אז על מי אתם מהמרים?

yael69

New member
אז על מי אתם מהמרים? ../images/Emo58.gif

***אין לי שמץ איזה פרק כל אחד מכם רואה, לכן שמתי ספוילר. בכל אופן אני רואה בסטאר*** ובכן, מי בבוטום 3 השבוע ומי איז סייף?
דה בוטום 3 שלי (לצערי...) : אנטוני <למרות שהוא שר פשוט מדהים> סקוט < גרר שיעוף כבר> בו <שיישאר!> והשלושה שנשארים הם: קרי, וונזל וקונס. כאילו תראו. אני מסתכלת מההיבט החברתי. כולם מעריצים את קונסי וקארי. אין מצב בעולם (אפילו אם הם לא נתנו את ההופעה של החיים שלהם) שאנשים לא יצביעו להם. כל התומכים והמעריצים יצביעו להם אף על פי שהופעתם לא הייתה טובה כל כך. ואגב וונזל שרה ממש יפה אבל זה מוזר שלפעמים היא בבוטום 3 והיא עושה ביצוע טוב. כנראה אין לה מספיק מעריצים בפלורידה אה? (אגב.. אח שלה חתיך. אלוהים ישמור. ראיתי אותו היום בתוכנית שריאיינו את המשפחה <ולא זה הצ'אבי. היותר רזה עם שיער כזה מגניב> וזהו. מה דעתכם בעניין? מי עף
ומי נשאר
?

אמממ...

הייתי רוצה שהבוטום טרי של השבוע יהיה סקוט{
}-קארי-קונסטנטין ואני חושבת שיש דווקא סיכוי לקארי להיות בבוטום...לקונסטנטין לא
בטח יהיה סקוט-אנתוני ועוד מישו...לא יודעת מי...לא נראה לי וונזל

הבוטום 3 שלי:

סקוט!!!!!!! אנתוני{למרות שהוא חמוד ושר מדהים היום אין לו מספיק מעריצות} ווונזל.. מתוכם סקוט יעוף{מקווה}

yael69

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif פתחו ערוץ 11 עכשיו. ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חח יש כוכבי המחר בואנה עד כה רק זוועות. כולם ממציאים שירים כאלה קיצ'יים! "קשת בענן.. התנפץ חלום..רגע קסום" חבר'ה! יאללה אני מקווה שיהיו יותר טובים בהמשך

לפי דעתי../images/Emo58.gif למי שלא רואה בסטאר

סקוט, אנתוני וונזל יהיו שם. כי לא נראה לי שיש להם כל כך הרבה מעריצים. ולמרות שקונסטנטין נתן הופעה ממש לא טובה וקארי לא הייתה במיטבה, ממש לא נראה לי שהם יהיו שם. סקוט חייב לעוף.

shavitlavi

New member
על מי?

אין לי מושג. האמריקאים מתאבדים שיעים (איבדנו רבים וטובים). ד"א הפרקים בערוץ 1 ניראים פרה היסטוריים. מהר שמישהו יעשה חישוב מתי נדע תוצאות לפי שעון ישראל. הפעם זה מותח במיוחד כי אף אחד לא ממש הבריק.

shavitlavi

New member
נו....

אין מתנדבים או שכולם עזבו ת'פורום לראות את התוכנית בסטאר בפעם העשירית היום. מה הפרשי השעות?

אממ...אתמול התכנית הייתה ב3 עד 4

לפנות בוקר.. אז בטח זה ב3 לפנות בוקר התכנית תוצאות היום.. ובפורום הרשמי כל הזמן מעדכניםםםםם

shavitlavi

New member
לא בטוח

נדמה לי שתוכנית התוצאות לא משודרת באותה שעה כמו התוכנית של יום שלישי. מישהו יודע?

shavitlavi

New member
תעלי בארבע וחצי תוצאות בפורום

לא לפשל הפעם. תכתבי את כל האינפורמציה שיש לך. מקווה שכל התחזיות העגומות בפורום לגבי מי שכנראה תלך לא יתגשמו.

Fairywitch

New member
ובלי ספוילרים בכותרות../images/Emo70.gif

הם יימחקו מייד. שיט, אני מרגישה כמו תקליט שבור.

איזה פורום רשמי את מתכוונת?

את יכולה לשים לינק? ולפי משהו שקראתי אומרים שדווקא וונזל תלך הביתה היום

darklighter

New member
לינק ו../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

תיכנס ל www.idolonfox.com ושם תיכנס לCommunity- שם זה הפורום. גם לי נראה שיש מצב שוונזל תלך למרות שהיא מצויינת...כי איכשהו תמיד סקוט ניצל...וההופעה שלה היום הייתה חלשה...

SHTRUDIDI

New member
לדעתי|ספויילר|

הבוטום 3 צריך להיות השבוע סקוט, קונסטנטין וקארי\וונזל. אני מניחה שמה שיקרה בסוף-סקוט,וונזל ואני באמת לא יודעת אם קארי או קונסטנטין.

darklighter

New member
לדעתי../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

הבוטום 3 יהיו: סקוט <יאללה שיעוף כבר> וונזל<היא מצויינת בדרך כלל אבל הייתה לה הופעה חלשה> ואנתוני<למרות שהוא חמוד ומשתפר עם הזמן> אני לא סגורה על זה...יש סכנה גם לקארי או קונס אבל יש להם מלא מעריצים...

whatever4

New member
דעתי...

כמו שכבר אמרתי בהודעה על התוכנית.. צריכים להיות בשלושה האחרונים: קונסטנטין, סקוט ווונזל. יהיו בשלושה האחרונים: סקוט, וונזל ואנתוני- הוא יהיה בבוטום אבל לא בצדק לדעתי- אחרי שראיתי עוד הפעם את ההופעה שלו ראיתי שהקול שלו היה ממש ממש טוב היום, אבל אין לו קהל מעריצים כמו לקארי ולקונסי ובו לדעתי היה יותר טוב ממנו, לכן, נראה לי שהוא יהיה. (אלא אם כן תהיה הפתעה נחמדה ויהיה צדק וקארי או קונסטנטין יהיו בשלושה האחרונים).

נועה167

New member
אני חושבת

שקונסי סקוט ואנטוני צריכים להיות בבוטם 3 ושסקוט יעוף.. אבל אני חושבת שוונזל סקוט ואנטוני יהיו בבוטם 3 ומקווה שסקוט יעוף ולא וונזל. אי אפשר לדעת איתם

למעלה