אז עכשיו תצעקו קונספירציה מישהו יכול להסביר לי למה סי אס סי עובדים יחד עם יו אס פוסטאל?
M miko1810 New member 22/7/04 #1 אז עכשיו תצעקו קונספירציה מישהו יכול להסביר לי למה סי אס סי עובדים יחד עם יו אס פוסטאל?
ט טיראן מ New member 22/7/04 #4 לא נראה לי שסימוני הוא הבעיה ... לדעתי דווקא מניעת התקפה אפקטיבית של טי-מוביל היא המטרה בהגברת הקצב. ולדעתי, למרות זאת, התקפה של קלודן/אולריך תבוא גם תבוא.
לא נראה לי שסימוני הוא הבעיה ... לדעתי דווקא מניעת התקפה אפקטיבית של טי-מוביל היא המטרה בהגברת הקצב. ולדעתי, למרות זאת, התקפה של קלודן/אולריך תבוא גם תבוא.
ט טיראן מ New member 22/7/04 #3 בדיוק כמו בפעם הקודמת.... באסו רוצה לשמור על המקום השני. לאנס רוצה שבאסו יישאר שני כי זה אומר שהוא ראשון. כל כך פשוט. כל כך מתבקש. זה מירוץ אופניים. ככה הוא מתנהל ואין בכך כל פסול.
בדיוק כמו בפעם הקודמת.... באסו רוצה לשמור על המקום השני. לאנס רוצה שבאסו יישאר שני כי זה אומר שהוא ראשון. כל כך פשוט. כל כך מתבקש. זה מירוץ אופניים. ככה הוא מתנהל ואין בכך כל פסול.
M miko1810 New member 22/7/04 #5 אבל מה הקשר? הרי אם אולריך יפרוץ גם באסו וגם לאנס וגם קולודניק (או מה שמו) יפרוץ, אז מה הבעייה? הרי הם בכלל מאחור
אבל מה הקשר? הרי אם אולריך יפרוץ גם באסו וגם לאנס וגם קולודניק (או מה שמו) יפרוץ, אז מה הבעייה? הרי הם בכלל מאחור
ט טיראן מ New member 22/7/04 #6 טקטית, פלוטון מהיר מונע בריחות ... או לפחות הופך אותן לקשות מאוד לביצוע והצלחה.