אז עברתי בתל אביב היום...

eyalmel

New member
אז עברתי בתל אביב היום...

אז צילמתי כמה תמונות. למרבה הצער מזג האוויר לא היה מלבב ולא הספקתי לעבור בכל המקומות שרציתי.

eyalmel

New member
עזריאלי המרובע

או שזה המנוף הכי חסר תועלת שראיתי, או שהוא באמצע תהליך הפירוק

ABI10

New member
המנוף בתהליך פירוק

המנוף מפורק בימים אלה בשעות הלילה נראה לך שכזה גובה היה המנוף שמעליו 25 קומות ?

eyalmel

New member
מגדל איילון

זה לא כל כך ברור מהתמונה אבל הם באמצע תוספת הקומה החמישית (כלומר 21 סה"כ אם אני לא טועה)

אופ1234

New member
ומה איתך

אם אתה היית בונה, האם היית קורא למגדל כזה על שמך, או על שם ה"נחל" הסמוך ? ועוד סיבה, בצמוד וצפונה למגדל הזה מתוכנן להבנות מגדל "הילקרסט" ועוד שני מגדלים אחריו כשכולם יעמדו על גדת איילון, כך שהשם "מגדל איילון" יהיה חסר תועלת.

eyalmel

New member
אין לי בעיה עם השם החדש

אלא עם זה ששינו את השם באמצע. זה בד"כ יוצר רק בלבול, כמו מגדל משה אביב שרוב האנשים ממשיכים לקרוא לו שער העיר או סיטי גייט (או לחילופין, תחנת רכבת תל אביב צפון/מרכז/ארלוזרוב/סבידור) ובקשר לשם על פי מיקום, גם עזריאלי נמצא על גדת האיילון, וזה לא הפריע לאף אחד... (ובוא לא נדבר על מגדלי תל אביב
)

orhen27

New member
זה בכלל לא נכון

לפני כמה זמן ראיתי שלטים של עבודות הבניה במגדל אילון עוד בשלב הראשון של הבניה בשנת 2001 והיה רשום בפירוש מגדל רובין תדהר ולא אילון!

eyalmel

New member
עשיתי בדיקה קטנה ומסתבר ששנינו צודקים

שים לב לתמונה הזאת מדצמבר 2001, למגדל קוראים רוגובין-תדהר כמו שאמרת

eyalmel

New member
וזאת תמונה מאפריל 2002, למגדל יש שם חדש

מסתבר שהמצב יותר גרוע ממה שחשבתי, הם שינו את השם של המגדל, רק כדי לשנות חזרה שלוש שנים אח"כ!

eyalmel

New member
ONE ו-YOO

רציתי לקפוץ לפארק צמרת אבל לא הספקתי לצערי. אז זאת התמונה היחידה שהצלחתי לצלם. one ומנהטן מתקדמים יפה. למנהטן יש כבר 15 קומות (מוסתר בתמונה) ול-One בערך 12 קומות (עם הליבה). יש עוד מגדל (ממש מימין ל-one בתמונה) שהוא עדיין יותר נמוך ואני לא בטוח מהו (nam אולי?) רציתי לקפוץ לפארק צמרת אבל לא הספקתי לצערי.

eyalmel

New member
אחרון ודי

זום עצבני כפיצוי על המרחק. אפשר לראות את מנהטן מבצבץ מימין לבנין הישן שמלפנים.

למעלה