אז עכשיו שעונה 9 נגמרה... הגיע זמן לסיכום!

אז עכשיו שעונה 9 נגמרה... הגיע זמן לסיכום!

1. מ- 1 עד 10, כיצד תדרגו את העונה? 2. מי לדעתכם הודחה מוקדם מידי והייתם נותנים לה הזדמנות שניה? 3. האם לדעתכם טיירה באמת מיצתה את זה, לאחר אוסף של טעויות העונה? 4. אם לא הזוכה, מי הייתה ראויה לדעתכם לזכות? 5. מה באמת אתם חושבים על הזוכה? 6. מה הפוטושופ האהובים עליכם העונה? 7. אהבתם את הלוק של מיס ג'יי העונה? 8. מה דעתכם על הופעות האורח העונה הזאת? (דניאל וזוכת עונה 8)? 9. איזו מתמודדת בכלל לא אהבתם? 10. אחרי העונה הנוכחית, ובמיוחד אחרי הגמר, אתם מחכים לעונה 10?

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

1. מ- 1 עד 10, כיצד תדרגו את העונה? ת'אמת? 1. 2. מי לדעתכם הודחה מוקדם מידי והייתם נותנים לה הזדמנות שניה? ג'נה... אפילו טופ 3 זה מוקדם מדי בשבילה!
3. האם לדעתכם טיירה באמת מיצתה את זה, לאחר אוסף של טעויות העונה? היא מיצתה את זה עם יוג'ינה. 4. אם לא הזוכה, מי הייתה ראויה לדעתכם לזכות? ג'=נ=ה. 5. מה באמת אתם חושבים על הזוכה? איומה, דורה, פטרייה... הכי גרועה בכל הארצות. 6. מה הפוטושופ האהובים עליכם העונה? (פוטושוט?) הסיגריות, הצמחים, הקאברגירל. 7. אהבתם את הלוק של מיס ג'יי העונה? כן.
8. מה דעתכם על הופעות האורח העונה הזאת? (דניאל וזוכת עונה 8)? ג'זלין מהממת, דניאל לא משהו. 9. איזו מתמודדת בכלל לא אהבתם? הייתי אומר סליישה, אבל אהבתי אותה לפני המייקאובר... אז בואו נגיד שאת שרה. 10. אחרי העונה הנוכחית, ובמיוחד אחרי הגמר, אתם מחכים לעונה 10? לא ממש... אחרי העונה ה-9 האיומה אני לא רוצה לחשוב איך עונה 10 תהיה...

sapirush001

New member
הדירוג שלי

1. לדעתי הת'ר הודחה מוקדם מידי 2.הייתי נותנת היזמנות שנייה להת'ר 3.לא 4.הת'ר או ג'נה הייתי מעדיפה את הת'ר אבל מישהו משניהים אני חושבת שהת'ר כי באמת מגיע לה! וכל היחס התיקשורתי...... 5.מכוערת מכוערת מכוערת לא יודעת מה בדיוק עבר על טיירה באתו זמן 6.הפוטושופים האהובים עליי העונה הם:הת'ר עם הסיגריה,ג'נה בתור צמח,והקוואר של הת'ר קיר הטיפוס של ג'נה
7.אמ.... לא ממש, מצחיק,נחמד אומנם בקושי זוכרת את הלוק.......
8.לדעתי עשו ממש טוב 9.סליישה,ביאנקה,אבריאל. 10.ברור!כדי לישכוח את היצור הזוועתי הזה שניצח

efif1212

New member
עונה ../images/Emo58.gif

1. מ- 1 עד 10, כיצד תדרגו את העונה? 2. (רק בגלל הת'ר ג'נה ושאנטל,בלעדיהן הייתי נותנת 0) 2. מי לדעתכם הודחה מוקדם מידי והייתם נותנים לה הזדמנות שניה? הת'ר, כמובן. וגם ג'נט אני חושבת. 3. האם לדעתכם טיירה באמת מיצתה את זה, לאחר אוסף של טעויות העונה? לא יודעת אם היא מיצתה את זה, אבל היא בהחלט צריכה לעשות שינויים בצורת ההסתכלות שלה על התוכנית. 4. אם לא הזוכה, מי הייתה ראויה לדעתכם לזכות? ג'נה והת'ר. 5. מה באמת אתם חושבים על הזוכה? הזוכה הכי גרועה שהייתה ותהיה בתוכנית. 6. מה הפוטושופ האהובים עליכם העונה? הפרחים. 7. אהבתם את הלוק של מיס ג'יי העונה? כן חחח אני בכלל מתה על היציאות שלו. 8. מה דעתכם על הופעות האורח העונה הזאת? (דניאל וזוכת עונה 8)? דניאל לא כ"כ עניינה... אין על זוכת עונה 8
היה מדהים לראות אותה שוב צועדת על המסלול. 9. איזו מתמודדת בכלל לא אהבתם? סליישה, דה. 10. אחרי העונה הנוכחית, ובמיוחד אחרי הגמר, אתם מחכים לעונה 10? מאוד מחכה, טיירה צריכה לפצות אותנו, ובענק.

KrIvInE

New member
מסכים עם כל מילה ../images/Emo58.gif

ג'אנט באמת הלכה מוקדם מדי, וטיירה באמת צריכה לפצות אותנו :D

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

ג'אנט אהובתי
יש לטיירה טונות של פיצויים עבורינו בהחלט

JoNy Boi

New member
לא רוצה להיות קטנוני לגבי הפרטים הקטנים אבל..

זה ג'אנט אהובך.

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gif../images/Emo58.gif

1. מ- 1 עד 10, כיצד תדרגו את העונה? 3 2. מי לדעתכם הודחה מוקדם מידי והייתם נותנים לה הזדמנות שניה? מילה כמובן. היו צריכים לעשות טופ 3 בלונדיוניות XD 3. האם לדעתכם טיירה באמת מיצתה את זה, לאחר אוסף של טעויות העונה? כן. 4. אם לא הזוכה, מי הייתה ראויה לדעתכם לזכות? ג'ינה ברור. 5. מה באמת אתם חושבים על הזוכה? אם לא היה לה מייקאובר הייתי שמחה בשבילה. אבל התמונות קאברגירל שלה מזעזעות. 6. מה הפוטושופ האהובים עליכם העונה? ממ עם המכונית באש, והיחידי. 7. אהבתם את הלוק של מיס ג'יי העונה? לא
8. מה דעתכם על הופעות האורח העונה הזאת? (דניאל וזוכת עונה 8)? ממ רגיל. 9. איזו מתמודדת בכלל לא אהבתם? הרוב. 10. אחרי העונה הנוכחית, ובמיוחד אחרי הגמר, אתם מחכים לעונה 10? לא ממש.

סיכום שלי../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

1. מ- 1 עד 10, כיצד תדרגו את העונה? 4 2. מי לדעתכם הודחה מוקדם מידי והייתם נותנים לה הזדמנות שניה? קימברלי, מילה 3. האם לדעתכם טיירה באמת מיצתה את זה, לאחר אוסף של טעויות העונה? האמת? יחסית כן. 4. אם לא הזוכה, מי הייתה ראויה לדעתכם לזכות? הת'ר או ג'נה 5. מה באמת אתם חושבים על הזוכה? מזעזעת 6. מה הפוטושופ האהובים עליכם העונה? שאנטל על הבניין
ובמיחזור, אמברייל ורד, ג'נה צמח, הת'ר הרבה שלה, ואת ג'נה לוחמת ועוד כמה... 7. אהבתם את הלוק של מיס ג'יי העונה? חמוד מאוד 8. מה דעתכם על הופעות האורח העונה הזאת? (דניאל וזוכת עונה 8)? דניאל נראתה יפה, זוכת 8 חיננית 9. איזו מתמודדת בכלל לא אהבתם? הזוכה 10. אחרי העונה הנוכחית, ובמיוחד אחרי הגמר, אתם מחכים לעונה 10? כן, אבל זה רק בגלל ההתמכרות

JoNy Boi

New member
עונה..

1. מ- 1 עד 10, כיצד תדרגו את העונה? 8.. 10 עם סלישה לא הייתה זוכה ואם הפייבוריטיות לא היו עפות. 2. מי לדעתכם הודחה מוקדם מידי והייתם נותנים לה הזדמנות שניה? מילה. 3. האם לדעתכם טיירה באמת מיצתה את זה, לאחר אוסף של טעויות העונה? אין על זה וויכוח. 4. אם לא הזוכה, מי הייתה ראויה לדעתכם לזכות? מילה. 5. מה באמת אתם חושבים על הזוכה? את האמת? לא. יחסמו אותי
6. מה הפוטושופ האהובים עליכם העונה? פרסומת הקאברגירל של הת'ר 7. אהבתם את הלוק של מיס ג'יי העונה? איכ 8. מה דעתכם על הופעות האורח העונה הזאת? (דניאל וזוכת עונה 8)? דניאל רק נתנה טיפים..חבל שהיא לא דיגמנה..ג'זלין הזוכה הייתה מ100מת למרות שהיא לא מגיעה לקרסוליים של נטשה..וואטאבר=] 9. איזו מתמודדת בכלל לא אהבתם? ביאנקו..אבל הוא די חתיך ביאנקו.. 10. אחרי העונה הנוכחית, ובמיוחד אחרי הגמר, אתם מחכים לעונה 10? בלי קשר למה שהיה אני ת=מ=י=ד מחכה לסדרה המושלמת הזאת!=]

sapirush001

New member
../images/Emo58.gif(לכל אלה שצפו עונה 9)

אתם זוכרים שבאחד הפרקים הבנות הישתתפו בקליפ?? אז איך קוראים לשיר הזה?? ואיך קוראים לזמר??

iqiqiq

New member
הקליפ שהבנות של עונה9 הופיעו בו הוא..

של אנריקה איגלסיס "נמאס לי להצטער" ובאנגלית Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry

iqiqiq

New member
השיר

Enrique Iglesias - Tired of Being Sorry קישור לשיר http://youtube.com/watch?v=Jnk7NIeXUWs

Miss Murder

New member
זאת רק אני או ש../images/Emo58.gif

הבנות בכלל לא מופיעות בקליפ?ראיתי אותו בטלוויזיה וניסיתי למצוא אותן שם ולא הראו אף אחת מהן:|

iqiqiq

New member
הסיכום שלי!! לעונה 9 ../images/Emo58.gif

1.העונה לדעתי הייתה 10 הזוכה מ=ה=מ=מ=ת!!!!! 2. לפי דעתי מילה וקימברלי שתיהן היו ממש יפות והיה להן סיכוי לזכות 3. טיירה לא מיצתה ולא בטיח היא רק הולכת ומשתפרת 4. אין מנצחת שיותר מתאימה מסליישה 5. לפעמים מפעם לפעם אני חושב על זה שהיא הייתה אמורה לשמור על הזכייה שלא בסוד במשך 5 חודשים אם זה היה אני אני הייתי מתפוצץ 6. של החומה הסינית 7. לא ממש לא 8. מה יש לומר הן היו בסדר 9. ויקטוריה אמבריאל ג'נה והת'רהן לא הטעם שלי 10. אני מת כבר לראות את העונה עוד חודשיים זה מגיעה עונה 10 מת לראות את הבנות החדשות!!!

עונה../images/Emo58.gif

1. מ- 1 עד 10, כיצד תדרגו את העונה?: 7 2. מי לדעתכם הודחה מוקדם מידי והייתם נותנים לה הזדמנות שניה?: ג'נט והת'ר 3. האם לדעתכם טיירה באמת מיצתה את זה, לאחר אוסף של טעויות העונה?: לא היא ממשיכה לטעות וזה ניכר העונה 4. אם לא הזוכה, מי הייתה ראויה לדעתכם לזכות?: התר או ג'נה 5. מה באמת אתם חושבים על הזוכה? : שהיא עלובה יש לה מייקאובר עלוב והיא כלכך בנאלית בטירוף 6. מה הפוטושופ האהובים עליכם העונה?: מכונית בוערת יצורי אופנה והמיחזור 7. אהבתם את הלוק של מיס ג'יי העונה?:ברור 8. מה דעתכם על הופעות האורח העונה הזאת? (דניאל וזוכת עונה 8)?: זוכת עונה 8
9. איזו מתמודדת בכלל לא אהבתם? : אמבריל ויקטוריה ואבוני 10. אחרי העונה הנוכחית, ובמיוחד אחרי הגמר, אתם מחכים לעונה 10?: אני לא נותן לעונה הזאת להשפיע עליי יותר מידי ומחכה עדיין לעונה 10 בעיקר לאחר החדשות המשמחות שמעיפים את טוויגי

JoNy Boi

New member
אהבתי את הדעה שלך../images/Emo45.gif

למרות שאני חושב שאבוני פצצה ולויקטוריה יש יופי טרופי כזה..אבל לא חשוב..

למעלה