אז עקב עזרה מקצועית בשבילי אני

לובנא

New member
אז עקב עזרה מקצועית בשבילי אני

צריכה עזרה בתחום האישי אם אפשר ולא רוצה לדבר על זה עם אנשים קרובים ממבחינה אישית אני רוצה שתתנו לי דעה מבלי מודעות והכרה קודמת עבורי או עבורו אפשר לספר ולהתייעץ?

נסי אותנו

אבל קחי בחשבון שמבלי להכירך כל עצה שתקבלי כאן תהיה לא מספיק מקצועית אבל אפשר לנסות...

לובנא

New member
אז זה מה שקורה אני בקשר עם מישהו

כבר ארבע שנים כשהיתי סטודנטית הכרתי אותו דרך גיסתו שעשית אצלה הכשרה מעשית הוא גבר אלגנטי עו"ד מבוסס מבחינה כלכלית וגדול ממני בעשר שנים מתחילת הקשר הוא ממדבר על נישאוין אבל אני לא היתי בשלה לזה ואולי עדין מפחדת מהענין מה שקורה שאני עוברת תקופה מאוד קשה מבחינה מקצועית ומנסה להתנתק מהכל כולל אותו לא עונה לשיחות שלו ומסרבת לראות אותו אם בא לעבודה אחת החברות שלי תיאמה פגישה בינינו מבלי לדעת והופתעתי לראות אותו בגרנד בחיפה לא רצית לדבר איתו ואז פשוט ראית צד אחר באישיות שלו שלא ראית קודם הו התחיל לדבר בקול רם ממש צעק בבית קפה שם וכולם מכירים אותי כי פשוט זה המקום האהוב עליי מימי האונ" בחיפה זה השפיל אותי כולם ראו אולי לא הבינו את המלים אבל דמינו לעצמם מה קורה הוא התחיל להגיד שהוא עבר את התקופה הזאת שהוא רק מאוהב בי הוא גם רוצה אותי כאישה ומובן על מה מדובר כי אתם בטח יודעים על גבולות הקשר אצלנו במגזר הערבי שנמאס לו שהוא מנסה להתקרב ואני מנסה להתרחק ושאני חייבת לבחור או שנפסיק או שנתחתן זה אימת לי את תחושות הבטן שהיו לי כבר כמה חודשים והתחלתי לפחד הוא התקשר לבקש סליחה בלילה אבל סגרת הטלפון אתם לא יכולים לדמיין לכם את המצב אם תלכו לגרנד קניון בחיםה ותשאלו אותם מה קרה לפני כמה ימים הם בטח יספרו לכם אחת החברות שלי אומרת שהיא לא מוכנה לפתר או להפסיד בן אדם כמוהו אבל בשבילי זה שונה זה סיפור לכל החיים זה מפחיד מאוד אני כל הזמן אהבת את הגבריות שלו אבל שיהיה כזה לא זה ימשיך האלה כל דבר בחיים הו יתן לי או לבחור בזה או בזה לא יודעת מה לעשות הוא ביקשה סליחה כבר כמה פעמים אני לא דיברת איתו ולא רוצה זה לא אומר שאני פשוט הפסקתי לאהוב אותו אלא שזה מוזר מה שקרה. נא תנסו לכוון אותי תודה וסליחה על הסיפור הארוך והמשעמם אבל פשוט כדי שתבינו את הסיטואציה.

לובנא

New member
מה שגורם לי לא להרגיש טוב זה שראיתי

צד אחר לגמרי באישיות שלו אתם לא יכולים לדמיין איך היתה התגובה שלו ואיך צעק והכי מכאיב לי שהוא נתן לי לבחור או שננתק את הקשר או שנתחתן ואין דבר כזה חייב להיות משהו ביניהם זה דבר ראשון דבר שני זה תמשיך להיות נורמה אצלו בחיים שאני אבחר בין שני דברים שהוא מחליט אותם

פודה

New member
אני חושבת זה מראה כמה

את לא מכירה אותו, ולכן אפשר להסתכל על הרצון שלך לקחת הכל לאט כצעד לגמרי נכון, מעבר לתחושה שלך שאת לא בשלה. אני חושבת שכל מערכת יחסים שמתחילה בכפיה או אולטימטום היא בעייתית...

לובנא

New member
אני הבנתי מה שאת מנסה לומר לי אבל

אני לא הבנת את ענין מערכת יחסים שמתחילה בכפיה זה לא ברור לי או שאני מבינה את זה לא בצורה שהתכוונת לה אבל את בטח איתי בזה שאחרי יותר מארבע שנים אני מתחילה לגלות עוד דברים באישיות שלו שלא ידעת קודם וזה מפחיד נכון? או שאני מנסה סתם למצוא תירוצים לעצמי כדי להתנתק ממערכת היחסים הזאת

היי לובנא

גבר שמגיע ללא הזמנה ועוד מתנהג בצורה אלימה (צעקות בציבור זה אלים) ימשיך להתנהג אלייך בצורה כזאת ולאחר הנישואין כשירגיש שאת כבר שלו התנהגותו הצעקנית והמביישת תימשך. לדעתי לכי עם תחושות הבטן שלך ונתקי את הקשר, היום ון סליחה על צעקות בבית קפה מחר זו הרמת יד. בהצלחה.

לובנא

New member
היי צדף האחת תודה באמת אבל את

יודעת מה הענין שאני מפחדת להתנתק ומפחדת להמשיך ולא יודעת למה זה קורה לי דווקא ההפך רצוי אני מאוד מתלבטת אם אני עוזבת מה יקרה בהמשך ואם אני ממשיכה מה יקרה גם מה יותר גרוע ממה

לובנא, עם כל הכאב והדילמה

שהיא אופיינית ביותר למצבים מסוג זה קבלי את עצתה של צדף תחתכי את זה! וכמה שקודם יותר טוב! ההתנהגות שתארת מוכרת לנו כעוסי"ם ובדר"כ היא נוטה לחזור על עצמה ולהעצים את עצמה לאחר הנשואין. וזה בהחלט נכון גם כשהוא מבקש סליחה. במקרים רבים בקשת הסליחה היא חלק ממעגל האלימות שחוזר על עצמו. ברור שזה מפחיד לחשוב מה יהיה אחרי הפרידה ואם תכירי מישהו אחר ומה יגידו וכל זה. אבל לדעתי, הרבה יותר מפחיד לחשוב מה יהיה אם תקשרי את גורלך בגורלו של הבחור. בכל אופן, ההחלטה בידיך בהצלחה

לובנא

New member
היי אני מקווה שתבינו מה שאני הולכת

להגיד אני לא מנסה למצוא לו תירוצים אבל זה לא קורה שבו אדם יוצא מהכלים פעם ועושה את זה וצועק.. אני לא מנסה לתת לגיטמציה להתנהגות שלו אבל אני לא הפסקת לאהוב אותו בגלל וזה כואב כי אני מדמינת לעצמי שהרגשות צריכים להשתנות אחרי מקרה כזה ועוד דבר אחרי ארבע שנים וחצי מה אני אגיד להורים שלי לסובבים אותי מה שאני עושה עכשיו שאני לא מדברת איתו ולא עונה לטלפונים שלו אבל חייבים לגמור עם זה ולהחליט האם התנתקות זמנית תועיל לסדר את הענינים או שזה חייב להיות חד פעמי וסופי ומהיר?

פודה

New member
תשובה לא פשוטה

את מתארת אולטימטום שהוא הציג לך. יכול להיות ואנחנו באמת לא מבינים, והוא אחרי שהתעלמת ממנו או נתת לו להיות בחוסר ודאות התפרץ, אבל את מתארת צעקות רציניות, משהו שאי אפשר להתעלם מהן, איך, אני שואלת את רואה את חייך איתו? מה את מדמיינת? האם זה מסתדר לך עם האירוע הזה?? מה לדעתך התנתקות זמנית תיתן? שום דבר הוא לא סופי בחיים, וקשה לדעת מה תעשי אחרי ארבע שנים איתו, אבל אני חושבת שהיתה לך סיבה טובה להתרחק ממנו אם בגלל שחשת שיש בו צד שאת לא מכירה או כמו שאת מציגה את זה בגלל שאת מרגישה לא בשלה, זה כשלעצמה סיבה מספיק טובה כדי לקחת דברים ב ק צ ב ש ל ך כמה זמן שזה לא ייקח, והסובבים אותך יכולים להבין את זה, למרות הכל.

למעלה