אז על מה אתם עובדים כרגע?

RainBird

New member
אז על מה אתם עובדים כרגע? מה מתוכנן לעתיד? מה קוראים? מה שומעים? אני עובד על מדיטציה- כי בזמן שהאצתי ללקחים המורכבים של המאגיה טרחתי לשכוח את הבסיס, והיה שלב שבו כבר לא יכולתי להמשיך הלאה בלי זה. מישהו מהפורום עוזר לי גם בנושא... בנוסף אני עובד על חיזוי בבהיה- זו יכולת שתמיד רציתי לפתח אצלי כי רמת האינטואיציה שלי גבוהה יחסית, וטארוט כרגע כבר לא עושים לי הכי טוב. בפרוייקט מתמשך אני לומד על הרונות מהספר של דיאנה פאקסון שעשתה מחקר היסטורי ורוחני רציני מאוד. לומד גם על שיטות שינוי צורה שאמניות ומנסה לראות איך זה נכנס למערכת שלי... אני גם בקורס אור וצל של רינה קסם- עובד על המחסומים האישיים. לזמן היותר רחוק- אם כבר מדובר על מדיטציה שהצלחתי בה- אני מתכנן מסעות אסטרליים ארוכים ונחמדים, ולעבוד על טכניקות מורכבות יותר של יצירת ישויות וזימון. אולי אפילו להבין לשם שינוי את עץ החיים הקבלי (האלים יודעים שהמיסטיקל קבלה של פורצ'ן מחכה על המדף...) כרגע? את כל הדיסקים של buddha bar בלופ עולמי ושמח ../images/Emo13.gif

Jerald_Admonds

New member
אני עובד כרגע על מדיטציה ומחזק את הגוף שלי בתהליך כדי שיוכל להשאר זקוף ועירני אך גם רפוי ורגוע לזמנים ארוכים יותר. אני עובד על לשים לב יותר טוב לאמפתיה שלי, ועל לא לבלבל בין מה ששייך לי לבין מה ששייך לאחרים. כמו תמיד אני עובד ומתחזק בתחום העשיה לפי האינטואיציה. אני גם לומד לעבוד מאגית עם עוד אנשים אחרים ועם האדמה. גם אני עובד כרגע על חסימות בקורס 'אור וצל' של רינה קסם. בנוסף לכך אני גם מתחיל לרכוש את היכולת לעבוד מאגית בתוך מסגרת 'מסורתית' כלשהי, דבר אשר נמנעתי ממנו עד כה. אני קורא את 'דרך הקסם' של רינה, כי לא בדיוק קראתי אותו עד עכשיו. קניתי אותו לפני שנה ולפני הנסיעה לאירלנד הייתי צריך לבחור בינו לבין Dreaming The Dark של סטארהוק לבין Modern magick. בחרתי בסטארהוק. כשאסיים אותו אני אולי אעשה קריאה שניה לBlack Elk Speaks ול'פרא' של גבי ניצן. בעתיד הקרוב מאוד אני מתכנן לחדש את העבודה שלי עם הטכניקה האקסטטית שרכשתי בשהותי באירלנד, ולהתחיל לעבוד עם הרונות לפי ההמלצה של Jan Fries בספרו Helrunar. שומע כל מני(כמובן).

MetalSinagouge

New member
Modern Magick../images/Emo99.gif אני חושב לחזור לעבוד על פיו אחרי תקופה שעזבתי בגלל בעיות עם הFriggin' Tarot Contemplation Ritual.

RainBird

New member
זה היה הטקס היחיד שידעתי לעשות :-O כל הLBRP והמידל פילר כ"כ היו מוזרים לי... קבלה זה רע ../images/Emo3.gif אגב, סתם ללטף לעצמי ת'אגו- אני קניתי לו את מודרן מאג'יק.

MetalSinagouge

New member
היי, יש לי שאלה בקשר לטקס הזה: אתה מתבונן בקלף, נכון? ונגיד, יש הרבה קלפים שבהם הסימבוליקה איכשהו "מסבירה את עצמה", למשל בקלף הHermit אני יכול להבין שמדובר באדם זקן וחכם, או למשל בקלף האיש התלוי שאחרי התבוננות בו אני איכשהו מצליח להסיק שמדובר בהקרבה כלשהי (כי זה מזכיר את הצליבה). אני כותב ביומן את הפירושים שנראו לי הגיוניים, אפילו שלפעמים הפירושים שלי קצת עמומים ולא בכיוון (לעומת הספר או חוברת טארוט), הבעיה היא שקרייג כותב שצריך גם לרשום מה אתה מרגיש וכאלה, ואני לא מרגיש כלום האמת. שאלתי בOccultForums ואנשים אמרו לי שהם מרגישים כל מיני אנרגיות ודברים. אפשר לשאול מה היה הניסיון שלך בטקס הזה?

RainBird

New member
אוקיי אתה משתמש בהגיון והגיון הוא לא המפתח כאן. הרעיון הטקס הוא לסגור את המחשבות ולפתוח את התודעה ו"לספוג" את מהות הקלף, מכיוון שהטארוט שהוא דורש להשתמש בהם הם של וויט ופמלה ונעשו עם סמליות שחר הזהב, ומכילים חכמת ניסתר, אולי ככה ניתן לקבל חכמה לא מודעת, אלא רגשית- אינטואיטיבית. משמעויות פיזיות ומיסטיות באות לאחר מכן, אבל התחושה שהקלף משאיר ומקבע בך יותר חשובה.

MetalSinagouge

New member
כן, זו אכן בעיה בשבילי. אפילו רציתי (או שכתבתי?) שאני מרגיש שאני משתמש בהיגיון, אבל מצד אחר זה הרי מוצג חזותי, אז אולי יש אינטואיציה. אני משתמש בטארוט של רוברט וואנג, האמת בהתחלה הרעיון של הטארוט לא נראה לי משהו, אבל לא רציתי להתחיל ללמוד כל מיני שיטות חיזוי שאני לא בטוח בהן ושלא קשורות לקורס.

Azaruk

New member
קח בחשבון שהרבה מאוד מהתוצאות של השימוש בטארוט, מעבר לאספקטים מיסטים, הוא במבחן ההשלכתי שהם מאפשרים לך. מה שאומר שהמשמעות שאתה מקבל מהקריאה, גם אם היא, כמו שאתה אומר, "עמומה", היא כנראה התוצאה האפקטיבית יותר, יותר מאשר פרשנות נוקשה.

MetalSinagouge

New member
אני מסכים, אבל האמת... שאם כל הסקפטיות שלי די ציפיתי ליותר. משהו בסגנון של להשאב לתוך הקלף ולדבר עם הכסיל, למרות שהוא תינוק. נראה לי שראיתי יותר מדי "מייטי מקס".

Molchansky

New member
מנסיון עם טארוט עם הריידר הרגילים מעולם לא נשאבתי ממש פנימה אבל יצא לי עם קלפים אחרים (שמצויירים על הבסיס של ריידר) צריך פשוט לעשות איזו מדיטציה לפני, לעבוד על דמיון מודרך וכשפותחים בקלפים לראות את כל הקלפים כסיפור אחד ולא לנתח קלף אחרי קלף זה לוקח קצת זמן, פשוט צריך לתרגל שוב ושוב כשהתחלתי עם טארוט גם הייתי יושב ומנתח כל קלף זה מנע ממני לגמרי לשקוע בתוך הקלפים ולראות את כל הסיפור בשלמות

Molchansky

New member
אגב גם כיום לא תמיד יוצא לי להתחבר אל הטארוט, יש לפעמים ימים כאלה זה לא נורא. בימים כאלה אני עובד עם אי-צ'ינג, שזו שיטה מצויינת אתה מטיל אבן עם חצאים ושלמים או מטבע וקובע שכל צד הוא חצי או שלם, בכל אופן מטיל את העצם שבחרת 6 פעמים, פותח את ספר האי-צ'ינג ומודט על מה שכתוב שם. אני מת על האי-צ'ינג, פעם אח שלי שאל אותי שאלה, נתתי לו להטיל את המטבע, ומה שנפתח לו דיבר בדיוק על השאלה שהוא שאל, אפילו במילה ספיציפית שהוא השתמש. זה קרה לי עוד כמה פעמים בפתיחת אי-צ'ינג.

Molchansky

New member
ועכשיו אחרי שקראתי שוב את ההודעות הנ"ל ראיתי שאין קשר בין מה שכתבתי למה שדיברתם עליו, אז אני מתנצל.

MetalSinagouge

New member
דווקא מעניין. מה שלדעתי מגניב באיי-צ'ינג זה שאיכשהו הגישה שם זה לא של הגדת עתידות אלא של חיזוי אפשרי, וכמובן שיש סינכרוניזציות מעניינות. אגב פיליפ ק. דיק כתב את "האיש במצודה הרמה" בהתבסס על האי-צ'ינג, אבל הוא אמר שהוא לא ממש אהב חלק מהתפניות שהסיפור לקח. בלי קשר: ניסיתם פעם להטיל מטבע 100 פעמים (ולוודא שהיחסים בין עץ ופלי הם בערך 1:1) ואח"כ לנסות ולהתרכז שיצא פלי\עץ בלבד במשך 100 הטלות? חשבתי לערוך ניסוי שכזה, אבל אני גרוע בהטלות מטבע. נראה לי שצריך לבנות מכונה בשביל זה או משהו, למרות שאז לא יהיה את הגורם האנושי בנוסחא.

Molchansky

New member
מעניין אגב, לא יצא לי לקרוא את הספר. לגבי המטבע, תמיד שאני מטיל אותו אני מתלבט שעה אם הוא נחת בצורה שהוא נחת בגלל שהוא היה אמור לנחות ככה או בגלל שהפרעתי לו../images/Emo6.gif מה שאני באמת אוהב באי-צ'ינג בנוסף זה את האפקט של ממש לשבת ולחשוב על הבעיה ועל התשובה מהספר, זה מכריח את המוח להתעמת עם הנושא.

MetalSinagouge

New member
אני מציע לך לקרוא בהזדמנות את: The Book of Ordinary Oracles, של Lon Duquette, הוא מציג כל מיני שיטות חיזוי יומיומיות בצורה הומוריסטית ולא בגישה של "I see death in my friggin' crystal ball". בקשר למטבעות, Tatu4Taty, אף פעם לא חשבתי לתת לא ליפול. אבל הבעיה שצריך גורם מבוקר שימדוד את הגובה ודברים כאלה, למרות שאני מניח שאם משקיעים אותו כוח, בערך, כל הזמן זה אמור לספק תוצאות טובות.

Tatu4Taty

New member
הניסוי עם המטבע הוא ניסוי חביב ביותר, ואולי אחד המהנים שבהם. לא הייתי קופץ ל-100 הטלות, אלא מתחיל מ-10. עם הזמן, היחס של 1:1 נשבר בצורה דרמטית. כהכנה, אני נוהג להתבונן בצד שאני רוצה שעליו הוא ינחת, זוכר את הפרטים, ומדמיין למשך כדקה את ציור המטבע. לאחר מכן, אני מטיל אותו. עבורי, התוצאות היו טובות יותר כאשר תפסתי את המטבע באוויר ולא נתתי לו ליפול על הרצפה.

למעלה