אז עכשיו אני מבולבלת קצת

KoSeMeT

New member
אז עכשיו אני מבולבלת קצת

אחרי עיון מדוקדק בביוגרפיה שלה באתר הרשמי, הבנתי שאת מבול היא כתבה במקור באנגלית ותרגמה אותו לעברית, כמו עוד כמה שירים. אז איזה שירים כתבו לה ואיזה היא כתבה? מבלבלת משהו הבחורה.

את מבול היא כתבה באנגלית

ותירגמה אותו לעבורית יחד עם אלונה קמחי אם אני לא טועה. את "מיהו המילל ברוח" כתב אברהם חלפי או משהו כזה. יש את חמסין, שכתבה לאה גולדברג ושירים של יונה וולך שהיא הלחינה: קסיוס אה, וזהו? אולי יש עוד אבל אני לא זוכרת

אם אני לא טועה..

את כל הלחנים והעיבודים מהדיסק "אתה חברה שלי" עשה ערן צור.. ושתי השירים האלו מתוך הדיסק הזה.

Clear Day

New member
חוץ מאלה שהיא הלחינה...

יש לה גם לא מעט קאברים לא רעים בכלל ל: שחקי שחקי- במקור של אריק לביא שח מט- במקור של חווה אלברשטיין כולם יודעים- במקור של אהוד בנאי (עיבוד מעולה!) אה, והיא גם שרה עם ערן צור את "זה לא זה" של יונה וולך, נראה לי שערן צור הלחין. נראה לי שיש עוד איזה קאבר או שניים שפרחו מזכרוני...

KoSeMeT

New member
אז חוץ ממבול

והשירים באנלגית בדיסק, איזה שירים שלה?

שבלולה2

New member
שחמט

ואת שחמט שהבנתי שהיא גם ביצעה (למרות שלצערי לא יצא לי לשמוע ואני אשמח לגלות איך זוכים לשמוע את זה) כתב חנוך לוין

Clear Day

New member
יש בקאזה את שח-מט

ואם את לא מוצאת אני יכולה לשלוח לך למייל או לאייסיקיו. כמובן שזה לא כמו לשמוע את זה בהופעה בתמונע
שיר מעולה. שמאלני/פציפיסטי למדי. מאלה שתמיד "מתאימים למצב"

שישיץ

New member
לא מצאתי את שחמט

נורא מעניין אותי לשמוע.. אם תוכלי לשלוח לי באייסיקיו 336851748 תודה..

שבלולה2

New member
שחמט2

תשמעי ברורו ששחמט זה שיר מעולה כי חנוך לוין כתב אותו ואם זה נשמע לך כמו טקסט איכותי אז הרשי לי להמליץ לך על הספר "מה אכפת לציפור" שמלא בטקסטים הגאוניים של חנוך לוין שלצערי הרב נכתבו בשנות השישים שבעים (קצת שמונים) ועדיין מתאימים למצב...

שישיץ

New member
יש לי תספר

ואת כל המחזות שלו.. הוא מעולה.. וגם שמעתי את רונה בניצנים שרה את שחמט אבל לא קישרתי כי שמעתי אולי פעם פעמיים את השיר בביצוע המקורי של חוה אלברשטיין

למעלה