אז עברנו לנעליים!!! עידכונון

MiMamiMexicana

New member
אז עברנו לנעליים!!! עידכונון

ובקצרה, מעייני נולד עם קלאב פוט ברגל שמאל, טופל ב4 גבסים של שבוע ועוד אחד של שבועיים וחצי (וניתוחון) ביום ראשון שעבר הורדנו את הגבס של אחרי הניתוח וכבר הזמנו נעלי ג'ון מיטשל מארה"ב ביום חמישי ב9:30 בבוקר הנעליים הגיעו עם שליח הביתה, בסוף הזמנו בר רגיל ואמרנו שאם נרצה בעתיד נחליף לדובס, בנתיים עובר סביר + כנירא שחם לו מהגרביים אז הוא כן בוכה יותר אבל לא משהו רציני, בלילה היה קשה אבל שוב לא ממש בטוחה שזה מהנעליים ובכל מקרה שיחררתי לו את הבר לאיזה 10 דק' עד שנרדם ואז החזרתי, מהשימוש הממש קצר אני מאוד מרוצה מהנעליים, הן קלילות וקלות לנעילה וגם שהבר משתחרר בקליק זה ממש סבבה, השירות של החברה אכן מעולה וכאמור הזמנו את הנעליים ביום שני במייל וביום חמישי בבוקר זה כבר היה בבית.
עכשיו יש לי שאלונת, התחיל ליהיות פצע לחץ באזור של העצם איפה שהבוהן (כמו HAMMER TOE) בגלל שרגל ימין עקומה FFA שלא עבר גיבוס אז כנירא שנלחץ מידי וגורם לפצע, בנתיים אני שמתי פלסטר ועכשיו לפני השינה שמתי חתיכה קטנטונת של צמר גפן, יש עוד מה לעשות כדי למנוע את זה?
דווקא רגל ימין ניראת מעולה, ואגב, הFFA נירא הרבה יותר טוב רק אחרי יומיים של שימוש בנעליים, ועוד שאלה, אפשר לעשות טיפה הנחות בזמן הנעילה בימים הראשונים? אני פשוט משחררת לו קצת אחרי השינה של הלילה ומתישהו אחרי שנצ לכ10 דק' כל פעם בנוסף למקלחת של הערב, יוצא שהוא בלי הנעליים משהו כמו שעה וחצי נניח, זה בסדר?
וכרגיל, תודה על הטיםים והתמיכה!

sip33

New member
לא בשלב של לענות אבל שאלות בהקשר...

שלום,
אני עדיין לא בשלב שאוכל לענות, הניתוח יהיה בחמישי הקרוב, אבל רציתי לשאול לגבי הנעליים של ג'ון מיטשל:
מי עושה את המדידות של הרגליים? הרופא? או אנחנו ההורים?
הפעם הראשונה שנועלים, באים לרופא או עושים זאת לבד?
כשמזמינים את הנעליים את המוט מזמינים בנפרד וצריך לציין זאת?
עד קבלת הנעליים הילד נשאר ללא גבס?

תודה רבה ושבוע טוב,
סיגל

a y a l u l a

New member
לא מאמינה שאני זאת שעונה....

(כייף להיות בצד היודע....)

את המדידות עשה האורטופד המטפל.
גם את הנעילה הראשונה עשינו אצל הרופא, הוא הדגים ואני נעלתי לה.
את הנעלים והמוט מזמינים ביחד, יש מקום למלא בטופס מה מזמינים.
אנחנו מדדנו את הרגלים לפני הניתוח ולביקור שאחרי 3 שבועות הגענו עם הנעלים.

MiMamiMexicana

New member
אצלינו ד"ר וייגל המקסים מדד את הרגל

ביום שהורדנו את הגבס של אחרי הניתוח, שלחנו את טופס במייל עם המידות (זה היה ראשון בלילה) ובמחישי בבוקר כבר קיבלנו אותם, היום בבוקר חזרנו לוייגל שיירא שהכל בסדר, הוא לא מתמצא בג'ון מיטשל כי בשניידר מטפלים בדניס סראון,\אבל הוא אמר שהם ניראות מעולה ושהרגליים במצב מצוין, הוא ממש הופתע שאפילו הFFA (forefoot abduction) שהיה לו ברגל ימין כמעט נעלם ושהרגליים מאוד גמישות, את הנעליים נעלתי לו לבד כבר ביום חמידי, אנחנו חוזרים לפגישה בעוד חודשיים וחצי!!! לקראת סיום תקופת הנעילה למשך כל היום

למעלה