אז עברה שנה... שנה שאני אמא... מצרפת מה שכתבתי לי ולגיא... POOH
P pooh גיא של New member 6/11/04 #2 ועוד משהו... אני מצרפת גם מה שכתבתי ליומולדת לגניה ברמן ז"ל שהייתי לי כמו אמא שניה ונהרגה בפיגוע בקו 14 בירושליים כשהייתי בחודש 5. POOH
ועוד משהו... אני מצרפת גם מה שכתבתי ליומולדת לגניה ברמן ז"ל שהייתי לי כמו אמא שניה ונהרגה בפיגוע בקו 14 בירושליים כשהייתי בחודש 5. POOH
D dorlim New member 6/11/04 #3 ריגשת אותי *2 ../images/Emo24.gif וזו גם הזדמנות להגיד לגיא ולך מזל טוב
D daldan New member 7/11/04 #10 מקסים ../images/Emo140.gif כל כך מרגש וכל שורה מעוררת הזדהות. (ויכולתי ממש לראות את ההתחפרות של גיא כשמגיעים אנשים חדשים - מתוקה אמיתית) ושוב אומרת המון המון מזל טוב לגיא המקסימה
מקסים ../images/Emo140.gif כל כך מרגש וכל שורה מעוררת הזדהות. (ויכולתי ממש לראות את ההתחפרות של גיא כשמגיעים אנשים חדשים - מתוקה אמיתית) ושוב אומרת המון המון מזל טוב לגיא המקסימה
ק קרניר New member 7/11/04 #11 פו יקרה, לא הפסקתי לנזול... כרגיל את כותבת מדהים, גיא זכתה באמא מדהימה!!! אז שוב מליוני ברכות ליום ההולדת. ואגב- איך היתה אתמול החגיגה עם המשפחה?
פו יקרה, לא הפסקתי לנזול... כרגיל את כותבת מדהים, גיא זכתה באמא מדהימה!!! אז שוב מליוני ברכות ליום ההולדת. ואגב- איך היתה אתמול החגיגה עם המשפחה?
P POOH* New member 7/11/04 #12 תודה לכולכן... ../images/Emo9.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo9.gif תודה לכולכן על הברכות... ריגשתן אותי מאד.. וקרניר - היה נחמד. ומתי אנחנו נפגשות???? POOH
תודה לכולכן... ../images/Emo9.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo9.gif תודה לכולכן על הברכות... ריגשתן אותי מאד.. וקרניר - היה נחמד. ומתי אנחנו נפגשות???? POOH