אז עכשיו אחרי שביג ג'ון פרש, מי השופט מספר 1?

talhorm

New member
אז עכשיו אחרי שביג ג'ון פרש, מי השופט מספר 1?

בעקבות ההחלטות המעצבנות של השופטים באירועים הגדולים האחרונים בMMA, מעניין אותי לשמוע מי אתם חושבים שהשופט הכי טוב היום? הרב דין? דן מרגליוטה? מזגאטי? ימאסקי? לבין? לדעתי איב לבין... הוא נותן לחבר'ה להרביץ ולהמשיך את הקרב, אבל אם זאת הוא יודע מתי לעצור בזמן בניגוד להרב דין למשל, שהאמת השתפר פלאים, אבל איב לבין הוא מאוד אנדרייטד לדעתי ולא מקבל מספיק קרדיט. גם ימאסקי לא רע. מרגליוטה נוראי... תפסתי ממנו דווקא, אבל אחרי האירוע של ELITE XC, וUFC85... אני מחשיב אותו לאחד הגרועים

favor

New member
מסכים, גם אני חושב שלאבין

אני לא אשכח לו את הקרב בין מרקוס דיוויס לפול טיילור, טיילור היכה את דיוויס למוות, כל שופט אחר היה עוצר את הקרב אבל דיוויס התאושש ובסוף ניצח. זה גדולה של שופט, צריך לדעת מתי לעצור ומתי לא לעצור. הרמה של השופטים ממש על הפנים ונראה שהם יתנו לדין לתפוס את הנעליים של מקארתי כמו שרוגן כבר כינה אותו באירוע "השופט מס' 1 בעולם(!?!?!)" הנורמלי היחיד זה בעצם לאבין, מנוסה, קר רוח והחלטי. למרות שהוא לא כריזמטי ופחות בולט באירועים בארה"ב. אולי בגלל מוצאו הצרפתי. באירועי האגרוף\MMA שנערכים באירופה וקנדה הוא דוקא מאוד מוערך.

doom23

New member
אממ

כרגע היחיד בלי פאשלות זה לבין ... עד כמה שאני זוכר .. אז כנראה שהוא מספר אחת ... הרב דין נכון השתפר פלאים לעומת הטרור שהיה עושה פעם ... נראה לי מזאגטי גם טוב ... חוץ מדברים קטנים הוא דיי אחלה ... מרגליוטה אכן מאכזב ... ציפתי שהוא יחליף את ג'ון בתדמית אבל מאכזב מאד ...

למעלה