש שמחים ונינוחים, וחופן חיוכים,
סיגל

Sigal H

New member
יש, הצלחתי!

סיכום החג בשלוש מילים:

שש זה משפחה.

מאיזו "עבדות" את/ה שואפ/ת להשתחרר?
העבדות לכוח הכבידה.

מה את/ה עושה לשם כך או מה צריך לקרות לשם כך? (כן, אם צריך אפשר לענות: "כאשר זברות ירקדו טנגו עם ג'ירפה"). :
כלום או הכל, לכאורה. זה יעד כל כך בלתי סביר שכל תוצאה בו תהיה מכובדת, אז אני אעשה כמיטב יכולתי ולאן שאגיע אגיע. כרגע זה דורש חלק עצום מכוח הרצון שיש לי, להחזיק את הגוף ולהמשיך לזוז באופן מחושב, לא לתת לעצמי ליפול או להשתתק. מזל שאני אוהבת אתגרים ושכל הרהיטים בבית עם פינות מעוגלות :)

משהו להשאיר מאחוריך בחג?
את התקררות מזג האוויר. זה בסדר, קיבלתי הארכה.

משהו לקחת איתך מהחג?
הרעיון להחליף את וויכוח הסלטים (זה לא אוהב ככה וזה לא ככה) בהמון קעריות, בכל אחת ירק אחר חתוך לסלט, כמה רטבים מסביב ואפס פרצופים מבואסים סביב שולחן צבעוני. חירות המארחת.

מה הייתה המכה שלך בחג?
קצת מטופש, אבל הכי הכי זו הכלבה שאיתנו, כלומר אצל ההורים, שכבר שלושה שבועות לא ראיתי אותה וכולי אכולת געגועים. הם לא הביאו אותה.

איך הלך עם הכאב?
היו כמה ימים מעולים, ואז נשבר השרב.

איך שרדת את המעבר מקיץ לחורף?
אה...

איך שרדת את האוכל הפסחי?
לא אכלתי אותו. לפחות לא את החלק הכבד. וזה רעיון לא רע, להכין כמנת הדגל של חג הדיקטים עוף בשזיפים.

אוהבת ומשונסת מותניים מתמיד (אין על האביב!),
ומאחלת לכם ימי שגרה שמחים,
סיגל

פנינה21

New member

סיכום החג בשלוש מילים: מחסור בשעות שינה

מאיזו "עבדות" את/ה שואפ/ת להשתחרר?מהדאגה הכלכלית וליתר דיוק מהחרדה מזה שכמה ימים אין עבודה

מה את/ה עושה לשם כך או מה צריך לקרות לשם כך? (כן, אם צריך אפשר לענות: "כאשר זברות ירקדו טנגו עם ג'ירפה"):
אולי במקום זברות שירקדו עם גירפה אני צריכה פסכולוג טוב שירקיד את ההורים שלי

משהו להשאיר מאחוריך בחג?
אין יותר התנצליות - גיל 26 עבר מהעולם ועכשיו מותר לי - אז בחג שכרתי סטודיו בתל אביב לשלושה ימים וכיבתי את הטלפון .. אני בטוחה שהמשפחה שלי מסוגלת לעמוד בזה
לסדר הלכתי אין לי מושג למה -ואין כמו שלוש שעות של ארוחה משפחתית כדי להזכיר לי שאני צריכה למצוא תירוץ טוב להעלם לכמה ימים .. (זאת המטרה של הסדר , לא??!)
משהו לקחת איתך מהחג?הים בתל אביב נחמד רק עד שכל האנשים מתעוררים(כי השיחות שלהם בטלפון זה הדבר הכי מרגיז בעולם!), והמחמאות על השמלה שלבשתי לסדר. והמון אנרגיות מחודשת שהלוואי ויחזיקו לפחות עד חגי תשרי.

מה הייתה המכה שלך בחג?
אין כמו לאכול סלט וסלט בליל הסדר(ותודה לדיאטנית שלי שהביאני עד הלום
) כן במת לא נגעתי במאכלי החג אכלתי דג וירקות וטעמתי מהקינוח .. אין כמו פרכיות כשרותת לפסח(גם ככה אין לזה טעם, לא להמין שהצליחו לעשות את זה עוד יותר גרוע
)
איך הלך עם הכאב?עד אתמול היה די בסדר . אני לא יודעת אם זה הדיאטה או מזג האוויר אבל כואב לי נורא , ואני מתקשה להקפיד על הוראת הרופאה שאמרה לי לא לקפל את הרגל עד הסוף, כי אני עוצרת את זרימת הדם ואין לי תחושה וזה מסוכן.
הצעות, מישהו?

איך שרדת את המעבר מקיץ לחורף?בזכות החורף הזה אני עדיין בחופש גם מחר. אז אני ממש בסדר לגבי זה . בעוד כמה ימים זה יתחיל להלחיץ כי המשכורת של אפריל גם ככה לא משהו בגלל החגים ..
איך שרדת את האוכל הפסחי?

ובנימה אופטימית זאת:
הכותבת מבקשת להבהיר שהיא דווקא אוהבת להיות בחברת אנשים אבל אחרי חודש של 26 יום טיול * 150 ילדים באחריותי כל יום , גם אני צריכה הפוגה

למי יש הצעות מועילות להרגעת כאב? ולהרגעת הורים?

Sigal H

New member

סליחה שלא עניתי עד עכשיו. ימים שכאלה, את יודעת...
&nbsp
יפה לך על התזונה וכל זה! מקווה שהסלטים היו טעימים :)
&nbsp
ולגבי ההורים... לא בדיוק הבנתי מה הבעיה לכן אני לא יכולה לתת הצעות להרגעתם, אבל חיבוק עידוד כן

&nbsp
חופן חיוכים,
ממני.

למעלה