תגובתי על הפרק הזה :
היה מדהים !! ממש אהבתי. קודם כל, זו סדרה נפלאה, שלמרות שיש לה את הסיפור מסגרת, וקווי העלילה הכי פשוטים בעולם, הם מצליחים להגיע לעומק מיוחד. וחשוב יותר - בקושי לרדת לקלישאות ! הפרק היה מדהים. סגירת מעגל, מכל הבחינות.
נורה אני לא יודעת מה אתכם, אני ראיתי בקפיצה של נורה לבריכה כמעין סגירת מעגל. בתחילת העונה, אם אתם זוכרים, נורה קפצה לבריכה בסוף הפרק (דרך אגב,צילום ממש מעולה!). ובפרק הזה, אחרי שהיא הצליחה להניח מאחוריה את כל הפחדים שלה, והפכה לאישה עצמאית, שלא צריכה את בעלה כדי להרגיש שלמה, שמצאה את עצמה מחדש וגילתה מי היא באמת - היא שוב קופצת לבריכה
לא יודעת.. בעיניי זו מן סמליות כזו. אני שמחה גם, שהיא סיימה את העניינים הלא-גמורים שהיו לה עם הולי. אפשר לומר, שהיא השלימה עם קיומה מזמן, אבל הפרק הזה, הראה באמת כמה היא מוכנה לשים את העבר מאחוריה (לא "לשכוח ולסלוח" אלא פשוט להמשיך הלאה) ולהסתכל לעתיד. היא הצליחה גם להשלים עם העובדה שג'סטין יוצא שוב למלחמה, ושיש בזה סכנה אמיתית. שמחתי שהם הצליחו בסוף להיפרד
אם כבר מדברים, סאלי פילד הייתה מצויינת בפרק הזה, בכל הסצנות עם ג'סטין, ובכלל, בכל העונה
היא השחקנית המעולה ביותר בכל הצוות הזה, ומוסיפה המון.
שרה אני לא כ"כ יכולה לומר מה הולך לקרות לשרה. אולי העובדה שהעונה נגמרה, ואין שום סימן לג'ו, מרמזת לנו - שזה פשוט לא הולך לקרות. מה שחשוב יותר בעיניי, זה שגם היא, הצליחה להשלים עם קיומה של הולי, ועם היותה חלק בלתי נפרד מהווקרים (כל הכבוד לה, אני עדיין נוטרת קצת טינה
לא כמו בהתחלה, אבל עדיין) ובניגוד לנורה, שעשתה את הצעד הזה, או לפחות הלכה לקראתו, היא משלימה עם הולי רק עכשיו... באמת בסוף יצא לה נאום מוצלח. שמתם לב, שלפעים רייצ'ל נותנת למבטא שלה קצת לחמוק?
שכחתי באיזו מילה, אבל הייתה אחת שממש שמעו את המבטא
קווין אני שמחה בשבילו
כל העונה אנחנו רואים אותו מתלבט ומחפש משהו, ואולי, הוא סוף סוף מצא
סקוטי לא ממש התאים לאופי שלו לדעתי. ועם צ'ד הוא בטח ובטח שלא הסתדר. מה שהוא צריך עכשיו, זה משהו מסורתי, ויציב. אולי ג'ייסון מתאים. שיהיה לו בהצלחה
הוא האח הכי חמוד
ג'וליה וטומי האמת שאין לי הרבה מה לומר בעניין, אבל לא כמו קיטי, שאני פוסחת עליה לחלוטין, החלטתי בכל זאת לכתוב משהו
אחד הדברים שאני מקווה שיקרו בעונה הבאה, זה שהעניין שלהם יסתדר. למרות שהם עניינו אותי פחות מכל השאר בד"כ, עד עכשיו. לא הגבתי בפרק הקודם, אבל באמת כל הכבוד לטומי, שהוא הצליה להשלים עם (וואו, דה ז'ה וו... כמה פעמים כתבתי "הצליח/ה להשלים?
) העבודה שהוא לא יהיה האב הביולוגי, והבין שהגנים משנים פחות במקרה הזה. מעניין מה היה קורה, אם הם היו מגלים מי האבא האמיתי - קווין או ג'סטין. למשל אם התנקות חלילה וחס, הייתה צריכה תרומת מח עצם או משהו כזה... מעניין איך אז הם היו מגלים. אבל זה בטח לא יקרה - יש להם מספיק צרות גם ככה
הסמליות במותו של וויליאם, כדי להציל את אליזבת', הייתה מעולה, גם זה היה מעגלי, עם מותו של ווילאם ווקר (הראשון) הרווחנו משהו חדש, עבור כמעט כל אחד מבני המשפחה, ופה, עד כמה שזה מגעיל לומר, גם הרווחנו משהו... לא יודעת איך להסביר
ג'סטין אין לי מה לכתוב לגביו בפרק האחרון. מה שמוזר, לדעתי, שאת השינוי שלו, הוא עשה בחלק ממש מוקדם של העונה. והוא באמת השתנה לגמרי, ממכור מסומם, הוא הפך לאדם אחראי, וטוב יותר באופן כללי. בקשר לעצה שהוא נתן לרבקה - מעניין מה יקרה עכשיו. מעניין איך תיהיה התגובה שלה... אבל זה יהיה הדבר הנכון מצידה לספר. ועוד כמה דברים:
קטע קורע: דודה קת'רין: אתה יודע להכין אורגזמה עצבנית? (או משהו כזה?..) טומי: לא, אבל אני מניח שאת תלמדי אותי, נכון? אני לא זוכרת באופן מדוייק, אבל זה היה ממש מצחיק. בכלל, היה פרק מעולה גם מבחינת הומור.
קיטי מק'אליסטר - ייקח זמן להתרגל לזה. :-S וברור שהם מתחתנים.. לא? או ש.. לא יודעת.. למה שזה לא יקרה?
סול הומו?????!!!!!???!? או שהוא מתכוון למשהו אחר?? אם הוא הומו, אני מורידה בפני הכותבים את הכובע - את זה - לא צפיתי ! אבל זה.. מוזר.. הולי, והכל..
אני מתה על הדוד ג'ק!
משפחת מקאליסטר קורעת
אבל אין כמו הווקרים
הלוואי שהעונה הבאה תיהיה מעולה כמו זו, ושהם לא יאבדו את מה שמייחד אותם...