אז, עוד לא ידעתי
שאמא שלי לא יודעת לבשל. המטבח היה פולני משהו, וכילד, אתה לא באמת מתעניין מה יש לך בצלחת. אכלנו. נקודה. כי אמא הגישה. נקודה. מאז, בגרתי, נכנסתי למסעדות, הרחתי ריחות אחרים, נחשפתי לתבלינים אקזוטיים והבנתי שיש הרבה מעבר לעוף המכובס שכיכב אצלנו בבית. היום, כשאני נכנסת למטבח הפרטי שלי, בין יצירות מופת לסתם פרוסה עם חמאה ודג מלוח, עולים בי געגועים למטבח החדגוני של אמא שלי, לפשטות הכמעט כלומניקית. ואני מבינה, שלא לתבשילים מגירי ריר אני באמת מתגעגעת, אלא לתקופת התום של ילדותי.
שאמא שלי לא יודעת לבשל. המטבח היה פולני משהו, וכילד, אתה לא באמת מתעניין מה יש לך בצלחת. אכלנו. נקודה. כי אמא הגישה. נקודה. מאז, בגרתי, נכנסתי למסעדות, הרחתי ריחות אחרים, נחשפתי לתבלינים אקזוטיים והבנתי שיש הרבה מעבר לעוף המכובס שכיכב אצלנו בבית. היום, כשאני נכנסת למטבח הפרטי שלי, בין יצירות מופת לסתם פרוסה עם חמאה ודג מלוח, עולים בי געגועים למטבח החדגוני של אמא שלי, לפשטות הכמעט כלומניקית. ואני מבינה, שלא לתבשילים מגירי ריר אני באמת מתגעגעת, אלא לתקופת התום של ילדותי.