אז עבר השבוע הראשון...

tikva2

New member
אז עבר השבוע הראשון...

רק עוד 12 TO GO... ואז עוד שנתיים . רציתי להתייעץ אתכם לגביי כמה נושאים: 1. האם זו טעות להעדר בקביעות מ"חיפושי מידע מקוונים" של דולינסקי ולהופיע רק למבחן? מאיפה אוכל להשיג סיכומים? והאם יש סעיף נוכחות בציון? 2.הייתי מעוניינת לצלם ממישהו סיכומי שיעור, תרגילים,מבחנים (וכן כל חומר עזר לימודי אחר כגון:הקלטות שמע/וידאו/ סרטי די.וי.די בכיכוב הסגל, כריות טיסה לנמנום וכד') עבור הקורסים: משאבי אינטרנט, קטלוג, מיון, אי- ביזנס, מפתוח,חיפושי מידע מקוונים. 3. אני מוכנה לצלם לאנשים את הספר קיטלוג של קדר, תמורת עלות הצילום בלבד. לא יכולה למסור לכם אותו לצילום, כי זה עותק מושאל. למי שמעוניין- [email protected] תודה ושלום :)

תשובות

לא כדאי להעדר מהשעורים הראשונים של חיפושים מקוונים כשהוא מלמד על הדיאלוג. זה רוב הבמבחן וזה חשוב. דולינסקי ממש לא בודק נוכחות ומעדיף שיבואו כמה שפחות לשיעורים... וגם - אם לא תבואי לקטלוג ולמיון (ולא תמצאי מי שיסביר לך) לא תביני מה לעשות במבחן. זה ממש דורש תרגול, ולפחות במיון (עם שוהם לפחות) יש תרגיל להגיש לה בכתב משבוע לשבוע. משאבי אינטרנט (דולינסקי) מיותר לבוא, צריך להכנס למצגות לפני המבחן ולעובור עליהן

chayahd99

New member
ועוד תשובות

חיפושי מידע מקוונים - אני מעולם לא הגעתי אפילו לא לשיעורים הראשונים. אומרים שהוא שואל הרבה על דיאלוג, אבל בפועל השאלות שהיו על דיאלוג היו שאלות לוגיות כך שגם אם את לא יודעת את ה - syntex המדויק של הפקודה, קל מאוד ע"י אלימינציה להגיע לתשובה הנכונה. ניתן ללמוד לעבוד עם דיאלוג דרך האתר של ה - Demo או בעזרת אנשים טובים שכן היו בקורס. זה לא קשה במיוחד. שוב, זה רק עניין של syntex של הפקודות. הלוגיקה איננה מסובכת.

shahare3

New member
זה אמריקאי?

המבחן של חיפושי מידע מקוונים זה אמריקאי?

למעלה