אז עכשיו תעזרו לי...בבקשה

אז עכשיו תעזרו לי...בבקשה

איך גורמים למישהו להתאהב ...? (כישוף, או איך שלא תקראו לזה) נורא לא רוצה להיגרר לשרשור של טינקרבל העמוס והלא תמציתי... ולא מעין שמבקרת אתכם שפוט ראה בעצמכם איזה שרשור לא קשור לנושא שלה נפתח ולל אתגובה אחת הגיונית - חוץ מהאחרונה תודה רבה וממתינה לתשובות הגיוניות כי הרי לשם כך נוצר האתר העוסק בנושא...לטעמי

ישנן לא מעט שיטות

שונות ומשונות. בכל תרבות יש כאלה. אני אישית מוצא את זה לא מוסרי ולא נכון לגרום למישהו להתאהב בעזרת כישוף. חוץ מההסברים המקובלים, שמדובר במשהו שמקביל לסם האונס, שמדובר בהתערבות קיצונית בבחירותיו החופשיות של האדם, יש עוד צורה להסתכל על זה - האדם לא מתאהב באדם שהטיל עליו את הכישוף, אלא בתמונה הנוצרת בראשו. מטיל הכישוף הוא בעצם במקרה זה מתחזה (כמו גבר המתחזה לרופא, למשל, כדי להרשים בחורה. איך את היית מגיבה?) יוצא הדופן היחיד, הוא אם הרגש קיים, אבל בגלל עכבות כאלו ואחרות לא מתבטא. אזי אז כישוף שכזה הוא חרב פיפיות - מחד, הוא יכול לעזור להתגבר על העכבות, אך מאידך - אם האדם עצמו עוד לא מוכן להתמודד עימן, זה יהרוס את הרגש העדין. דילמה? בהחלט. ההמלצה שלי - להשאר עם האמצעים הקונבנציונאליים, שחלקם גם כך כבר מתעתעים. רוצה ללכת על זה בכל זאת? לא חסר חומר כתוב, בספרים שאפשר למצוא בסטימצקי ובאתרים רבים באינטרנט. חיפוש קליל בגוגל, זה הכל.

PurpleFilth

New member
מה אם....

אני מתאהבת במישהו, רק בגלל שהוא מסוגל לבצע טלקינזיס? הוא גם גורם לי להתאהב בו בעזרת כישוף, לא?

PurpleFilth

New member
לא ולא.

התכוונתי לזה ברצינות. אדם שמצליח לבצע כישוף אהבה מוצלח, הוא לא כמו מי שמתחזה לרופא כדי לתפוס בחורות. הוא כמו מי שאשכרה מתאמץ והולך להיות רופא - בשביל לתפוס בחורות. נכון, האובייקט לא מתאהב במבצע הכישוף אלא בתמונה הנוצרת בראשו, אבל למי שיוצר תמונה מספיק טובה - גם כן מגיע קרדיט. חוצמזה, אפשר לחשוב שכשאתה מביא לבחורה פרחים את יוצר אפקט מאוד שונה. ואפשר לחשוב שהכח רצון של האוייבקט לא משחק כאן תפקיד.

כוכב יקר שלי...בוא נגיד שאני רוצה

לחזק יותר את הקיים זה לא שזה בגדר וירטואלי כרגע.. זה קיים ואני רוצה לחזק את להרבה יותר מה אתה מציע לי??? ואם אתה מפנה שוב לגוגל אני בטוחה שאתה מספיק מתוק בשביל לכתוב כאן קישורים ישירים ושאני לא אתחיל להאבד שם.. תודה

CF15

New member
את מכשפה?

כי עם כל הכבוד לכישופי הגוגל הם לא עובדים בלי הכוח הדרוש כדי לגרום לכישוף לעבוד.. ובלה בלה על הרצון..רצון חזק לא תמיד מתגשם.. לא אם אין לך כח..

nepthys

New member
אתה צודק לגמרי

ואני מאוד מסכימה איתך. למרות זאת, די ברור שהיא לא עוסקת בכישוף, וגם לא מתכוונת לעסוק בו. כל מה שהיא רוצה זה לשלוט בגבר מסוים, והיא נואשת מספיק גם כדי לפנות לכשפי אהבה. אדם עם נסיון בכישוף כבר היה מבין שכשפי שליטה הם עניין מסוכן, ועוד יותר כאשר מדובר בשליטה בבן זוג.. מעבר לכך, כפי שאמרת, אין שום טעם בלבצע כישוף שמוצאים בגוגל כאשר אין הבנה בכיצד להשתמש בכוח ולכוון אותו, וכאשר אין בכך נסיון מינימלי.. ולכן מבחינתי הכי טוב שתלך לגוגל, תבצע כישוף שכנראה לא יעבוד (אני מקווה), ותמשיך הלאה בחייה..

למעלה