אז עבר שבוע.. וגיליתי דברים חדשים..

• פותח הנושא POOH*
  • פורסם בתאריך

POOH*

New member
אז עבר שבוע.. וגיליתי דברים חדשים..

שבוע!! כבר שבוע שאני אמא לשניים... ועד כמה שהופתעתי כבר עם הגדולה לגלות מה אפשר לעשות עם יד אחת.. בשבוע האחרון למדתי שזה משתכלל בילד השני. אז עם הגדולה למדתי: לדבר בטלפון. לחמם אוכל. להתלבש. להתפשט. לעשות פיפי. לגלוש באינטרנט... בשבוע האחרון גיליתי שאני יודעת גם: להחליף לגדולה חיתול [כן, כן עם יד אחת..] להכין לעצמי אוכל ואפילו לחתוך אותו ולאכול.. להכין לגדולה אוכל.. להלביש ולהפשיט אותה.. וזה רק אחרי שבוע... הדבר היחיד שלא הצלחתי לעשות עם יד אחת זה למלא לי את בקבוק המים מהמתקן מים.. בלתי אפשרי בשבילי [בנתיים לפחות] להחזיק את הבקבוק וללחוץ על הכפתור באותה יד.. אבל כאמור רק שבוע עבר.. אז יש עוד זמן לעבוד על זה...
POOH

דנתן

New member
כל הכבוד

לי יש עוד עבודה קשה עד שאצליח... אצלי הוא רוב הזמן על הידיים..והיום למשל לא הצלחתי לבשל אז עד עכשיו הצלחתי לאכול (אפשר לומר גם בהנאה רבה): 6 עוגיות (מי סופר...) 1/2 שקית במבה (גדולה...) ביגלה שוקולד אפרסק והיד עוד נטויה...

daldan

New member
אין לי ספק שתצליחי גם בזה

ואף יותר. אנחנו לומדים להעזר בכל מיני אברים ואביזרים שלא ידענו שיכולים להיות להם שימושים נוספים. (למשל לסגור את המקרר עם הטוסיק, לשים על הכתף ערימת כביסה וכדומה)

rona25

New member
ואני הצלחתי לעשות לגדול אמבטיה

תוך כדי הנקה של הקטן...

פלגיה

New member
איך עשית דבר כזה?

לא צריך שתי ידים פנויות בשביל אמבטיה?

rona25

New member
הגדול יושב באמבטיה, אני לידו על

שרפרף, מניקה הוא יוצא ונכנס לבד

עינבלית

New member
כל הכבוד../images/Emo106.gif

תעבדי על האבא שלהם שימלא לך בקבוקים לשתיה- 2-63 לפני שהוא יוצא לעבודה, מהם תוכלי לשתות ביד אחת כל היום

למעלה