אז עכשיו זה באמת סופי...

אמא המי

New member
אז עכשיו זה באמת סופי...

נעים לשבת בצל קורתכן. השכנים נאים עד מאד. (וכן ציטטתי את דירה להשכיר שבשבועיים האחרונים אני קוראת כבר מתוך שינה) תיכף אגיב קצת להודעות מלמטה ובנתיים אשמח לשמוע מכם האם אתם נתקלים בתופעה של מאבק בין תאומיכם על תשומת הלב שלכם (בטח שכןןןן שאלה רטורית וטפשית למדי) וכיצד אתם פותרים את הענין כדי לא להגיע למצב המכאיב, תרתי משמע, שרווח בביתינו בימים האחרונים. מיכל נתלית על אמא וכשיונתן מתקרב היא שורטת או מכה או פשוט צועקת לך מכאן אמא רק שלי. ניסינו דיבורים, תשומת לב אישית, הפרדת כוחות ובנתיים דבר לא עוזר פרט לכך שאני בתפקיד השוטר (פעם טוב ופעם רע). אנא הושיעו. עדנה של הדס מיכל ויונתן

נירית1

New member
בזה עוד אין לי נסיון אבל רק רציתי

לברך אותך ברוכה הבאה בצל קורתנו
. התאומות שלי צעירות מדי אז אני בינתיים רק אוספת עצות ורעיונות. ולדעתי אנחנו מכירות מזמנים אחרים מפורומים אחרים ועוד הרבה לפני שילדתי. איזה כייף שאני לא לבד פה בשעות כאלו למרות שאני פה בדרך כלל בשעות מאד מוזרות.

אמא המי

New member
נירית : פרטי הסבירי ונמקי ../images/Emo32.gif

את פשר הכרותינו. האם אנו חוזרים אל גיל הנעורים ואל חיפה האדומה ? אם כן שמחה מאד לפגוש אותך פה ולא רק בעת טיפול בקטנטנים. בנות כמה התאומות ?

נירית1

New member
אני שולחת לך מסר - והתאומות שלי

בנות שלושה שבועות. ויש לי גם בן בן שנתיים+10 וד"א ממש לא מחיפה

anat30g

New member
מאבק בין תאומים

אצלי כמעט שאין מאבקים של ממש... למרות שבתקופה האחרונה הם החלו לריב - אבל זה לא על תשומת הלב של אמא או אבא - אלא על צעצועים או איזה קלטת הם יראו בוידאו.... התאומים שלי בני שנתיים ו4 ח´. אולי הם צעירים מידי - בגדול הם לא ילדים של ידיים ולעיתים רחוקות מתרפקים ממש - למרות שיש אחד שיותר אוהב שיחזיקו אותו ויחבקו אותו והשני "אמא די!" כל פעם אני מחבקת ומנשקת. אבל - אם אחד נופל ומתחיל לבכות ואני מרימה לחבק ולהרגיע - פתאום אני מוצאת גם את השני על הרצפה בבכי מדומה - שארים גם אותו. ענת

keren1

New member
בימים האחרונים (אני מאשימה שוב

את המחלות) כולם רוצים ידיים. כולם רוצים נשיקה (בבת אחת) שני בוכה ורוצה ידיים ואז מתן משתטח על הרצפה ורוקע ברגליו גם הוא רוצה ידיים ואז הגדולה באה גם היא רוצה אותכי (ידיים בשפה שלה). בקיצור אני מתיישבת על הרצפה ומלבישה את כולם עלי. מה לעשות. הם מאד מסובבים..עיפיים (מאד נדיר). מתן קיבל אתמול מכה בראש אז אמרתי לו "אוי מתן קיבל מכה...בוא לאמא אני אתן נשיקה". אחרי שתי שניות שני ניגשת אלי ומצביעה על הראש שלה ואורמת "מכה מכה" ומחכה לנשיקה....אני אוכלת אותה בלי מלח. אז זה באמת קשה להרים את כולם על הידיים אבל אני כבר מרימה את התאומים ביחד (יש לי כבר אימון של שנה וחצי) אז מסתדרים. ואם הם באים ומבקשים נשיקה אני בטח שלא אומרת לא רק אוכלת אותם....

טל של 4

New member
קודם כל תחזיקי מעמד...

זאת תקופה קשה שלדעתי פשוט צריך לעבור אותה! עוד לא היה לי עם התאומות אבל עם הגדולים יש לי המון. כשיואב עלי נועם לא יכולה לסבול את זה! היא תמציא כאבים, תבכה, תקטר, תדחוף, אבל ברגע שהאלימות מתחילה אני שולחת לחדר. בלי הסברים (כי הם כבר יודעים שאצלינו בבית לא מרביצים) ובלי להרים את הקול. נועם תלכי לחדר שלך עד שתרגעי. זה עוזר כי הגבול ברור, זה לא שהיא מוותרת אבל לפחות משתמשת בעיקר במילים. אני מסבירה ומפרידה אבל בקטעים האלה אני לא מוותרת לה ושוב ושוב מסבירה שגם את יואב אני אוהבת וגם אותה וגם אותו אני רוצה לחבק ובעוד כמה דקות אחבק אותה וכולי וכולי. עוד פשרה שיש לנו זה שיואב מפנה רגל אחת כל אחד מהם יושב על רגל ואני מחבקת את שניהם בישיבה כמובן.ואז כולנו צוחקים ואומרים שחבל שלאמא אין 4 רגלים ו4 ידיים!!!

keren1

New member
טל תתארי לך

משתוללת ומנסה לסלק את החורף עם 4 רגלים ו- 4 ידיים לא רק שתפלי אל החורף בטוח יברח!!!!!

למעלה