אז... עדכונים ושאלות

• פותח הנושא jSb1
  • פורסם בתאריך

jSb1

New member
אז... עדכונים ושאלות

שלום לכולם

תקציר הפרקים הקודמים: קשר ראשון בחיים בגיל 35, דייט שלישי ראשון, נשיקה ראשונה, נגיעות ראשונות - כל החבילה, לראשונה בחיים, בגיל 35. עם בחורה שהיא באמת מיוחדת במינה.
לא, זוגיות זה לא קל. זה גם לא כ"כ קשה אבל זה לא קל. צריך הרבה סבלנות, יש מחשבות על מה שווה ומה לא, הרבה מחשבות על כמה סבלנות יש וכמה סבלנות אין. הרבה התחשבות משני הצדדים. אבל זה בהחלט משתלם. זה כיף.

הקשיים הלוגיסטיים נמשכים (אני עדיין גר במרחק של 1.5-2 שעות נסיעה ממנה), אבל אנחנו עדיין זורמים עם זה. ואם החזקנו עד עכשיו, מה זה החודשיים שנשארו לפני שאעזוב את העבודה ואתקרב מחדש (לא רק בגללה, אבל בהחלט גם בגללה). אנחנו הופכים להיות יותר ויותר רציניים, וכבר מדברים על מה שיקרה בעוד חודשיים. שנינו פחות חוששים לדבר על דברים ויותר פתוחים בקשר לכמעט הכל.

הפינה המביכה

בפעם האחרונה שדיווחתי כתבתי על שני ניסיונות לסקס (שכלל חדירה "רגילה", להבדיל מסקס "ידני") שבהם הגוף שלי לא כ"כ שיתף פעולה. מאז היו עוד כמה פעמים (לא הרבה בגלל שבאמצע היתה הפסקה שנכפתה עלינו מטעמי בריאות). בחלק מהן לא הרגשתי כמעט כלום אז העסק דעך מעצמו, באחת מהן היא גמרה לפני ואז הרגשתי די אידיוטי להמשיך לבד (למרות שאני יודע שאין בעיה כל עוד זה בסדר מבחינת הצד השני), ואז העסק דעך מעצמו - אבל היו גם כמה פעמים שבהן זה הצליח (גמרתי די מהר בפעם הראשונה, אח"כ זה השתפר ואני מקווה שזה עוד ישתפר)

החוויה האינטימית וה"ביחדנס" של הסקס זה מגניב וכיף, אבל מבחינת ההנאה הגופנית אני לא נהנה כמו שזה יכול להיות. כנראה שהקונדום קצת דופק את העסק, או שאני צריך להתחבר יותר לחוויה. וזה כמובן תלוי בזוויות וברמת הרטיבות... מסובך העסק
העניין הוא שאני לא כ"כ מרגיש את עצמי במהלך האקט עד לשלב יחסית מתקדם, וכדי לא להגיע למצב של דעיכה אני די מרוכז במה שקורה. זה בטח לא בריא להנאה ולזרימה. אני מניח שעם הזמן גם זה יירגע ומקווה שארגיש יותר טוב את מה שקורה (אלא אם האשם הוא בקונדום, ואז יש בעיה).

זה קצת מעצבן לגמור לפניה, לקום ולהסתדר עם הקונדום, ואז לחזור ולהמשיך. הרצף נקטע וזה מעצבן. מצד שני, מה אפשר לעשות?

הדבר היחיד שמעיב קצת על העסק הוא הדאגה שלי מפני כניסה להריון. אני חושב על זה יותר מדי
איך אמורים להרגיש בטוחים, הרי גם אחרי שגומרים יש עוד נוזלים שיוצאים מהגוף, ואם ממשיכים נגיעות הדדיות, זה קצת מסוכן כי יש תאי זרע חופשיים שמסתובבים

אני סתם לא רגיל להדחיק את זה כמו שכל שאר העולם עושה? או שאלה מחשבות נכונות? ומה עושים עם זה? הרי אי אפשר לעשות סקס בסביבה סטרילית...

Bs Bane

New member
כמה נקודות,

אני אתחיל בזה שזה נהדר לשמוע שהולך לכם טוב.

עכשיו, אם החדירה היא בעייתית, אל תתקע בה (pardon the pun), תחליפו, תשנו, תתנסו. אם אתה לא מרגיש כלום עד לקראת הסוף אולי תתחילו באורלי (שאתה המקבל) כי גם גברים צריכים להתחמם לפני. אם אתה עומד לגמור והיא עדיין לא שם, צא ועכשיו אתה תארל אותה.

אם היא גמרה לפניך, זה אומר שהיא לא רוצה עוד? שאל אותה, כי אף על פי הסלנג העברי, נשים הן בעלות יכולות מולטי אורגזמיות -- הן יכולות להמשיך מאורגזמה לאורגזמה ללא זמן השהייה כל עוד הן רוצות בכך. לא כמו אצל גברים שלרוב יאבדו חשק בשנייה שגמרו (מנטלית, ופיזית האיבר חייב זמן התאוששות).

אם הקונדום הוא הבעיה, נסה אחרים מאין ספור האפשרויות שנמצאות בשוק. יש דקים יותר.

אם אתה ממש חושש מהריון, אולי היא תהיה מוכנה ותרצה להשתמש באמצעי מניעה לנשים (אין מה לעשות, עדיין אין כאלה לגברים), במקביל לקונדום (או שלא אם עשיתם את הבדיקות המתאימות ושניכם נקיים). בנוסף, יש גם אפשרויות לא הורמונליות כגון קוטלי זרע למיניהם והתקן תוך רחמי מנחושת.

Reyn

New member
אני מזדהה עם התיאור שלך

מעבר לאספקט הרגשי, האינטימי, מה שתיארת יפה כ"ביחדנס",
האספקט הפיזי של סקס הוא טכני למדי, ומצריך כמות מפתיעה של תשומת לב לדברים כמו זוויות, דבר שבכלל לא היית משער על סמך תיאורים של סקס או סרטי פורנו. ועד שאתה במצב הנכון ומתחיל להנות באמת, זה נגמר מהר מדי.
&nbsp
חבר ששוחחתי איתו על הנושא אמר שככל ששוכבים יחד יותר פעמים, שני בני הזוג לומדים להתאים את עצמם זה לזו, מה שאומר כמובן שתצטרך פחות ריכוז, אבל גם תהנה יותר מהחוויה, ובאופן מפתיע, גם תחזיק יותר זמן. אני לא יודע איך קורה, עוד לא היה לי קשר מספיק ממושך כדי להגיע לשם, אבל ככה החבר טוען בנחרצות, אחרי שהיו לו קשיים דומים בתחילת הקשר.
&nbsp
עניין התחושה כנראה מושפע בעיקר מהקונדום. החבילה הראשונה שקניתי (וטרם סיימתי -_-) היא של קונדומים עבים מהרגיל שמשבשים את התחושה. לעומת זאת יש קונדומים בעובי רגיל, וקונדומים דקים מהרגיל, שאמורים להשפיע פחות על התחושה.
&nbsp
אני מזדהה איתך גם לגבי החשש מהריון, ובאופן כללי אני מתקשה לסמוך על חתיכת לאטקס שאפקטיבי רק כשמקפידים על שורה של הוראות שימוש (למשל להחליף מייד אחרי שגמרת, גם באמצע הסקס, דבר שאכן קוטע את הרצף באופן מחריד).
הפיתרון לזה, כפי שאמר BS, הוא אמצעי הגנה אחר, בד"כ גלולות. אמנם מדובר בעול מסויים עבור בת הזוג, אבל בתור קשר ממושך, אמצעי מניעה קבוע נראה לי כמו פיתרון מתבקש לעומת פתרונות רגעיים כמו קונדום, שמצריכים מודעות מתמדת.
&nbsp
כמובן שיש לקונדום יתרון גדול שאין לשום אמצעי אחר בכל הקשור לשמירה על סדר ונקיון... אבל זה כבר עניין אחר.

jSb1

New member
אין לי בעיה עם הקונדום, בגדול.

עד שלא אדע בודאות שחוסר התחושה שלי היא באשמתו, עד שלא אנסה סוג אחר או משהו, אני לא מאשים אותו.
הוא מפריע לרצף, זה בטוח, כל עוד אני גומר לפניה זה מעצבן.
הבעיה שלי עם ענייני ההריון היא אחרת. אם יש כל הזמן נוזלי גוף שלי שמסתובבים מתחת לשמיכה, וכשנגיעות ממשיכות גם אחרי שגומרים, איך יש בטחון שהכל בסדר? הרי מספיקה כמות מזערית שתגיע למקום הנכון. מצד שני, מעולם לא שמעתי אנשים שמדברים על זה, אז אולי אני סתם מודאג מדי כי אני חדש בתחום וצריך פשוט להתרגל לזה שככה זה, וזה בסדר.

אמצעי מניעה אחרים ככל הנראה לא יהיו.
וכן, הקונדום בעל יתרון גדול בקשר לסדר ולנקיון, אני מאוד בעדו מהבחינה הזו.

Reyn

New member
איך נוזלי גוף שלך מסתובבים על המיטה?

אני מניח שאחרי הסרת הקונדום אתה משליך אותו לפח, לא מרוקן את תכולתו על המיטה. אם אתה מתנגב לאחר מכן ושוטף ידיים, אז אין זרע בשום מקום מלבד בפח. כמובן שעדיין צריך זהירות מסויימת, למשל לא להתכרבל בעירום באופן כזה שאיברי המין שלכם נוגעים - זה חלק מהבאסה בשימשו בקונדומים כאמצעי מניעה יחיד, צריך להיזהר גם "מסביב" לאקט ולא רק במהלכו. אבל בסך הכל, אם נזהרים אין שום סיכוי להריון.

jSb1

New member
אמממ... גם כשמתנגבים,

עדיין יוצא קצת נוזל זרע אח"כ. מדובר כמובן בטיפות, אבל עדיין. ומספיק שהיד שלי שעומדת להכנס אתם-יודעים-לאיפה תגע דווקא במקום שיש טיפה כזו.

Bs Bane

New member
סחוט אותו בשביל להוציא את שארית הזרע מצינורית השכפה

אחרי שפיכה.
&nbsp
אם אתה מדבר על נוזל טרום-שפכה, לרוב הוא אינו מכיל זרע. במיוחד אם נתת שתן אחרי השפיכה.
&nbsp
בכל מקרה, אם יש לך טיפה זרע על היד -- כמות קטנה מכדי שאתה תשים לב לזה, אני בספק אם היא תכנס ככה להריון. זה לא עד כדי כך קל.
ראבק, משגל נסוג יעיל במעל 95% (כשעושים אותו נכון).

Matzeket

New member
אז אל תלטף זרע כשלא צריך :)

שוב, זרע לא מטייל על המיטה וגם אם כן השרידות שלו שם לא גבוהה במיוחד.
אם נגעת בטעות השתמש במגבונים שליד המיטה נקה את היד והמשך הלאה
אבל ככלל, כמה זה כבר קורה שיש לך בטעות זרע על היד?!...

זהירות זה חשוב, אבל לא פאניקה.

jSb1

New member
טוב, לא צריך להגזים, השאלה שלי רלוונטית למתי שאני

לא יודע שנגעתי במשהו. אם אני יודע, אין לי ממה לפחד. ברור שאטפל בזה...

Yael256

New member
מזדהה

גם אני מזדהה עם הרבה ממה שכתבת (למרות שאני בחורה).
ראשית עניין לקטיעת הרצף, שנאתי את זה בהתחלה וברגע שעברתי לשימוש בגלולות במקום קונדום (שמבחינת מניעת הריון הן יותר בטוחות) הכול זרם, כמובן שזה תלוי בה ובאם יהא מעוניינת לקחת, אבל במקרה שלנו אני יזמתי את העניין ואני יכולה להעיד שזה נהדר.

לגבי עניין הלגמור לפניה, קודם כל רוב הבנות (כ-80 אחוז ואני בניהן) בכלל לא גומרות מהחדירה עצמה (אם היא כן, אז היא זכתה) ככה שאין שום בעיה, לפחות אצלי, שבן הזוג יגמור קודם. יותר מזה אוכל לציין שמבחינתי אני אפילו מעדיפה. שהוא יגמור קודם ואחרי זה "יטפל" בי מהסיבה הפשוטה שאחרי שאני גומרת יש מעין "שאריות" של התחושה שמחזיקות לפעמים אפילו 20 דקות וכאשר אני גומרת קודם ואז מתחילים את עניין החדירה התחושה לרוב נעלמת נורא מהר, אבל כמובן שמדובר בהעדפה אישית.

ההמלצה שלי עבורך זה לדבר, לדבר, לדבר. אני ובן הזוג שלי כל הזמן מדברים על הסקס, אני שואלת אותו שאלות והוא אותי לגבי איך דברים מסוימים מרגישים ומה נעים ומה לא, אין תחלופה לתקשורת, וזה עושה סקס הרבה יותר טוב. במהלך החצי שנה שאנחנו שוכבים השתפרנו פי אלף ממה שהיה בהתחלה.

נ.ב עניין המולטי אורגזמה אצל נשים אפשרי לחלוטין וכלל אינו מיתוס.

בהצלחה!

Matzeket

New member
חידוד קטן:אין הבדל ביעילות מניעת ההריון בין קונדום לגלולות

(ואנחנו מדברים על סטטיסטיקה של ~99% )

מה שכן , רק קונדום מונע גם מחלות

[לא רלוונטי בקשר מונוגמי בין שני בני זוג נקיים, אבל חשוב לדעת]

jSb1

New member
, אין ספק שלדבר יעזור, אבל כרגע אני עוד לא יודע

איך להגדיר ומה לשאול. אני צריך עוד כמה התנסויות כדי להיות בטוח.

ולגבי ה"אינו מיתוס", אני כבר יודע

Reyn

New member
אפשר שאלה בוטה מעט?

מבחינת סדר ונקיון, איך אתם מתמודדים עם הזרע מאז שעברת מקונדום לגלולות?

Yael256

New member
שאלות זה בסדר

תמיד אפשר לא לענות אם לא רוצים.
אני אענה בשמחה.
בדרך כלל אחרי הסקס אנחנו מתקלחים, מאוד פשוט, וגם נחמד לעשות את זה יחד....
לגבי המיטה עצמה, לרוב אין בעיה רצינית של "נזילות" וניתן לשלוט בזה באמצעות טישו שיש תמיד ליד המיטה.

jSb1

New member
נ.ב. חשוב אחד - לא פחות חשוב מהצד המיני, יש את הצד הרגשי.

מישהו כתב לי פה בהתחלה, כשתהיתי איך אפשר להתרכז בעבודה וכו' כשמאוהבים, שההתאהבות נעלמת מתישהו ונשארת אהבה והערכה. אז כן, שמתי לב שהטירוף של ההתאהבות קצת דעך, ואני מניח שזה נורמלי ובריא. ואז מגיע המקום שבו אתה שואל את עצמך את השאלה הקלאסית "מה זו אהבה?". האם אני עדיין אוהב גם אם אני לא מוטרף כמו בהתחלה? מה ההגדרה של אוהב בכלל?
שאלות מעניינות.

Reyn

New member
בקשר שהיה לי פיתחתי תיאוריה

שאהבה היא במידה רבה התחושה שאתה מרגיש כשהצד השני אוהב אותך.
אתה בוודאי חושב: "רגע, אם האהבה תלויה תמיד בצד השני, יש כאן מלכוד 22". אבל לא.
יש לך אוסף של תחושות כלפי בת זוגך: חיבה עזה, משיכה, חיבור רגשי, געגוע. כשאתם נפגשים או אפילו מדברים מרחוק, אתה משדר לה את כל התחושות הללו. ואם אתה מרגיש הדהוד של אותן תחושות מהצד שלה - *זו* אהבה. תחושת ההדדיות, הרצון המשותף שלכם זה בזו.

למעלה