אז... עם מה להתחיל?

matara

New member
אז... עם מה להתחיל?

שלום חברי פורום יקרים. קפצתי לשאול לי שאלה לאלה שמבינים. אם איזה אלבום כדי לי להתחיל? נתחשב בעובדה שאני לא אוהבת אוספים.. תודה למגיבים ושיהיה שבוע לא רע.

אני הייתי ממליץ על:

וגלוי עינייםרק בגלל שיר הקומבינה:) ובכלל, אלבום נהדר, ליריקה מצויית ואפילו כמה שירים "מוכרים" קצת יותר לציבור הרחב כגון: לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ ושדרות גולדברג. למרות שהבנתי שאת ממש אנטי אני באמת חושב שכדאי להתחיל עם אוסף, לפחות אצלי זה עבד... אני גדלתי על "המבחר" אלבום האוסף שלו, וכן למרות שאלה השירים המוכרים לכל והיותר מקובלים האלבום הזה עשה לי טעם של עוד. ולבסוף, נגעתי בכל האלבומים, כולל אלבומים ששירים מם לא נכללו באוסף הנ"ל. בכל אופן שיהיה שבוע נפלא ושמחתי לעזור, אם בכלל:)

איל1לשם

New member
גם אני התחלתי עם המבחר

אבל הוא מייצג רק את השנים הראשנות..... אולי למישהוא שרוצה רק לנגוע במאיר עדיף את האוסף החדש הכפול. ודרך אגב איך אתה ממליץ על וגולי עיניים בגלל שיר הקומבינה כשאפשר להמליץ עליו בגלל שפריץ חרוזים:>

הממ...

כמובן שזה תלוי באדם עצמו... כשהתחלתי להתעמק בשירים של מאיר אריאל, רציתי לקנות את האלבום על ארול, וקניתי בטעות את וגלוי עיניים... אני ממליץ להתחיל עם אחד משלושת האלבומים האלה: וגלוי עיניים, שירי חג מועד ונופל, וירוקות. בכל אחד מהם יש תמהיל של שירים יותר מוכרים וקליטים ולצידם שירים שדורשים קצת יותר התייחדות עם המילים. אחד הדברים ששובים אותי בקסמה של היצירה של מאיר אריאל הוא מספר הרבדים שניתן למצוא בכל שיר - הרבדים האלה קיימים גם בשירים הקליטים וגם בשירים הכבדים, כך שבכל מקרה, מדובר בתענוג ארוך ומתמשך ולא בדיסק שזורקים אחרי שבוע....

אני מצטרפת להמלצה הזאת...

תזרמי עם מאיר... ככה גם אולי תראי איך הוא מתפתח.

תתחילי

תתחילי . קודם כל להתחיל אם הדיבורים האלה יכבשו אצלך מקום, כי אז לא תתחילי . מכיוון שהוא אמר בירוקות והוא את הוויתור מנחשות אותי, והוא אומר מודה אני . והוא אומר..... קודם כל להתחיל . וגם סתם בחיים זה הכלל

למעלה