אז עכשיו שעברה שנה מאז שיצא "חיפה 87" ..

אז עכשיו שעברה שנה מאז שיצא "חיפה 87" ..

אני בטוחה שכבר שמעתים אותו איזה פעם פעמיים שלוש..
מה דעתכם עליו באופן כללי ? ומה דעתכם על כל אחד מהשירים ??? : 1. הייתכן 2. איתך 3. הכל נרגע 4. היי 5. חיפה 87 6. אהובתי 7. ארצות החום 8. ארץ יפה 9. ראשים לזנבות 10. מסובכת 11. חללית האם יאללה, תשתפו פעולה...

LOLI152

New member
../images/Emo6.gif

אין אין.. חיכיתי שייפתח משהו כזה..! XD 1. הייתכן- את כל כך יפה, הייתכן שהיינו פעם ביחד? שיר מקסים! מעט "חרוש".. 2. איתך שיר שעזר לי לעבור תקופה ממש לא משהו שהייתה לי השנה... שיר שעושה חיוך!:) איתך הלב הזה נפתח, וכל מה שהייתי אז נשכח... 3. הכל נרגע אחד ה-שירים.. כשהאלבום רק יצא הוא התאים עליי בול! היום קצת יותר נפתחתי, כבר מאמינה באנשים.. קצת יותר. סה"כ אם תשאלו אני בסדר, לא חושף את עצמי בכוונה.. שלא יראו לי את הלב כל כך פתוח... 4. היי השיר הכי אופטימי באלבום! עושה חיוך כל פעם! אני יכול לחיות עוד לא ראיתי כלום בנתיים... 5. חיפה 87 האהבה שלי לשיר התחילה בהופעה.. כשהוא שר את זה... אני נמסתי.. אני והחברה שבאה איתי פשוט הגבנו ב"ואו".. היית צריך להיזהר כשאתה עובר קרוב מדי לאנשים.. 6. אהובתי שיר שהצלחתי מאוד להתחבר אליו...... כאילו הוא נכתב עלי.. מול המראה יושבת, אותה ילדה נסערת מהיותה אישה, בגהינום הזה שנקרא אהבה.. זה פשוט כל כך התאים! 7. ארצות החום זה שיר שהתחברתי אליו אחרי תקופה מסויימת.. מצב שתיאר בדיוק את החצי שנה שעברה עליי.. איכשהו תמיד הצלחתי לרחף מעל, שום דבר לא נגע בי, הכל לקחתי קל..... וזה היה טוב ורע, מתוק ומגעיל. 8. ארץ יפה שיר שפשוט גורם ליבוב בלתי פוסק על הארץ המדהימה שלנו! ארץ יפה, כמה עוד תקברי בנייך!? 9. ראשים לזנבות ה-שיר מבחינתי. זה פשוט שיר שהורדתי מהדיסק למחשב והטענתי לפלאפון כדי לשמוע נון סטופ. התאהבתי בו! עולם מלא באנשים.. עולים יורדים יורדים עולים כמו עכברים רצים בעיגולים, ראשים לזנבות זנבות לראשים... 10. מסובכת מסובכת היה בדיוק השיר שהייתי צריכה.. הייתי כל כך מתוסבכת באותה תקופה, הייתי צריכה שמישהו יגיד לי שהוא תמיד יהיה שם.. שהוא לא מוותר עליי.. וואלה, השיר הזה פשוט עשה לי טוב! עד לקצה העולם אחרייך.. לא ארפה לא אתן שתיפלי...... 11. חללית האם גם שיר שיכולתי מאוד להזדהות איתו... גם אם הם צועקים עליך.. הם לא יראו אותך נשבר... חללית האם.. נטשה אותי.... פשוט ישבתי איתו בחוץ לבד והתנחמתי בו..... משום מה. בקיצור , כמו שאתם בטח מבינים.. זה הדיסק שהכי התחברתיאהבתיכאבתי של דניאל.. הוא נכנס לי עמוק לחיים.. והפך לחלק בלתי נפרד ממני.. וגם, הוא יצא יומיים לפני היום הולדת שלי.. (ב17.8) וקיבלתי אותו אז.. לתת לי קצת נחמה... תודה דניאל!

טוב אז ככה...

נתחיל בזה שנאמר שלפי דעתי זה הדיסק הכי מוצלח ומרגש שדניאל הוציא עד עכשיו...
1. הייתכן הסינגל הראשון שיצא מהדיסק שיר שממש אהבתי עם קצב אבל לאט לאט הוא איבד משהו וכמו שאמרו כבר הפך להיות חרוש... היום אני פחות אוהב אותו אבל בכל זאת כיף לי לשיר ולצעוק אותו!!! 2. איתך שיר אהבה שנכתב לדנה עדיני ומראה געגוע למה שהיה אך גם התבגרות והתגברות לפי איך שאני לקחתי אותו אליי שוב בהתחלה ממש אהבתי אותו אפילו שכנעתי את אמא שלי לשים אותו כרינגטון...
אבל לאטל לאט הוא איבד מעצמו... 3. הכל נרגע שיר מדהים ומרגש שמספר על הסחפות בלתי נשלטת באהבה הפחד מהתשובה ושמחה בהגעה לחף מבטחים שיר שגורם לי לחשוב על עצמי ועל האהבה שלי.... שיר ענק שתורם המון... 4. היי זה השיא שהכי פחות אהבתי אני חושב שלדניאל הרבה יותר מתאים לשיר שקט ומרגש מאשר לצעוק שיר מיותר לפי דעתי שלא מתאים לז'אנר....
5. חיפה 87 שיר קשה קשה בדיוק כמו שהוא מדהים (והוא מדהים!!!) מביע מחאה להורים לחבריםלאנשים לילדות ובכלל שיר מחאתי שעזר לי המון להבין מי אני לעצב את אישיותי ושיר שנתן לי אומץ למחות וללכת בעקבות מי אני...שיר שאיך שיצא הדיסק הכי אהבתי אותו... 6. אהובתי שיר יפה עצוב שקט כמו שאני אוהב הוא לא חי בסרט שהכל טוב ויפה באהבה הוא יודע שעם השמחה ההתרגשות והתשוקה יש גם עצב וכאב בגלל זה דניאל הוא יוצר ענק כי מבין רגשות באמת!!! 7. ארצות החום השיר היחיד בדיסק שדניאל לא כתב והלחין אבל בכל זאת הוא נכתב לבן אדם הנכון אפחד לא יכול לבצע את השיר הזה טוב כמו דניאל שיר שמביע כאב באדישות שבלקחת הכל באיזי ולא לשים לב להכל שיר שבאחת התקופות הכי אהבתי אותו.. ריספקט לשילה פרבר 8. ארץ יפה עוד שיר מחאתי הפעם פוליטי בשירו דניאל מוחא כנגד המדינה שלא יודעת כאב ותמיד ממשיכה הלאה לא משנה מה, לא נשארת רגע לעכל את המאורעות שקרו. בהשראת השיר הזה עשיתי יצירת אומנות..(לא משהו יצא אבל בכל זאת..) 9. ראשים לזנבות שיר שלא ממש התחברתי אליו אבל בכל זאת כיף לי לשמוע אותו כל פעם מחדש... 10. מסובכת עוד שיר מלודי עצוב שקט אהבה עוד שיר ענק מדהים יפה שיר שבתקופות קשות אפשר לשמוע אותו שוב ושוב 100 פעם ובתקופות יותר רגועות פשוט כיף לשמוע את הקול המרגש נשפך על המילים המדהימות האלה ... שאפו!!! 11. חללית האם השיר הכי מדהים בדיסק שיר שתן לי השראה אינספור שיר שהוא לא סתם אחרון בדיסק כי ברגע שהו נגמר וגם הדיסק נגמר בא לך לשמוע את הדיסק עוד פעם.. אני מתחבר לשיר הזה ברמות שלא ידועות הוא פקח את עיני פשוט אין מילים שיכולות לתאר את העוצמות של השיר הזה ולא משנה כמה אני אנסה שיר שמעלה את הנפש לרמה רוחנית.. שיר ענק!!! זהו.. נכון שנשמע מזה שאני לא ממש אוהב את הדיסק אבל האמת אני קרוע על הדיסק ברמות מטורפות וזה לא שאני לא והב פה שירים יש פה שירים שאני פשוט אוהב פחות מהשאר.. אם דניאל במקרה קורא את זה שלא יקח ללב אני פשוט בן ביקורתי מאוד ואני לא מעריך או מעריץ הרבה דברים אני תמיד מחפש מה עוד ככה שאם דניאל קורא את זה הוא יכול לחייך כי מבחינתי זו ביקורת טובה מאוד...

idanri

New member
וואלה?!היום לפני שנה זה יצא??

איך אני זוכר שהלכתי ל"צליל" ברחובות לקנות את הדיסק באותו יום שישי אחרי הבית ספר

LOLI152

New member
:)

את חיפה 87 איך בית ספר באוגוסט? אני בדיוק עשיתי מסיבה בתאריך של היציאת אלבום.. (מסיבת יום הולדת, לא מסיבה לאלבוםXD) וחברים קנו לי אותו באותו יום בדיוק. כפערליהם!! ד"א ההיום הולדת, זה בכלל ב19.

idanri

New member
היה לנו הרצאה על פולין באותו יום בבית ספר חחח

idanri

New member
מדהים,חוויה שבאמת אי אפשר לשכוח

בלילה האחרון יצאה המשלחת של מחזור ו' מהבית ספר שלי לפולין אני כל כך מקנא בהם...

י yuval

New member
ארץ יפה..

ואהבתי יותר את קודמיו.. אבל הוא ממש מיוחד ככה, ואני אוהבת אותו, ובדיוק אתמול האזנתי לו..

למעלה