../images/Emo6.gif
אין אין.. חיכיתי שייפתח משהו כזה..! XD 1. הייתכן- את כל כך יפה, הייתכן שהיינו פעם ביחד? שיר מקסים! מעט "חרוש".. 2. איתך שיר שעזר לי לעבור תקופה ממש לא משהו שהייתה לי השנה... שיר שעושה חיוך!
איתך הלב הזה נפתח, וכל מה שהייתי אז נשכח... 3. הכל נרגע אחד ה-שירים.. כשהאלבום רק יצא הוא התאים עליי בול! היום קצת יותר נפתחתי, כבר מאמינה באנשים.. קצת יותר. סה"כ אם תשאלו אני בסדר, לא חושף את עצמי בכוונה.. שלא יראו לי את הלב כל כך פתוח... 4. היי השיר הכי אופטימי באלבום! עושה חיוך כל פעם! אני יכול לחיות עוד לא ראיתי כלום בנתיים... 5. חיפה 87 האהבה שלי לשיר התחילה בהופעה.. כשהוא שר את זה... אני נמסתי.. אני והחברה שבאה איתי פשוט הגבנו ב"ואו".. היית צריך להיזהר כשאתה עובר קרוב מדי לאנשים.. 6. אהובתי שיר שהצלחתי מאוד להתחבר אליו...... כאילו הוא נכתב עלי.. מול המראה יושבת, אותה ילדה נסערת מהיותה אישה, בגהינום הזה שנקרא אהבה.. זה פשוט כל כך התאים! 7. ארצות החום זה שיר שהתחברתי אליו אחרי תקופה מסויימת.. מצב שתיאר בדיוק את החצי שנה שעברה עליי.. איכשהו תמיד הצלחתי לרחף מעל, שום דבר לא נגע בי, הכל לקחתי קל..... וזה היה טוב ורע, מתוק ומגעיל. 8. ארץ יפה שיר שפשוט גורם ליבוב בלתי פוסק על הארץ המדהימה שלנו! ארץ יפה, כמה עוד תקברי בנייך!? 9. ראשים לזנבות ה-שיר מבחינתי. זה פשוט שיר שהורדתי מהדיסק למחשב והטענתי לפלאפון כדי לשמוע נון סטופ. התאהבתי בו! עולם מלא באנשים.. עולים יורדים יורדים עולים כמו עכברים רצים בעיגולים, ראשים לזנבות זנבות לראשים... 10. מסובכת מסובכת היה בדיוק השיר שהייתי צריכה.. הייתי כל כך מתוסבכת באותה תקופה, הייתי צריכה שמישהו יגיד לי שהוא תמיד יהיה שם.. שהוא לא מוותר עליי.. וואלה, השיר הזה פשוט עשה לי טוב! עד לקצה העולם אחרייך.. לא ארפה לא אתן שתיפלי...... 11. חללית האם גם שיר שיכולתי מאוד להזדהות איתו... גם אם הם צועקים עליך.. הם לא יראו אותך נשבר... חללית האם.. נטשה אותי.... פשוט ישבתי איתו בחוץ לבד והתנחמתי בו..... משום מה. בקיצור , כמו שאתם בטח מבינים.. זה הדיסק שהכי התחברתיאהבתיכאבתי של דניאל.. הוא נכנס לי עמוק לחיים.. והפך לחלק בלתי נפרד ממני.. וגם, הוא יצא יומיים לפני היום הולדת שלי.. (ב17.8) וקיבלתי אותו אז.. לתת לי קצת נחמה... תודה דניאל!