אז עכשיו כשהעונה הסתיימה(באמת
)

pilot promo

New member
אז עכשיו כשהעונה הסתיימה(באמת../images/Emo3.gif)

תמה לה העונה הראשונה והשנייה מתקרבת אלינו בצעדי ענק(עוד 10 ימים)-רובנו היו לחוצים כשטום וג'וליה החליטו את מי להשאיר בחיים והתרגשו כשנורה וקיטי נפרדו מג'סטין כשנסע לעיראק אבל- מה יקרה עכשיו? שרשרו לכן את כל ההשערות שלכם לגבי כל הדמויות והאחים והאחיות שאתם אוהבים-מה יקרה לג'סטין?לאן היחסים בין קווין לאח של רוברט יגיעו?האם רוברט וקיטי באמת יתחתנו? אם קראתם ספויילרים תנסו לשלב אותם בתוך מה שאתם חושבים\רוצים שיקרה...

Aviyush

New member
איזה פרק מקסים זה היה../images/Emo7.gif

ממש נוגע ללב!
ובכלל, סדרה מדהימה! אין לכם מושג כמה אני שמחה שיצא לי לראות אותה
בקשר לעונה השנייה, אני מקווה מאודדדדדדדד שהיוצרים לא יהיו רעים ויהרגו לי את ג'סטין
אני מקוה שקיטי ורוברט יתחתנו!
שהתינוקת של טומי וג'וליה תהיה בסדר וגם שרבקה תספר לשרה מה קרה ושרה וג'ו יחזרו:) נראה לכם שסול באמת הומו?
איכשהוא ממש לא נראה לי

pilot promo

New member
מה?!הדבר האחרון שאני רוצה

שקרה זה ששרה וג'ו יחזרו אחד לשני הם כל כך לא מתאימים אני רוצה שיחזירו את ההוא מהעבודה הקודמת שלה שכמעט היה בינהם רומן(זוכרים?)ואז אולי יתפתח בינהם משהו וחוץ מזה אני חושב שגירושים זה משהו שהסדרה עוד לא נגעה בו ועם כישורי הכתיבה המעולים של הכותבים הם יוכלו לעשות מזה קו עלילה מעולה...!

L O T E M U S H

New member
ממש מסכימה איתך!

גם הדבר האחרון שאני רוצה זה שהם יחזרו.. מגיע לשרה מישהו הרבה יותר טוב שבאמת יאהב אותה! וגם ככה ג'ו כבר ממש מיצה את עצמו

Aviyush

New member
יכול להיות שאת צודקת

אבל ממש עצוב לי בשביל פייג'
חוץ מזה שרואים שג'ו אוהב את שרה, הוא פשוט מלא רגשי נחיתות אבל כשאת אומרת את זה באמת אולי עדיף שיביאו את ההוא מהעונה הקודמת:) זה יהיה מעניין

blur2

New member
אני דווקא כן מקווה שהם ישארו ביחד ../images/Emo4.gif

pilot promo

New member
אבל אין שום טעם שהם ישארו ביחד...

הם התחתנו,הם הביאו ילדים,היו להם בעיות בנישואים אלו הדברים שקורים לזוגות נשואים ואם הם ישארו ביחד בעונה הבאה העלילה שלהם תהפוך להיות עלילת גומי וקיטשית באופן מטורף-ונכון שהסדרה הצליחה לעשות רגעים קיטשיים באופן מטורף לרגעים מרגשים ונוגעים ללב אבל השאלה היא כמה זמן זה יחזיק והרבה סדרות אחרות לא הצליחו-ולעומת זאת גם "אחים ואחיות" וגם "עמוק באדמה" הראו שדרמות משפחתיות זה לא בהכרח אופרות סבון אבל עדיין קשה מאוד להתחמק מכאלו דברים ואני חושב שכדאי לכותבים לשחק על בטוח-בעיקר בעונות הראשונות...

YaEl 15

New member
תגובתי על הפרק הזה :

היה מדהים !! ממש אהבתי. קודם כל, זו סדרה נפלאה, שלמרות שיש לה את הסיפור מסגרת, וקווי העלילה הכי פשוטים בעולם, הם מצליחים להגיע לעומק מיוחד. וחשוב יותר - בקושי לרדת לקלישאות ! הפרק היה מדהים. סגירת מעגל, מכל הבחינות. נורה אני לא יודעת מה אתכם, אני ראיתי בקפיצה של נורה לבריכה כמעין סגירת מעגל. בתחילת העונה, אם אתם זוכרים, נורה קפצה לבריכה בסוף הפרק (דרך אגב,צילום ממש מעולה!). ובפרק הזה, אחרי שהיא הצליחה להניח מאחוריה את כל הפחדים שלה, והפכה לאישה עצמאית, שלא צריכה את בעלה כדי להרגיש שלמה, שמצאה את עצמה מחדש וגילתה מי היא באמת - היא שוב קופצת לבריכה
לא יודעת.. בעיניי זו מן סמליות כזו. אני שמחה גם, שהיא סיימה את העניינים הלא-גמורים שהיו לה עם הולי. אפשר לומר, שהיא השלימה עם קיומה מזמן, אבל הפרק הזה, הראה באמת כמה היא מוכנה לשים את העבר מאחוריה (לא "לשכוח ולסלוח" אלא פשוט להמשיך הלאה) ולהסתכל לעתיד. היא הצליחה גם להשלים עם העובדה שג'סטין יוצא שוב למלחמה, ושיש בזה סכנה אמיתית. שמחתי שהם הצליחו בסוף להיפרד
אם כבר מדברים, סאלי פילד הייתה מצויינת בפרק הזה, בכל הסצנות עם ג'סטין, ובכלל, בכל העונה
היא השחקנית המעולה ביותר בכל הצוות הזה, ומוסיפה המון. שרה אני לא כ"כ יכולה לומר מה הולך לקרות לשרה. אולי העובדה שהעונה נגמרה, ואין שום סימן לג'ו, מרמזת לנו - שזה פשוט לא הולך לקרות. מה שחשוב יותר בעיניי, זה שגם היא, הצליחה להשלים עם קיומה של הולי, ועם היותה חלק בלתי נפרד מהווקרים (כל הכבוד לה, אני עדיין נוטרת קצת טינה
לא כמו בהתחלה, אבל עדיין) ובניגוד לנורה, שעשתה את הצעד הזה, או לפחות הלכה לקראתו, היא משלימה עם הולי רק עכשיו... באמת בסוף יצא לה נאום מוצלח. שמתם לב, שלפעים רייצ'ל נותנת למבטא שלה קצת לחמוק?
שכחתי באיזו מילה, אבל הייתה אחת שממש שמעו את המבטא
קווין אני שמחה בשבילו
כל העונה אנחנו רואים אותו מתלבט ומחפש משהו, ואולי, הוא סוף סוף מצא
סקוטי לא ממש התאים לאופי שלו לדעתי. ועם צ'ד הוא בטח ובטח שלא הסתדר. מה שהוא צריך עכשיו, זה משהו מסורתי, ויציב. אולי ג'ייסון מתאים. שיהיה לו בהצלחה
הוא האח הכי חמוד
ג'וליה וטומי האמת שאין לי הרבה מה לומר בעניין, אבל לא כמו קיטי, שאני פוסחת עליה לחלוטין, החלטתי בכל זאת לכתוב משהו
אחד הדברים שאני מקווה שיקרו בעונה הבאה, זה שהעניין שלהם יסתדר. למרות שהם עניינו אותי פחות מכל השאר בד"כ, עד עכשיו. לא הגבתי בפרק הקודם, אבל באמת כל הכבוד לטומי, שהוא הצליה להשלים עם (וואו, דה ז'ה וו... כמה פעמים כתבתי "הצליח/ה להשלים?
) העבודה שהוא לא יהיה האב הביולוגי, והבין שהגנים משנים פחות במקרה הזה. מעניין מה היה קורה, אם הם היו מגלים מי האבא האמיתי - קווין או ג'סטין. למשל אם התנקות חלילה וחס, הייתה צריכה תרומת מח עצם או משהו כזה... מעניין איך אז הם היו מגלים. אבל זה בטח לא יקרה - יש להם מספיק צרות גם ככה
הסמליות במותו של וויליאם, כדי להציל את אליזבת', הייתה מעולה, גם זה היה מעגלי, עם מותו של ווילאם ווקר (הראשון) הרווחנו משהו חדש, עבור כמעט כל אחד מבני המשפחה, ופה, עד כמה שזה מגעיל לומר, גם הרווחנו משהו... לא יודעת איך להסביר
ג'סטין אין לי מה לכתוב לגביו בפרק האחרון. מה שמוזר, לדעתי, שאת השינוי שלו, הוא עשה בחלק ממש מוקדם של העונה. והוא באמת השתנה לגמרי, ממכור מסומם, הוא הפך לאדם אחראי, וטוב יותר באופן כללי. בקשר לעצה שהוא נתן לרבקה - מעניין מה יקרה עכשיו. מעניין איך תיהיה התגובה שלה... אבל זה יהיה הדבר הנכון מצידה לספר. ועוד כמה דברים:
קטע קורע: דודה קת'רין: אתה יודע להכין אורגזמה עצבנית? (או משהו כזה?..) טומי: לא, אבל אני מניח שאת תלמדי אותי, נכון? אני לא זוכרת באופן מדוייק, אבל זה היה ממש מצחיק. בכלל, היה פרק מעולה גם מבחינת הומור.
קיטי מק'אליסטר - ייקח זמן להתרגל לזה. :-S וברור שהם מתחתנים.. לא? או ש.. לא יודעת.. למה שזה לא יקרה?
סול הומו?????!!!!!???!? או שהוא מתכוון למשהו אחר?? אם הוא הומו, אני מורידה בפני הכותבים את הכובע - את זה - לא צפיתי ! אבל זה.. מוזר.. הולי, והכל..
אני מתה על הדוד ג'ק!
משפחת מקאליסטר קורעת
אבל אין כמו הווקרים
הלוואי שהעונה הבאה תיהיה מעולה כמו זו, ושהם לא יאבדו את מה שמייחד אותם...

Aviyush

New member
אהבתי את מה שכתבת../images/Emo9.gif

מה שרשמת על כולם, ובעיקר על נורה ממש נכון!
ובאמת גם אני שמתי לב לכמה מילים במבטא אוסטרלי שרייצ'ל אמרה, אבל זה דווקא היה חמוד
תמיד זה ממש בולט כשהיא אומרת אקסטרה הוט (יעני בפירסומת
) והקטע עם הברכה היה פשוט מדהים! אגב רייצ'ל, ראיתם שהיא היחידה שקפצה קפיצת ראש?
ממש מתאים לה להיות שחיינית

Helter Skelter1

New member
כן!../images/Emo45.gif

וכשהיא הייתה במים האי עלתה על הגב של טומי (?) וקפצה!!או שהוא הטביע אותה... לא זוכרת בדיוק. זה היה ממש חמוד. אבל זה היה כמו מן התפרצות כזאת כי בדרך כלל היא די מאופקת. אני אוהבת אותה

YaEl 15

New member
ברשות pilot promo אני מוסיפה גם את

השאלות מהפאדיחה של פעם קודמת
ואם בא לכם, תענו... אז, שבוע שעבר הסתיימה לה העונה ראשונה של "אחים ואחיות"(והפעם באמת
) ולי אישית, היא תחסר. לכבוד סיום העונה, בוא ננסה להעמיד פנים שאנחנו פורום פעיל, ונפתח דיון ארוך וחופר. אז.. כמה שאלות: (פרטו, נמקו, הסבירו, והרחיבו)
מה דעתכם הכללית על הפרק האחרון? האם הוא איכזב אתכם, או היה ממצה בתור הפרק האחרון לעונה?
הרגשתם שהיו קצוות לא סגורים? שאחד מהאחים, או שאר הדמויות נזנח?
הייתם מרוצים מהסיום? יש משהו שהייתם רוצים לשנות?
למה אתם מצפים בעונה הבאה? (שזה שאלה שפיילו כבר שאל, אבל בכל זאת.. אם יש למישהו משהו להוסיף..)

Aviyush

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מה דעתכם הכללית על הפרק האחרון? האם הוא איכזב אתכם, או היה ממצה בתור הפרק האחרון לעונה? הוא היה פשוט מדהיםםםםם ומרגש
היום שאלתי ילדה בכיתה שלי שגם רואה אחים ואחיות מה דעתה על הפרק האחרון והיא כזה "מההההההההההההההה???!!! פרק אחרון?????" חח אבל אז היא אמרה שהיא באמת הרגישה שהפרק היה טוב מידי
הרגשתם שהיו קצוות לא סגורים? שאחד מהאחים, או שאר הדמויות נזנח? מן הסתם היו כמה קצוות לא סגורים.. אבל צריך לשמור משהו לעונה הבאה לא? :)
הייתם מרוצים מהסיום? יש משהו שהייתם רוצים לשנות? הייתי מאוד מרוצה, זה היה סיום מקסים
למה אתם מצפים בעונה הבאה? (שזה שאלה שפיילו כבר שאל, אבל בכל זאת.. אם יש למישהו משהו להוסיף..) שתיהיה ממכרת כמו זו ואפילו יותר

Helter Skelter1

New member
עונה:

מה דעתכם הכללית על הפרק האחרון? האם הוא איכזב אתכם, או היה ממצה בתור הפרק האחרון לעונה? הפרק היה הכי ממצה שאפשר לדעתי. הוא היה נורא מרגש:,-( והסיום היה סיום מנצח
הרגשתם שהיו קצוות לא סגורים? שאחד מהאחים, או שאר הדמויות נזנח? קצוות לא סגורים? בשביל זה יש את העונה הבאה
ואף אחד לא נזנח. הכל היה מושלם. הייתם מרוצים מהסיום? יש משהו שהייתם רוצים לשנות? בארור!!11 מה יש לשנות בכזה סיום מושלם?! למה אתם מצפים בעונה הבאה? (שזה שאלה שפיילו כבר שאל, אבל בכל זאת.. אם יש למישהו משהו להוסיף..) האמת היא שזה ממש מוזר לי שיש סיכוי שסול הומו או היה כזה. אני מעדיפה שיהיה עם הולי! ושיהיו יותר סצינות רומנטיות שלהם יחד. חוץ מזה, אני מצפה לעונה אפילו יותר טובה מהקודמת. עונה של משפחתיות, דילמות והרבה הרבה יותר מתח.

למעלה