אז עוד מעט שנה....

c h i r o

New member
אז עוד מעט שנה....

מאז רוג'ר, ומאז שאני הכרתי את פינק פלויד.... אז עושים מסיבה או משהו כזה לרגל השנה? בדיוק חשבתי על זה שהייתי לפניי כמה ימים בוויסקי א-גוגו, שישבתי על הבר והתקליטן הכריח אותי בכח לחזור ל-80 הנוראיים עם ה-BIG AT JAPAN שהוא שם ברקע עם כל שאר 80 קשים כאלו. בכל אופן בזמן שאני חושבת איך אני זורקת את הכיסא על התקליטן הסתכלתי סביב ואמרתי לעצמי, וואו איזה מגניב אם היו עושים פה מסיבה רק של פינק פלויד? יש בוויסקי אוירה שהולכת טוב עם הפלוידים, תארו לכם ערב שלם רק פינק פלויד, אני יודעת שזאת לא בדיוק מוסיקה לריקודים, אבל כמה שירים בכיף אפשר לרקוד, או לעוף או רק להתרכז ועדיין לא להבין איך אפשר לעשות מוזיקה כזאת אבל כזאת טובה. או שלרגל השנה אפשר לבקש מגאיידי שיסע ללונדון לשכנע 4 בחורים לעלות על הבימה בפארק הירקון ולסדר לנו מסיבת הפתעה כמו שצריך! (נוותר לו על הקבבים
). אבל ברצינות אולי נעשה משהו לרגל השנה??

מירה1963

New member
איפה יש עוד הופעה של רוג'ר? בארה"ב?

אני הייתי בהופעה בנווה שלום וממש נהנתי.. עכשיו הבן שלי רוצה להנות אז מי שיודע פרטים על עוד הופעה קרובה (וגם במרחק) מוזמן להגיד!

flowerboy69

New member
ממש עוד חודש זה שנה

מאז הייתי באנגליה והגשמתי 2 חלומות-לנסוע לשם ולראות משהו מהפלויד בחי-גילמור ורייט באלברט הול.אתמול נתקלתי בדיסק למחשב ובו תמונות שצילמתי באנגליה וכמה מההופעה...מתגעגע מאוד לכל זה זה כמו חלום ככ קסום... כדי לסגור את המעגל כבר אין לי סבלנות ליציאת הדיוידי מההופעות שם שזה יהיה הכי קרוב שאפשר לדבר האמיתי...

oneman2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ת'כלס, השיר הזה ו"הספירה לאחור האחרונה" הם שני השירים שמסכמים את המוזיקה של ה-S'80 מכל הבחינות.

c h i r o

New member
אוי הזיכרונות....

כן ישר עולים לי התמונות: שרוולים תפוחים, מכנסי בלון, עשן בדיסקוטק, תסרוקות מוזרות....אוי 80 , אני לא מאמינה שיש מגמה של חזרה לשם, הדבר היחיד הטוב כנראה מהתקופה זה החומה, רק שבתקופה ההיא לצערי הרב BIG A JAPAN וכל החבר'ה (אני לא מספרת איזה להקה הערצתי, זה קצת עצוב) היו בראש העדיפויות.... כמובן ש-WE DONT NEED NO.... הכרתי ,בגלל הקליפ הזה פחדתי ללכת לבית ספר כי חשבתי שיכנסו אותי לתוך מטחנת בשר....

c h i r o

New member
טוב אני אגיד

אבל תבטחו לא לצחוק, אפילו לא בלב.... אני לקחתי את כל ה-80 עד הסוף, הלבוש ההופעה וכל הגועל של ה-80 , כן כן גם חותלות וכפפות בלי אצבעות....בגלל זה אני כל כך מתעבת את התקופה. אז הערצתי , ואני ממש פוגעת בכבוד הפלויד כאן שאני כותבת את זה באותו משפט, את WHAM כן כן ג'ורג' מייקל.....היו לי בערך 100 פוסטרים על הקיר ועוד קלסרים מלאים בכתבות..... אוי הבושות. טוב אני הולכת לשמוע SHINE ON כדי למחוק את הזיכרונות

זה הכל? ../images/Emo13.gif

כבר חשבתי... a flock of seagulls או modern talking או אפילו twisted sister ולהקות "שיער פודל" כדומה...

c h i r o

New member
../images/Emo6.gif

modern talking גדול!! לא את הזוועות האלו לא תליתי על הקירות.... (זה לא אומר שלא שמעתי...
) טוב שהגעתי ל-י"ב התחלתי לשמוע גם פוליקר, שלמה ארצי ושלום חנוך....
טוב אני יודעת שאולי אני מגזימה שאני ככה מרגישה ל-80 אני בטוחה שהיו דברים טובים גם (אה כן שמעתי גם את קווין אז אני עדיין בסדר) אבל אני לא יודעת אולי בגלל שאני חדשה שוב בפלויד ודיי מתלהבת אבל כל פעם שאני שומעת אותם אני מתמלאת באושר כזה, אני כל כך נהנת זה כאילו אני שומעת מוזיקה בפעם הראשונה וזה גם לא רק לשמוע את המוזיקה זה להרגיש אותה ממש להרגיש, זה פשוט מדהים, ולכן קשה לי אם המוזיקה שהייתה ב-80 כי היא סתמית נורא. אבל מה המסיבה לקראת השנה לרוג'ר??

Anuerysm

New member
כן האמבל פאי בהחלט נוגדים את האייטיז

אלא אם דיברת על השיין און הפחות טוב

oneman2

New member
אבל אין מה להגיד

הקליפים של בון ג'ובי וואן היילן מהתקופה הזאת הם הכי גדולים שיש...

itaikuskus

New member
זה יכול להיות נכון

אם מבטלים את ההארדקור פאנק, הט'ראש מטאל, הלהקות שאשכרה היו ממש טובות בהייר-מטאל והסינת'-פופ האינדי, הסקא, הרגאיי, הפולק ועוד מלא מלא סגנונות שהביאו נציגים שצבעו את שנות ה80 לטוב ולרע.

נצל"ש הופעה של ווטרס

http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=413113 העלתי לבלוג שלי שלל תמונות מההופעה וטיפה מלפני של דברים שקשורים לה! כולכם מוזמנים לראות להגיב לחלוק ועוד כל מיני דברים! נפגש !

למעלה