אז עכשיו מכירים אותי בשוק כזאת שמחפשת אפונה מוזרה
עברתי ליד השוק בשלישי בערב ורציתי לקנות אפסרגוס ואפונת שלג.
רק אחד אמר לי שהיה לו אבל נגמר, 2 שאלו מה זה, לאחרים לא היה.
אמרתי לאימא בדיוק מי אמר שיש לו.
היא עברה וחיפשה בשוק וכולם זכרו שמישהי חיפשה לפני כמה ימים.
מתקשרת אלי, אומרת לי שיש פה איזה 4 סוגים ואין לה מושג מה אני רוצה.
אמרתי לה לשאול עובד. למה היא לא עשתה את זה לבד.
בדיוק איפה שאמרתי לה, הוא אמר שהוא מביא רק אם מזמינים.
היא הזמינה והוא לקח מקדמה של 10 ש"ח
מחר מקווה שיביא.
יש לי גם שאלת בישול:
1. הבנתי שצריך להוריד מהאספרגוס חלק מלמטה. כמה להוריד?
ממש קצת או שיש שם ממש חלק שצריך להוריד.
2. הבנתי שבאפונת שלג גם צריך להוריד איזה קצוות...
עברתי ליד השוק בשלישי בערב ורציתי לקנות אפסרגוס ואפונת שלג.
רק אחד אמר לי שהיה לו אבל נגמר, 2 שאלו מה זה, לאחרים לא היה.
אמרתי לאימא בדיוק מי אמר שיש לו.
היא עברה וחיפשה בשוק וכולם זכרו שמישהי חיפשה לפני כמה ימים.
מתקשרת אלי, אומרת לי שיש פה איזה 4 סוגים ואין לה מושג מה אני רוצה.
אמרתי לה לשאול עובד. למה היא לא עשתה את זה לבד.
בדיוק איפה שאמרתי לה, הוא אמר שהוא מביא רק אם מזמינים.
היא הזמינה והוא לקח מקדמה של 10 ש"ח

מחר מקווה שיביא.
יש לי גם שאלת בישול:
1. הבנתי שצריך להוריד מהאספרגוס חלק מלמטה. כמה להוריד?
ממש קצת או שיש שם ממש חלק שצריך להוריד.
2. הבנתי שבאפונת שלג גם צריך להוריד איזה קצוות...